https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Na oslavu narozenin nebude vzpomínat v dobrém


   Včera, den po svých jednatřicátých narozeninách, vyrazil muž z Prahy – venkov, osobním vozidlem, do zaměstnání, v Kralupech nad Vltavou. Vzhledem k tomu, že večer předtím proslavil, to nebyl až tak dobrý nápad. O tom muže přesvědčila policejní hlídka, která jej kontrolovala kolem osmé hodiny ranní, v ulici 28. října. V rámci provedené dechové zkoušky naměřil přístroj Dräger pozitivní hodnotu 2,49 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Obviněný muž skončil za mřížemi


    Dvacátého dubna, letošního roku, po devatenácté hodině, přistoupil, v Neratovicích, ulice kpt. Jaroše, čtyřiatřicetiletý muž z Mělnicka, k devětadvacetiletému poškozenému. Poté pod pohrůžkou zlomení čelisti a žeber požadoval po osloveném splacení dluhu, ve výši 700,-Kč. Ten mu odpověděl, že si je dluhu vědom, ale nemá u sebe peníze. Pachatel po muži požadoval alespoň vydání řetízku, který měl dlužník na krku. Ten, jelikož se obával, že věřitel své hrozby vyplní nakonec řetízek, o kterém uvedl, že má hodnotu cca 2 000,-Kč, vydal. Celý incident následně ohlásil policistům.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Porušování domovní svobody


   Třiačtyřicetiletá žena vstoupila dne 17. dubna, letošního roku, krátce před desátou hodinou ranní do panelového domu na Mělníku. Zde zaklepala u jednoho bytu, a když jeho sedmatřicetiletá majitelky otevřela, odstrčila jí návštěvnice do chodby, přitom se napadená udeřila o šatní skříň. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Příchozí i přes zákaz vstoupila do bytu a zavřela za sebou dveře. Poté uchopila šokovanou domácí pod krkem a dvakrát ženu udeřila otevřenou dlaní do obličeje. Vyšetřující policisté zjistili, že podezřelou k jejímu činu vedly pravděpodobně nevyjasněné spory o manžela.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizené kolo prodal a peníze utratil



Neznámý pachatel odcizil na sklonku září, loňského roku, v Neratovicích, ulice Masarykova, ze stojanu na kola, dámský bicykl v hodnotě cca 15 000,-Kč. Během činu navíc překonal lankový zámek, kterým bylo kolo zajištěno. Pětatřicetiletá poškozená věc oznámila na místním policejním oddělení a policisté začali po pachateli pátrat. V uplynulých dnech, ve spolupráci s kriminalisty zjistili, že krádež má na svědomí třiadvacetiletý muž z Mělnicka. Odcizené kolo se již bohužel najít nepodařilo, dle zjištění policistů, pachatel kolo po krádeži zpeněžil a získané finanční prostředky použil pro vlastní potřebu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádeže jízdních kol objasněny


   Neratovičtí policisté vyšetřovali dvě krádeže jízdních kol, ke kterým došlo v říjnu a listopadu, loňského roku. V prvním případě neznámý pachatel vnikl do prostoru úložných kójí, které se nachází v jednom z neratovických panelových domů, na ulici Kojetická. Zde poškodil zajištění  kóje a uvnitř odcizil dětské jízdní kolo Olpran Junior. Svým jednáním způsobil celkovou škodu zhruba 2 600,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Recidivista skončil před soudem


 

    Dvaatřicetiletý muž, z Kladenska, s bohatou trestní minulostí, navštívil dne 10. dubna 2013, po třinácté hodině, obchodní dům, v Kralupech nad Vltavou, ulice Chmelova. Zde z prodejního stojanu odebral dva kusy pracích prášků, v hodnotě cca 680,- Kč. Svůj „nákup“ poté chtěl vynést z prodejny, bez řádného zaplacení. Jeho záměr překazila ochranka obchodu a následný příjezd hlídky městských strážníků. Z místa muž putoval na kralupské policejní obvodní oddělení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Žádost o pomoc při zjištění identity


 Dne 21. března 2013, kolem dvanácté hodiny, trojice zatím nezjištěných mužů, v lékárně, která se nachází na Mělníku, rozptýlila pozornost obsluhy. Chvilkové ztráty koncentrace personálu muži využili k tomu, aby z jednoho z prodejních regálů, který se nachází uvnitř lékárny, odcizili čtyři balení dětské výživy Nutrilon, v hodnotě cca 1 100,-Kč. Při krádeži nedošlo k použití násilí.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Školení zdravotníků zotavovacích akcí



Český červený kříž OS Mělník pořádá školení ZZA. Absolventi využijí své oprávnění na zotavovacích pobytech, školách v přírodě a táborech jako zdravotníci nebo mohou využít svých zkušeností při přípravě dětí na soutěž Hlídek mladých zdravotníků. Náplní je např. první pomoc teoreticky i prakticky, péče o nemocné, hygienické minimum, výuka záchrany tonoucího s praktickým nácvikem. Termín kurzu ZZA: 18.5., 19.5., 25.5., 26.5. 2013.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Setkání se starosty



V březnu a v první polovině dubna 2013 se opět na Mělnicku uskutečnila pracovní setkání mezi vedením Územního odboru, Policie ČR, Mělník a starosty měst a obcí našeho regionu. Jedná se o tradici, která se opakovala již pátým rokem.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7