https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Žádost o pomoc při pátrání po pachateli loupežného přepadení



Dne 21. února 2013, v sedmnáct hodin, vstoupil neznámý maskovaný muž do stánku s potravinami, který se nachází v Neratovicích, na křižovatce ulic Kojetická a Na Výsluní. Osoba měla na hlavě paruku s dlouhými rovnými vlasy po ramena, barvy tmavší blond. Poté co muž vešel do stánku, přistoupil k obsluze s kuchyňským nožem v ruce a požadoval po zaměstnankyni otevření pokladny. Následně ženu dvakrát udeřil do obličeje. Napadená se navíc při obraně před útokem lehce poranila o lupičův nůž. I vzhledem k tomu, že se prodavačka lupiči po dobu útoku aktivně bránila, byl muž následně nucen opustit prodejnu bez lupu. Muž je podezřelý z trestného činu loupeže, za který je možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od dvou do deseti let.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zloději byli zadrženi krátce po činu



Čtyřiadvacetiletý recidivista a jeho o dva roky mladší komplic, oba z Prahy – východ, vnikli dne 25. února 2013, v odpoledních hodinách, na pozemky dvou sousedících rekreačních objektů, které se nachází v lokalitě zvané Kokořínský důl. U nemovitostí násilím překonali visací zámky a petlice. Dále se zaměřili na objekty sousedící s chatami. Vnikli do kůlny, přístavby a dřevníku. Z místa si nakonec chtěli odnést třicet kusů plastových odpadních trubek, deset židlí a strunovou sekačku. Svým jednáním způsobili majitelům objektů škodu ve výši zhruba 10 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Rozvodem to neskončilo



Na konci února 2010 rozvedl soud manželství osmatřicetiletého muže a o rok mladší ženy z Mělnicka. Ještě předtím se manželé dohodli na vypořádání majetkových vztahů a práv a povinností společného bydlení pro dobu po rozvodu jejich manželství.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vážná dopravní nehoda u Libiše



Dne 22. února 2013, po sedmnácté hodině, jel devětapadesátiletý řidič s motorovým vozidlem Nissan Serena, po silnici I/9, ve směru od Mělníka na Prahu. Přitom za sebou na vlečném laně táhl automobil Renault Clio, který řídil třiačtyřicetiletý muž. Vedle něho seděla jednatřicetiletá žena. Oba z okresu Praha – východ.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Udeřil zasahujícího policistu



Hlídka mělnických dopravních policistů byla dne 23. února 2013, po čtvrté hodině ranní vyslána do jednoho z místních nočních klubů, v ulici Tyršova. Zde podle oznámení došlo ke rvačce. Na místě policisté zasahovali při narušení veřejného pořádku. Jeden z mužů zákona se pokusil od sebe odtrhnout dvě zápasící osoby. Přitom došlo k tomu, že pětačtyřicetiletý „rváč“ z Prahy udeřil policistu, kterého, jak později uvedl, pozdě zaregistroval, pěstí do obličeje. V době zákroku byl napadený strážce pořádku řádně ustrojen a označen pro výkon služby, takže výmluvy útočníkovi nepomohly.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Postrach cyklistů byl odhalen



Na kralupské policisty se dne 18. února 2013, v podvečerních hodinách, obrátila třiašedesátiletá žena. Oznamovatelka uvedla, že přišla o svůj bicykl, značky Author Omaha, který nechala před malou chvílí odstavený u prodejny, v ulici Sokolská. Neznámý pachatel způsobil ženě škodu ve výši 1 800,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Z obchodu putovala rovnou do věznice


      Ostraha obchodního domu, který se nachází na Mělníku, ulice Bezručova, dne 20. února 2013, po čtrnácté hodině, zachytila jednadvacetiletou ženu z Litoměřicka. Osoba předtím v prodejně z volně přístupného regálu se zbožím vzala jedno balení vlasové kosmetiky, v ceně cca 90,-Kč, ze kterého odstranila ochranný prvek, zboží poté uložila do kabelky a prošla pokladní zónou bez zaplacení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Chlapec nechodil do školy


 

     Devětatřicetiletá matka z Mělnicka zanedbávala v době, od září 2012 do konce ledna 2013, dohled nad školní docházkou svého patnáctiletého syna. Její chování mělo za následek, že mladík v uvedeném období nasbíral 163 omluvených a 52 neomluvených hodin.
     Vzhledem k tomu, že matka umožnila svému potomkovi vést zahálčivý život, jehož následkem bylo velké množství absencí ve škole, sdělil policejní vyšetřovatel ženě podezření z trestného činu ohrožování výchovy dítěte, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vášnivého „sprejera“ může soud poslat za mříže



Třiatřicetiletý muž z Mělnicka, v době od května 2012 do začátku února 2013, vytvořil celkem v osmnácti případech nelegálně na stěny budov, ploty, mosty, železniční vagony a další objekty, za užití barevných sprejů, nápis „GMB“, a to v různých velikostech. Největší měl rozměr, spolu s dalšími symboly 12x2,5 metru. Své „umění“ šířil po celém okrese Mělník, třikrát úřadoval ve služebním obvodě neratovických policistů, třikrát tyto případy vyšetřovali jejich kolegové z Kostelce nad Labem a nejčastěji, dvanáctkrát, svými díly poctil Mělník. Celkově poškozeným organizacím a fyzickým osobám způsobil škodu ve výši 123 134,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7