https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Řídil pod vlivem alkoholu


Policejní hlídka Obvodního oddělení Mělník zastavila  dne 3. srpna 2016 po čtvrté hodině ranní  v Mělníku vozidlo Peugeot. Policisté osmapadesátiletého  řidiče podrobili dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. Přístroj mu opakovaně naměřil více než 1,5 promile alkoholu v dechu.  Řidič předložil doklady pro  provoz vozidla. Řidičský průkaz však, jak tvrdil, u sebe neměl. Policisté mu zakázali další jízdu. Ještě téhož dne mu sdělili podezření za přečin ohrožení pod vlivem návykové látky. Trestní zákoník za toto protiprávní jednání stanovuje trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za krádež kola putoval do vazby


Mělnickým policistům oznámil kolem jedné hodiny ranní dne 31. července 2016 muž krádež svého jízdního kola, které zanechal na letní zahrádce jedné z restaurací v Mělníku. Policisté vykonávající službu s majitelem kola sepsali jeho oznámení, důkladní byli zejména při popisu kola. To se jim záhy velmi vyplatilo. Během dvou hodin byli přivolaní ženou, že se jí dobývá do domu  muž a dožaduje se vstupu do obydlí. Žena měla strach, proto přivolala na pomoc policisty.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Prázdninový program RC Chloumek


12.7.2016 od 14.00
Senior klub: Babi, dědo, přijďte na přednášku MUDr. Markéty Kolářové 
o zdravém životním stylu pro seniory
Vstupné dobrovolné.

27.7.2016 od 9.30
Lesnění s Luckou Sýkorkou: „Hloupý Honza“
V lese snění není spaní, ale cesta pohádkou a hraní. Zveme i hlídací  babičky a dědečky na prázdninové chvilečky. Sraz na parkovišti u lesa, cena 80 Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Regulovčík 2016


V letošním roce středočeští dopravní policisté poměřili dne 12. července 2016 své dovednosti a teoretické znalosti v rámci IX. ročníku soutěže „Regulovčík 2016“ v Mělníku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Test odolnosti 2016


Na Kokořínsku se konal další ročník extrémního závodu.

V ranních hodinách dne 23. června 2016 se sešli účastníci dalšího ročníku extrémního závodu Test odolnosti 2016 na Územním odboru policie Mělník, kde vedení mělnické policie a města Mělník zahájilo tento náročný závod. Starosta města Mělník  MVDr. Ctirad Mikeš a vedoucí Územního odboru  P ČR Mělník plk. Ivan Žučenko popřál všem mnoho úspěchů v soutěži.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Mšenští a byšičtí žáci představili objevené osudy pamětníků války i komunistického režimu


Děti ze základních škol v Byšicích a Mšeně představily v úterý 28. června v byšickém kinosále výsledky své půlroční práce. Během práce na projektu Příběhy našich sousedů pod vedením svých učitelek objevili příběhy pamětníků ze svého okolí, zpracovali je do rozhlasových reportáží a doplnili historickými fotografiemi. Na závěr si připravili slavností prezentaci.  

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Mělničtí policisté pátrají po pohřešované třicetileté ženě z Mělníka


Matka dvou dětí odešla dne 13. června 2016 kolem 14:30 hodin z domova  a od té doby se nevrátila ani  o sobě nepodala žádnou zprávu. Mobilní telefon u sebe nemá, odešla pouze s malou finanční hotovostí. 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Statistiky a rady týkající se motorkářů


Od pátku do neděle došlo na Mělnicku k třinácti dopravním nehodám, jedenáct z nich se odehrálo bez zranění osob, u jedné utrpěl jeden z účastníků zranění. Jedna  nehoda osobního vozu a motorky, která se odehrála v pátek v katastru obce Medonosy, skončila tragicky. Při nehodě jedenatřicetiletý motorkář svým zraněním na místě podlehl.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7