https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Notebook vyměnil za jiný



Na začátku ledna, letošního roku, přepravoval devětatřicetiletý muž z Ústecka, na trase mezi Ústím nad Labem, přes centrální sklad na Mělnicku až do Prahy, kromě jiných zásilek i notebook Samsung 350V. Během cesty počítač v zásilce vyměnil za svůj starý notebook Acer a balík poté předal koncovému zákazníkovi. Poškozené společnosti způsobil škodu ve výši cca 12 500,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do sklepa objasněno



Dne 6. února 2013, přijali policisté z Neratovic oznámení o vloupání do sklepní kóje, ke kterému došlo v obci Libiš. Zde neznámý pachatel vnikl do bytového domu, který se nachází v ulici Budovatelů, ve sklepních prostorech odstranil visací zámek a poškodil petlici u jedné z kójí. Odtud následně odcizil nářadí a další věci. Svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši cca 11 500,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté kontrolovali ubytovací zařízení



Dne 16. března 2013, v dopoledních hodinách, se na Mělnicku uskutečnilo bezpečnostní opatření s názvem „Ella“. Policisté z Územního odboru, Policie ČR, Mělník, se ve spolupráci s kolegy z Odboru cizinecké policie zaměřili na ubytovny, které se nacházejí ve služebním obvodu Mělník a Kostelec nad Labem.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

Hlad je převlečená žízeň!


     Tohoto „hesla“ se pravděpodobně drží čtyřiadvacetiletý muž z Litoměřicka, který třináctého března 2013, po šestnácté hodině, navštívil obchod na Mělníku, ulice Mladoboleslavská. Zde z volně přístupného regálu vzal dvě lahve tvrdého alkoholu, následně na dalším místě odebral láhev limonády. Zboží měl v košíku a to až do doby, než dorazil k pokladnám. Zde na pás vyložil pouze samotnou limonádu. Po opuštění pokladní zóny byl zachycen pracovníkem ostrahy obchodu, kterému na výzvu vydal jednu neporušenou láhev s alkoholem. Druhou u muže našli až městští strážníci, ovšem načatou. Přistižený muž se snažil hájit tím, že musí krást, protože má hlad! Cena odcizeného alkoholu byla vyčíslena na částku cca 300,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

„Opičku“ nedovezl



Dvanáctého března, letošního roku, krátce před třetí hodinou ranní, kontrolovala hlídka policistů, v katastru obce Veltrusy, osobní motorové vozidlo Ford Galaxy, které řídil třicetiletý muž z Mělnicka. V rámci kontroly se řidič podrobil dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,64 promile alkoholu v dechu. Po tomto zjištění policisté osobě další jízdu zakázali, opilec si své vozidlo zajistil a následoval hlídku na služebnu ve Vojkovicích.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Na železnici způsobil velké potíže



Třiadvacetiletý muž z Prahy – venkov, odmontoval dne 1. září 2012, na železniční trati, v katastru obce Lhota, víko stykového transformátoru, vypustil z něho chladící olej a demontoval vnitřní měděné vybavení, v hodnotě 840,-Kč. Následkem jeho jednání byla porucha zařízení a následné trvalé uzavření železničních přejezdů v okolí, které správce komunikace nakonec musel vypnout a vlakové soupravy zde projížděly velmi pomalu a opatrně. Dále byl vyřazen kolejový obvod autobloku, vlaky jezdily po trati proti červenému nevěstníkovému znaku, podle rozhledu, až k dalšímu návěstidlu. To vše značně komplikovalo provoz na dotčeném úseku železnice, až do ukončení potřebných oprav. Správce komunikace nakonec vyčíslil celkovou škodu na částku cca 106 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řidiči si o víkendu zazlobili!



Policistům na Mělnicku přidělalo, během uplynulých tří dnů, několik nezodpovědných řidičů práci a sobě nemalé starosti. Od pátku do neděle řešili policejní hlídky na komunikacích našeho regionu tři případy, při kterých hrál hlavní roli alkohol a nezodpovědnost.

Zpravodajství 3 komentáře | » číst dál

Dopravní nehody na Mělnicku – únor 2013


 

 


 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol na silnicích – únor 2013


      Během uplynulého měsíce provedli policisté z Územního odboru, Policie ČR, Mělník, v rámci silničních kontrol, 2 115 dechových zkoušek na alkohol. Dvaatřicet z nich bylo pozitivních. Deset kontrolovaných řidičů „nadýchalo“ přes jedno promile alkoholu, a tyto případy byly dále řešeny jako podezření z trestného činu, ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Dalších dvaadvacet deliktů skončilo jako přestupky ve správním řízení. Sedmnáct osob bylo přistiženo za volantem pod vlivem jiných omamných látek. I těmito případy se budou nadále zabývat správní orgány obcí s rozšířenou působností.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7