https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

S ukradenou kabelkou daleko nedoběhla


 

      Dne 6. března 2013, po sedmnácté hodině, narazil instruktor sportovního centra, které se nachází na Mělníku, v chodbě objektu, na neznámou ženu. Osoba měla při odchodu z místa dost naspěch. Zanedlouho bylo zjištěno, že neznámá, nezjištěným způsobem, vnikla do domu, kde centrum sídlí a  z chodby odcizila kabelku s penězi, platební kartou, mobilními telefony a dalšími drobnostmi, která patří sedmapadesátileté ženě.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Okradl dědu a skončil ve vazbě


      Osmadvacetiletý muž z Mělnicka, zneužil chvíle, kdy jeho jednasedmdesátiletý děda odpočíval v domě, který se nachází v obci Vrbno a z volně pověšeného kabátu odcizil příbuznému peněženku s finanční hotovostí, ve výši 5 200,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizený kompresor policisté zajistili



Neznámý pachatel odcizil koncem února 2013 z neuzamčené provozovny, která se nachází na volně přístupném pozemku, v katastru obce Ledčice, vzduchový kompresor, v hodnotě cca 15 000,-Kč. Policisté z obvodního oddělení v Lužci nad Vltavou, kteří případ šetřili, jako podezření z trestného činu krádeže, v uplynulých dnech zjistili, že kompresor si z místa odnesl třicetiletý recidivista z Mělnicka. Ukradené zařízení bylo u muže zajištěno a vrátí se zpět do rukou majitele.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Napadenému vyrazil zub


Třetího března, letošního roku, po třetí hodině ranní, se v restauračním zařízení, které se nachází v Liběchově, nepohodli dva hosté. Pravděpodobně osobní neshody vedly k tomu, že nakonec třiatřicetiletý muž z Mělnicka fyzicky napadl osmnáctiletého mladíka. Poškozeného několikrát udeřil pěstí do obličeje a přitom napadený přišel o jeden zub. K tomuto jednání došlo na místě veřejnosti přístupném a za přítomnosti dalších osob.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kradl a mařil úřední rozhodnutí



Čtvrtého března 2013, po druhé hodině ranní, odcizil pětačtyřicetiletý muž z Mělnicka, z volně přístupného pozemku, v obci Dolní Beřkovice, poté, co poškodil jeho zajištění, přívěsný vozík v hodnotě 6 000,-Kč. Z pozemku sousedního domu poté zloděj vzal šest „europalet“, v hodnotě cca 700,-Kč. Ke spáchání uvedených skutků použil motorové vozidlo Ford Tranzit.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Půjčené vozidlo prodal



Jednadvacetiletý muž si, na základě poskytnutého úvěru, zakoupil osobní automobil Alfa Romeo 156 Sportwagon, v ceně 98 000,-Kč. V lednu 2011 uvedené vozidlo zapůjčil, bez sepsání jakékoliv smlouvy, svému devětadvacetiletému známému z Mělnicka, s tím, že mu jeho kamarád měsíčně za každodenní užívání vozu bude platit 2 500,-Kč. Vzhledem k tomu, že u alfy v době předání končila technická kontrola, vyzvedl kupující u úvěrové společnosti originál technického průkazu k vozu a předal tento doklad známému, kterému ještě svěřil finanční hotovost, ve výši 9 000,-Kč, ta měla být použita k opravě auta. V dubnu téhož roku zaplatil majiteli vozu jeho kamarád za půjčení alfy částku 5 000,-Kč a od té doby s ním přestal komunikovat.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Při nečekané „návštěvě“ poničil okna a dveře


 

 

      Čtyřiatřicetiletý muž z Mělnicka překonal dne 27. února 2013, po jednadvacáté hodině, oplocení rodinného domu v obci nedaleko Neratovic. Následně u nemovitosti poškodil část vstupních dveří a nalezenými cihlami tři plastová okna. Majitelka domu vyčíslila vzniklou škodu na částku cca 5 000,-Kč. Ještě na pozemku domu byl zadržen přivolanými policisty a zanedlouho putoval do policejní cely. V rámci šetření se podrobil dechové zkoušce, která skončila naměřenou pozitivní hodnotou skoro dvě promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dvojice byla zadržena nedaleko místa činu


 

      Dne 27. února 2013, kolem třiadvacáté hodiny, vyrušil majitel sklepa, který se nachází v jednom z panelových domů, na sídlišti Hůrka, v Kralupech nad Vltavou, dvojici mužů. Zastihl je právě v okamžiku, kdy násilím poškodili vstupní dveře vedoucí do sklepa, z přilehlé chodby. Poté co byli vyrušeni, odešli z domu směrem do ulice Mostní. Nájemník zalarmoval policisty a hlídka oba nezvané návštěvníky zanedlouho zadržela a eskortovala na služebnu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizené dřevo přijde draho


 

    Jednatřicetiletý muž z Mělnicka odcizil dne 27. února 2013, v odpoledních hodinách, z lesního porostu, v katastru osady Rymáň, jeden metr krychlový akátového dřeva. Svým jednáním způsobil poškozenému majiteli lesa škodu ve výši cca 1 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7