https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Dopravní nehoda v Neratovicích se neobešla bez zranění



Dnes, po páté hodině ranní, došlo v Neratovicích, na křižovatce ulic Mládežnická a Hamplova k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Škoda Octavia combi, které řídil třiašedesátiletý muž, spolu s ním ve voze cestoval pětapadesátiletý spolujezdec a osobním vozidlem, Peugeot 207, za jehož volantem se v době střetu nacházela dvaapadesátiletá žena.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizené vozidlo se pokusili prodat do šrotu



Dvojice mužů ve věku jednadvacet a čtyřiadvacet let, z Mělnicka, odcizila, na začátku letošního roku, v Kostelci nad Labem osobní motorové vozidlo Opel Corsa, které bylo zaparkováno v ulici Turenská. Tímto jednáním způsobili jeho majiteli škodu ve výši 35 000,-Kč.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

Městské kamery odhalily opilého šoféra



Jednadvacátého března, letošního roku, kolem dvaadvacáté hodiny, si operátorka kamerového dohlížecího systému, který provozuje mělnická městská policie, všimla osobního motorového vozidla, pohybujícího se na místním náměstí a po přilehlých ulicích. Řidič nejel zrovna předpisovým způsobem, různě kličkoval, vyjížděl z jízdního pruhu a jeho chování vzbudilo podezření, že usedl za volant pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek. Na místo byla vyslána hlídka strážníků, která automobil zastavila, za použití zákonem daných znamení, v ulici Bezručova. Muž, který vůz řídil, jevil známky podnapilosti a na místě nepředložil strážníkům žádné doklady a nebyl schopen doložit svou totožnost.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Připravil o peníze vlastní matku


     Mělničtí policisté sdělili dne 20. března 2013 podezření z trestného činu, neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, třiadvacetiletému muži z našeho regionu. Za uvedený delikt lze uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Konopí pěstoval ve sklepě


 

     Čtyřiadvacetiletý muž z Prahy – východ, pěstoval na přelomu měsíců srpna a září 2012, ve sklepě bytového domu, který se nachází v obci na Kostelecku, za pomoci nainstalovaného osvětlení a vzduchotechniky, tzv. indoorovým způsobem celkem třiačtyřicet rostlin morfologicky odpovídajících rostlině konopí seté. V době, kdy pěstírnu objevili kriminalisté, byly rostliny vysoké 60 – 75 cm a měly již vrcholíky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nejprve vyhrožoval a poté došlo i na fyzický útok


     Dne 18. března 2013, kolem osmnácté hodiny, v restauraci, která se nachází v Kralupech nad Vltavou, nejprve jednačtyřicetiletý muž slovně vyhrožoval újmou na zdraví a smrtí třiadvacetiletému návštěvníkovi a následně fyzicky napadl čtyřiapadesátiletou servírku. Poškozenou udeřil pěstí do obličeje a to před ostatními hosty. Při útoku napadené způsobil na hlavě drobné zhmožděniny. O několik desítek minut později byl zadržen policisty.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Část vybraných peněz zpronevěřila


     Osmatřicetiletá žena z Mělnicka, pracující jako obchodní zástupce úvěrové společnosti, se sídlem v Praze, v době od začátku dubna 2010 do začátku listopadu 2011, převzala od několika klientů finanční hotovost, která byla určena ke splacení sjednaných půjček. Část těchto peněz odvedla svému zaměstnavateli opožděně a v několika případech si dokonce ponechala peníze pro vlastní potřebu. Svým jednáním způsobila úvěrové společnosti škodu ve výši cca 39 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Na přítelkyni vytáhl nůž


 

 

     Patnáctého března, letošního roku, ve večerních hodinách, došlo v rodinném domě, který se nachází v jedné z neratovických městských částí k hádce mezi dvacetiletým mužem a jeho o tři roky starší přítelkyní. Muž chtěl po ženě zapůjčit motorové vozidlo Škoda Octavia. Majitelka jeho žádost neakceptovala, což u žadatele vedlo k výbuchu násilí. Nejprve si z kuchyňské linky vzal nůž s čepelí o délce cca 20 cm, který následně namířil na poškozenou a opět vznesl požadavek, týkající se zapůjčení vozu, s tím, že když nebude vyslyšen, tak majitelku auta usmrtí. Na základě těchto hrozeb sdělila žena agresorovi, kde jsou klíče od škodovky uložené a následně mu vyčetla jeho chování. To, jak se později ukázalo, nebyl dobrý nápad. Muž ke své přítelkyni přistoupil, povalil poškozenou na zem a napadl jí ranami, které směřoval na plochu celého těla. Napadené navíc nožem způsobil povrchová řezná poranění. Při útoku ztratila oběť na chvíli vědomí, když jej opět nabyla, zjistila, že „přítel“ s vozem odjel. Na cestu si ještě vzal z její peněženky finanční hotovost, ve výši 2 000,-Kč a stravenky v hodnotě 500,-Kč. Jak bylo zjištěno později, s vozidlem přejel do Horních Počernic a zde auto odstavil.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Šli pro drobné a odešli se sdělením podezření


 

     Jednadvacetiletý muž z Mělnicka a jeho o dva roky mladší komplic poškodili dne 1. března 2013, krátce před půlnocí, veřejný telefonní automat, nacházející se v Neratovicích, ulice Nádražní. Na přístroj se vrhli se šroubovákem a pokusili se vypáčit mincovník, s úmyslem, odnést si jeho obsah. Jejich nápad nevyšel a navíc byli kousek od místa činu zadrženi hlídkou policistů z místního oddělení. Telefonní společnost vyčíslila škodu vzniklou poškozením automatu na částku cca 11 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7