https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Opilý řidič poškodil policejní vozidlo


Na dvanáctý květen, letošního roku, nebudou v dobrém vzpomínat tři muži, které přistihli policisté, v Kralupech nad Vltavou, za volantem, pod vlivem alkoholu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté již znají pachatele vloupání



V blíže nezjištěné době, na přelomu loňského a letošního roku, se neznámý pachatel vloupal do rekreační chaty a přilehlé dílny, v obci Liběchov. Do chaty vnikl poté, co poškodil jedno z oken a u dílny odstranil násilím visací zámek. Z objektů si následně odnesl elektrické kabely, sekačku na trávu, čerpadlo, elektrické nůžky na plot, rybářskou výbavu, PB láhev a další, vše bratru za cca 30 000,-Kč. Na poškození budov vznikla majitelce škoda ve výši zhruba 500,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Své závazky nesplatila


 

     Devatenáctiletá žena uzavřela v průběhu měsíce dubna, loňského roku, v prodejně nábytku a bytového vybavení, na Mělníku, dvě smlouvy s úvěrovou společností, jejichž prostřednictvím v obchodě odebrala kuchyňskou linku a kuchyňské spotřebiče, v celkové hodnotě skoro 31 000,-Kč. Zboží hned po převzetí prodala  třetí osobě, takto získané finanční prostředky si ponechala pro svou potřebu a úvěrové společnosti nezaplatila ani jednu splátku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Přístroj naměřil přes jedno a půl promile


 

    Hlídka policistů z Kostelce nad Labem kontrolovala šestého května, letošního roku, po dvacáté hodině, v obci Lhota, osobní motorové vozidlo Opel Vectra, které řídil třiašedesátiletý muž z Prahy – venkov. V rámci služebního zákroku se šofér podrobil dechové zkoušce, provedené přístrojem Dräger, která skončila naměřenou pozitivní hodnotou 1,64 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za neplacení alimentů až dvouletý trest



V době od poloviny ledna 2009 do půlky března, letošního roku, si třiačtyřicetiletý muž z Mělnicka řádně neplnil vyživovací povinnost na své dvě děti, stanovenou právoplatným soudním rozhodnutím. Svým jednáním způsobil dluh na neuhrazených alimentech, ve výši skoro 220 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Ukradl části zemědělské techniky



Devatenáctiletý mladík překonal na začátku března, letošního roku, drátěné oplocení areálu se zemědělskou technikou, který se nachází na Mělníku a poté si z objektu odnesl tzv. bidelec o délce šest metrů a váze sedmdesát kilo, šedesáti kilovou kovovou součást bran, pístnici a několik kusů ostří na pluh. Svým jednáním způsobil třiašedesátiletému poškozenému celkovou škodu ve výši cca 9 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Napadal ženu před dětmi



Policejní vyšetřovatel zahájil dne 25. dubna 2013 trestní stíhání dvaatřicetiletého muže z Prahy, pro trestný čin, týrání osoby žijící ve společném obydlí, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od dvou do osmi let.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do chaty objasněno



Neznámý pachatel v době, od sedmého do devátého dubna, letošního roku, poškodil vstupní dveře u rekreační chaty v obci Tupadly. Následně vnikl do objektu a odtud si odnesl domácí spotřebiče, elektrické ruční nářadí, zahradní nářadí, oblečení a boty. Majitelce chaty způsobil svým jednáním celkovou škodu ve výši cca 16 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za distribuci marihuany až pětiletý trest


    Jednačtyřicetiletý muž z Mělnicka, v době od začátku července, do konce prosince loňského roku, v několika případech, částečně bezúplatně a částečně za úplatu, distribuoval sedmnáctiletému chlapci marihuanu. Na konci uvedeného období navíc dalšímu, tentokrát osmnáctiletému mládenci, předal igelitovou tašku se sušenou drtí marihuany.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7