https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Město Mělník zrekonstruuje komunikace Panešova a Na Oboře


Město Mělník obdrželo dotaci od Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Střední Čechy ve výši 5 869 000 Kč na rekonstrukci místních komunikací Panešova a Na Oboře. Z vlastních zdrojů město na akci poskytne 4 303 000 Kč. Akce zahrnuje kompletní opravu cca 0,5 km komunikací a cca 1 km chodníků, které jsou ve velmi špatném technickém stavu. Celá akce bude zahájena v srpnu a hotovo by mělo být nejpozději v listopadu tohoto roku. 

Zpravodajství 6 komentáře | » číst dál

Toyotu poškodil chomoutem


     Na konci dubna, letošního roku, přijel šestačtyřicetiletý muž ke své bývalé přítelkyni, do obce Kly, část Větrušice, vyzvednout svého syna. Přitom byl bezdůvodně napaden o čtyři roky mladším mužem, který jej bil pěstmi a způsobil tak poškozenému drobná poranění. Když se dal napadený na útěk, přinesl si agresor koňský chomout a tím poškodil vozidlo Toyota Yaris, kterým oznamovatel přijel. Na voze bylo poničeno čelní sklo, levý přední sloupek, zpětné zrcátko a zadní nárazník. Celková škoda činí dle odhadu cca 100 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Až šestiletý trest za krádeže kabelu


    Dvojice mužů z Mělnicka, ve věku devětadvacet a třiatřicet let, se ve dvou případech, během dubna a května, letošního roku, vypravila k železniční trati mezi Neratovicemi a Kralupy nad Vltavou, která vede přes katastrální území obce Libiš.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Chlapec nechodil do školy ani k lékaři


     Mělnický policejní vyšetřovatel sdělil v uplynulých dnech podezření z trestného činu, ohrožování výchovy dítěte, čtyřiačtyřicetileté ženě z Mělnicka, která v době od září loňského roku, do konce letošního dubna, umožnila svým liknavým přístupem, svému nezletilému synovi vést zahálčivý život. Uvedená matka řádně nedohlížela na školní docházku své ratolesti, což vedlo k tomu, že chlapec nastřádal 243 zameškaných hodin, z toho 105 neomluvených. Situace došla tak daleko, že neratovická škola, kam hoch dochází, udělila žákovi snížený stupeň z chování pro nekázeň, neplnění školních povinností a za neomluvené vyučovací hodiny. Dále bylo zjištěno, že matka zanedbávala péči o zdraví svého synka, nespolupracovala s praktickým lékařem a řádně nedohlížela na chlapcův léčebný režim.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Uzavření železničního přejezdu v ulici Kokořínská


Ve dnech 6. a 7.června bude uzavřen z důvodu opravy železniční přejezd v ulici Kokořínská. Objízdné trasy budou značeny a všechny autobusové zastávky obslouženy.

Mgr. Helena Vavřinová
vedoucí Kanceláře vedení úřadu
tisková mluvčí

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Motorkář utrpěl při nehodě těžké zranění



Dne 28. května 2013, po osmnácté hodině, došlo na silnici I/9, v katastru obce Kly k dopravní nehodě mezi motorovým vozidlem Fiat Ducato, které řídil pětatřicetiletý muž, spolu s ním ve voze cestovalo ještě dalších šest osob a motocyklem KTM 990 SUPERDUKE, který řídil třicetiletý motorkář.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nerespektoval zákaz řízení



Hlídka mělnických dopravních policistů kontrolovala osmadvacátého května, letošního roku, v jedenáct dopoledne, na Mělníku, část Chloumek, motorové vozidlo Iveco Daily, které řídil třiatřicetiletý muž z Prahy. Při kontrole řidič nepředložil občanský ani řidičský průkaz. Policisté následnou lustrací zjistili, že šofér usedl za volant v době, kdy má správním orgánem uložen platný zákaz řízení všech motorových vozidel a to až do konce července 2013.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Bývalému zaměstnavateli nevrátila telefon



Jednatřicetiletá žena z Mělnicka pracovala v době od listopadu 2011 do listopadu 2012 ve firmě, se sídlem v Praze. Po dobu pracovního poměru měla k dispozici mobilní telefon Iphone 4S. Poté co byl její zaměstnanecký poměr, v listopadu loňského roku ukončen, telefonní přístroj, i přesto, že byla firmou několikrát upomínána, nevrátila. Svým jednáním způsobila poškozené společnosti škodu ve výši cca 17 300,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Tragická nehoda u Záryb



Dne 26. května 2013, krátce před třináctou hodinou došlo na silnici č. II/101, v katastru obce Záryby, k vážné dopravní nehodě mezi osobním automobilem Škoda Felicia combi, který řídil devatenáctiletý mladík, spolu s ním ve voze cestovala sedmnáctiletá dívka a další osmnáctiletý spolujezdec a osobním motorovým vozidlem Škoda Fabia, které řídila dvaasedmdesátiletá žena.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7