https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Finanční potíže řešil krádeží


     Šestačtyřicetiletý muž z Teplicka, pracující jako brigádník, v jedné mělnické stavební firmě, využil toho, že mu společnost svěřila klíče od skladového areálu a služební vozidlo Škoda pick-up. V době od poloviny října do začátku listopadu letošního roku ze skladu postupně odvezl devadesát kusů lešenářských trubek o délce dva až pět metrů a dvaašedesát balíků tepelné izolace. Věci následně dále rozprodal a získal tak částku 8 000,-Kč, kterou použil k vyřešení svých finančních problémů.  Stavební společnosti však způsobil škodu, která byla vyčíslena na částku zhruba 48 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce „NIKOLAS“


V noci ze šestého na sedmého prosince letošního roku se na Mělnicku uskutečnila bezpečnostní akce, zaměřená na kontrolu dodržování zákazu podávání alkoholických nápojů nezletilým a mladistvým osobám, pátrání po pohřešovaných a hledaných osobách a policisté si „posvítili“ i na případnou distribuci omamných a psychotropních látek. Opatření se zúčastnila zhruba dvacítka policistů z obvodních oddělení a kriminalistů, v součinnosti s pracovnicemi Odboru sociálně právní ochrany dítěte, Městských úřadů Mělník a Neratovice.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Mařil a ztěžoval výkon funkce insolvenčního správce


Šestačtyřicetiletý jednatel si řádně nesplnil povinnost předložit, v době od ledna 2013 do současné doby, insolvenčnímu správci, ustanovenému Krajským soudem, potřebné listiny a doklady, týkající se obchodní společnosti, ačkoliv se k tomu v rámci řízení zavázal. A to i přesto, že byl k úkonu již několikrát soudem i insolvenčním správcem vyzván.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Přístroj naměřil hodnotu přesahující dvě promile


Hlídka kralupských policistů zastavila v noci, osmého prosince letošního roku, v ulici Mostní, osobní motorové vozidlo Renault, které řídil osmačtyřicetiletý muž z Mělnicka. V rámci kontroly se šofér podrobil dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 2,08 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Listopadová doprava řečí čísel


Dopravní nehodovost -  listopad 2013



  2013  2012
Celkem DN 45 57
Úmrtí  0 1
Těžké zranění  3 6
Lehké zranění  1 8
Celková škoda 2 386 900 2 237 600

    
       Při vyšetřování dopravních nehod, ke kterým došlo na Mělnicku během měsíce listopad, odhalili dopravní policisté čtyři jejich účastníky, pod vlivem alkoholu, ve stejném období, loňského roku, to byly taktéž čtyři případy. Policisté celkem rozdali viníkům blokové pokuty ve výši 15 800,-Kč. To je o 4 200,-Kč více než vloni. Nehody si nevyžádaly oběti na životech a meziročně klesl i počet zraněných.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Šperky skončily v zastavárně


Šperky skončily v zastavárně

    V době od začátku srpna do konce září letošního roku odcizila postupně šestnáctiletá slečna, v domě svých rodičů, který se nachází v obci na Mělnicku, finanční hotovost a šperky. Peníze použila pro svou potřebu a klenoty za žlutého kovu byly odevzdány do zastavárny. Krádežemi způsobila nezletilá zákonným zástupcům škodu ve výši 115 000,-Kč. Při posledním skutku navíc poškodila skleněnou výplň zamčených dveří do pokoje v domě a škoda tak vzrostla o dalších cca 200,-Kč.
     V uplynulých dnech zahájil mělnický policejní vyšetřovatel trestní stíhání dívky pro trestný čin krádež, za který lze v tomto případě uložit trest odnětí svobody v rozpětí od jednoho do pěti let. Vzhledem k věku obviněné může být sazba maximálně poloviční.   

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Okapy skončily ve sběrně / Chtěl šest stovek, teď může dostat až deset let


Okapy skončily ve sběrně

     Na konci září letošního roku demontoval dvaadvacetiletý recidivista z budovy, v Kralupech nad Vltavou, ulice Vodárenská, okapový svod, který následně dal k výkupu do sběrných surovin a takto získané finanční prostředky použil pro vlastní potřebu. Svým jednáním způsobil majiteli nemovitosti škodu ve výši 1 600,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kradl, nadával, vyhrožoval a chtěl se prát!


Křivě obvinil ze msty

Na konci října letošního roku učinil devětadvacetiletý muž oznámení na neratovickém policejním oddělení, v rámci kterého obvinil padesátiletého muže z Litoměřicka z vydírání. Policisté zahájili vyšetřování, a když oznamovatele v červnu opětovně vyslýchali mělničtí kriminalisté, uvedl, že si celou věc vymyslel proto, aby se údajnému vyděrači pomstil.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Návštěva baru se zvrtla


     Dvacetiletý mladík navštívil na začátku října letošního roku kralupský noční podnik. Na tuto událost pravděpodobně jen tak nezapomene. V důsledku konzumace alkoholu se hostu neudělalo nejlépe a bar znečistil. Po následné výzvě obsluhy, aby po sobě uklidil, došlo k výměně názorů, která nabrala nečekaný směr. Na scénu se dostavil šestatřicetiletý provozní, který mladíka nejprve stáhl z barové židle a následně několikrát udeřil pěstí. Nakonec přidal i několik kopanců. Svým jednáním způsobil poškozenému drobná zranění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7