https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Násilník skončil před soudem


Desátého října, letošního roku, ve večerních hodinách, napadl čtyřiačtyřicetiletý cizinec, na ubytovně v Horních Počaplech, svého třicetiletého krajana. Poškozenému způsobil popelníkem a blíže nezjištěným ostrým předmětem řezná zranění na pravé ruce, v oblasti dlaně, zápěstí, škrábance na těle, obou předloktích a otevřenou zlomeninu malíku. Sám si z útoku odnesl pohmožděniny v obličeji.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté odhalili opilce za volantem


Hlídka dopravních policistů kontrolovala prvního listopadu, letošního roku, po dvaadvacáté hodině, na Mělníku, ulice Kosmonautů, osobní motorové vozidlo BMW, které řídil dvaatřicetiletý muž. Při kontrole předložil šofér doklady potřebné k řízení motorového vozidla a poté se podrobil dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,86 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Křivé obvinění / Překročením rychlosti to vše začalo


Křivé obvinění

     Třiadvacetiletá žena v březnu, letošního roku, podala na Policii ČR, Územní odbor Mělník, trestní oznámení. Na jeho základě byl posléze obžalován pětatřicetiletý muž z Mostecka pro trestný čin, nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilec poškodil automobil, Zloději šli po sladkostech


Opilec poškodil automobil

     Sedmatřicetiletá žena řídila čtrnáctého července, letošního roku, po dvacáté hodině, na Mělníku, ulice Bezručova, osobní motorové vozidlo Škoda Octavia. Znenadání před její vůz, doprostřed jízdního pruhu, skočil neznámý muž. Překvapená šoférka šlápla duchapřítomně na brzdu a vozidlo zastavila několik centimetrů před hazardérem. Muž začal gestikulovat a křičet „ Tak mne klidně přejeď, mě je to jedno!!“, následně udeřil oběma rukama do kapoty auta. Poškozená, která se obávala dalšího útoku, počkala, až výtržník odejde, poté odjela na nedaleké parkoviště a zde zjistila, že jí hrubián na automobilu způsobil škodu, která byla vyčíslena na částku cca 15 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Září na silnicích našeho regionu


Dopravní nehodovost září 2013


 

2013

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Až pětiletý žalář za vloupání do domu


Až pětiletý žalář za vloupání do domu

    Devětačtyřicetiletý recidivista vnikl, na konci července 2013, bez užití násilí, na pozemek rodinného domu, v obci, nedaleko Mělníka. Zde si přistavil žebřík k balkonu, vylezl nahoru a otevřenými dveřmi vstoupil do nemovitosti. Uvnitř prohledal pokoje, a přitom z jedné zásuvky odcizil kovovou příruční pokladnu, ve které se nacházela finanční hotovost, ve výši 20 000,-Kč, šperky a drahé kameny. Dohromady tak způsobil škodu ve výši přes 60 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Postrach automobilistů je již ve vazbě


V době od poloviny července, do konce září letošního roku, vyšetřovali policisté v okolí Neratovic sérii deseti případů, při kterých se neznámý pachatel vloupal celkem do dvanácti osobních vozidel, ze kterých následně odcizil doklady, finanční hotovost, platební karty a elektroniku, patřící jejich provozovatelům. Do automobilů vnikl vždy stejným způsobem, rozbil boční okénko a potom již bral to, co bylo po ruce. Poškozeným způsobil na vozidlech a odcizených věcech celkovou škodu ve výši cca 298 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zkratové jednání bude mít následky


Neznámý pachatel zaslal na konci července, letošního roku, prostřednictvím e-mailu, firmě sídlící na Mělníku, výhrůžnou zprávu, ve které uvedl, že v areálu společnosti je uložena bomba. Pracovníci firmy věc oznámili policistům, kteří areál uzavřeli, evakuovali pětadevadesát osob a provedli vizuální kontrolu objektů, při které jim byl nápomocen i speciálně vycvičený služební pes. Žádný nástražný výbušný systém nebyl nalezen. Pětici společností, které v místě sídlí, vznikla škoda ve výši cca 58 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vinobraní 2013 očima mělnických policistů


Od pátku do neděle se na Mělníku konal další ročník tradičních oslav vinařů a přátel nápoje, ve kterém je údajně ukrytá pravda. Vzhledem k tomu, že akci každoročně navštíví mnoho osob, nese s sebou i jistá bezpečnostní rizika, spojená s dopravou a ochranou zdraví a majetku občanů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7