https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Nezvaného hosta zadržel pan domácí


Devětačtyřicetiletý muž z Mělnicka, se vypravil pětadvacátého července, letošního roku, po desáté hodině večerní, do obce Tišice. Zde u jednoho z rodinných domů nejprve pomocí prkna rozbil dvojitou skleněnou výplň okna, poté vlezl do nemovitosti a zde byl zanedlouho zadržen majitelem. Poškozený si vzniklou škodu vyčíslil na částku zhruba 2 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Svoji družku týral tři roky


Policejní vyšetřovatel zahájil dne osmadvacátého července, letošního roku, trestní stíhání šestadvacetiletého muže z Mělnicka. Obviněný v době od začátku roku 2012 do současnosti, v jednom z neratovických bytů dlouhodobě týral svoji o pět let starší družku. Ženě ubližoval psychicky svými vulgárními nadávkami a jednáním vyznačujícím se vysokým stupněm hrubosti a bezcitnosti a dále fyzicky, kdy jí napadal údery pěstí do zad a končetin, otevřenou dlaní do obličeje a v jednom případě, kdy po předchozí potyčce upadla na zem, do své oběti kopal. Někdy v říjnu 2011 způsobil při napadení poškozené frakturu ruky a v následujícím roce, při cestě automobilem, po vzájemné hádce vůz zastavil, ženu vytáhl ven, hodil do příkopu a poté jí poručil, ať opět nastoupí. Když se tyranovi zdálo, že nastupuje pomalu, fyzicky jí napadl, přičemž družce pohmoždil žebra.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Jeden vyhrožoval s mačetou v ruce, druhý okolo sebe střílel


Sedmadvacátého července, letošního roku, se v odpoledních hodinách, dostal do sporu se skupinou čtyř osob, devětatřicetiletý majitel pozemku, který se nachází v blízkosti vodní plochy, katastrálně náležející k obci Borek, na Mělnicku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce byla zaměřena na nákladní dopravu a autobusy


     V době od dvaadvacátého do pětadvacátého července, letošního roku, uskutečnili mělničtí dopravní policisté kontrolu osmatřiceti nákladních a užitkových automobilů a autobusů, na silnicích našeho regionu. Stalo se tak na základě vyhlášené dopravní akce zaměřené na uvedená vozidla.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nezodpovědným rodičům hrozí až pětiletý žalář


     Dvaačtyřicetiletý otec a o rok mladší matka, z Kralup nad Vltavou, v době od listopadu 2012, do konce letošního školního roku, umožnili svým dvěma nezletilým dětem vést zahálčivý život. Rodiče zanedbávali dohled nad jejich povinnou školní docházkou a tím přispěli k tomu, že jejich dcera „nastřádala“ celkem 181 a syn 265 neomluvených vyučovacích hodin.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Družku obral o skoro deset tisíc


    Osmadvacetiletý muž z Litoměřicka odcizil na Mělníku své o šest let starší přítelkyni platební kartu, kterou následně, bez vědomí poškozené, použil ke třem výběrům finanční hotovosti. Celkem se neoprávněně obohatil o částku 9 800,-Kč. Peníze vybral v době od druhého do pátého června, letošního roku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Šoféra zradilo nefunkční světlo


    Policejní hlídka si čtyřiadvacátého července, letošního roku, po páté hodině ranní, všimla v Kostelci nad Labem nákladního automobilu Avia. Na vozidle policisty zaujalo nesvítící zadní světlo, proto se rozhodli řidiče na závadu upozornit a vozidlo zastavili.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Část peněz neodvedl a část odcizil


Pětatřicetiletý muž z Prahy-venkov, v době od září do listopadu 2011, neodvedl loterijní společnosti část vložených finančních prostředků a výnosů, z interaktivních videoloterijních terminálů, umístěných v provozovně, v Kostelci nad Labem. Prostředky byly muži svěřeny do správy na základě smlouvy o zabezpečení obsluhy. Dále pak v době od konce října do konce listopadu, téhož roku, odcizil, poté co do videoloterijních terminálů násilím vnikl, z kas těchto přístrojů finanční hotovost. Svým jednáním způsobil poškozené společnosti celkovou škodu ve výši zhruba 690 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilá řidička jela v protisměru


Sedmého května, letošního roku, krátce po půlnoci, řídila třiapadesátiletá žena z Českolipska osobní vozidlo Hyundai i20. Na tom by nebylo nic zvláštního, nebýt toho, že se vozidlo pohybovalo po dálnici D8, mezi osmnáctým a třiadvacátým kilometrem, směrem na Prahu, v protisměru.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7