https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Na zábavu se přijeli poprat


    Pětice mužů ve věku od jednatřiceti do jednačtyřiceti let z Mělnicka a Prahy zavítala na sklonku srpna loňského roku do restauračního zařízení na Kralupsku. Zde se v té době konala zábava. Muži se nejprve pokusili do sálu dostat bez zaplacení. Když byli nakonec mezi ostatní hosty vpuštěni, začali obtěžovat hudebníky. Jejich cílem byly klávesy, u kterých se zaměřili na napájecí kabely. Rozjařené kumpány okřikl kapelník a se zlou se potázal. Dočkal se nadávek a fyzického napadení. Vedoucího hudebního tělesa se zastali ostatní hosté a strhla se mela. Podezřelí se pustili do šarvátky i s nimi a vzduchem létaly nadávky a rány.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Mince odcizil bývalý brigádník


    Dvaačtyřicetiletý muž využil třicátého prosince loňského roku chvilkové nepozornosti obsluhy čerpací stanice na Mělníku a v prostoru pokladny se zmocnil klíčku od mincovníku, patřícímu k nedalekému vysavači. Ze zařízení poté odcizil 285 ks desetikorunových mincí. Provozovateli stanice způsobil svým jednáním škodu ve výši 2 850,-Kč. Během vyšetřování bylo zjištěno, že se v objektu vyznal. V minulosti zde po nějakou dobu, v rámci brigády, pracoval.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nenastoupil výkon trestu


Devětatřicetiletý muž z Mělnicka měl na základě rozsudku soudu nastoupit nepodmínečný desetiměsíční výkon trestu odnětí svobody. V červnu loňského roku si převzal výzvu k nástupu do věznice, kterou však nerespektoval a výkonu trestu se vyhýbal až do poloviny října téhož roku, kdy mu byl nástup do věznice ze zdravotních důvodů odložen.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neoprávněný odběr plynu


V době od října 2012 do listopadu 2013, bez toho, aby měla řádně uzavřenou smlouvu o odběru s distribuční společností, odebírala z rozvodné sítě devětapadesátiletá žena v Neratovicích zemní plyn. Během uvedené doby tak způsobila plynárenské společnosti škodu, která byla vyčíslena na částku zhruba 56 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Hrubián poškodil automobil


Dne jedenáctého října 2013, dopoledne, projížděla dvaadvacetiletá žena se svým osobním vozidlem Volkswagen obcí Kly, část Větrušice. Přitom řidičku agresivní jízdou ohrožoval šestatřicetiletý řidič vozu Peugeot, který jí předtím při výjezdu z vedlejší komunikace nedal přednost. Poškozenou nakonec donutil zastavit u autobusové zastávky. Zde došlo ze strany muže k verbálnímu útoku a nakonec ještě najel se svým automobilem do vozu oznamovatelky. Svým jednáním způsobil na osobním vozidle Volkswagen škodu ve výši cca 9 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volantem – rok 2013





Dechové zkoušky 2013 2012 +/-
Celkem 29 307 26 391 2 916
Pozitivní dechové zkoušky 378 454 -76
Trestné činy 124 135 -11
Přestupky 254 319 -65
Jiné omamné látky 189 151 38

Jak vyplývá z tabulky, provedli policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník, v rámci silničních kontrol, během roku 2013 o cca tři tisíce dechových zkoušek více, než v roce předchozím. I přesto poklesl počet řidičů pod vlivem alkoholu o necelých osmdesát.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vyhrožovat se nemá!!


V červenci 2013 se u mělnického soudu konalo jednání v trestní věci, týkající se několika mužů z našeho regionu. Soud projednával jejich majetkové delikty.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní situace na konci roku 2013


Dopravní nehodovost - prosinec 2013



  2013 2012
Celkem DN 60 57
Úmrtí 0 0
Těžké zranění 3 0
Lehké zranění 6 3
Celková škoda 3 709 000 2 495 500

Při vyšetřování dopravních nehod, ke kterým došlo, na našich silnicích během prosince, odhalili mělničtí dopravní policisté šest jejich účastníků, pod vlivem alkoholu, ve stejném období, loňského roku, to byly dva případy. Policisté celkem rozdali viníkům blokové pokuty ve výši 18 400,-Kč. To je o 1 300,-Kč více než vloni. Nehody si naštěstí nevyžádaly žádné oběti na životech.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Prvním miminkem roku 2014 v Nemocnici Mělník je holka


Mělník, 3. ledna 2014 – Malá Amélie po porodu vážila 3310 g a měřila 50 cm. Z prvního narozeného dítěte v mělnické nemocnici v novém roce se může těšit pyšná maminka Adéla Prokopová z Prahy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7