https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Po osmačtyřiceti hodinách byl lupič odhalen


     Neznámý pachatel dne 6. ledna 2013, po sedmnácté hodině, v Kralupech nad Vltavou, ulice Alšova, přepadl šestapadesátiletou ženu. K poškozené přistoupil zezadu, uchopil paní za ruku, následoval úder do obličeje a stržení na zem, kde své oběti vytrhl kabelku, ve které měla peněženku s finanční hotovostí ve výši 230,-Kč. Poté z místa i s lupem utekl. Celkově tak způsobil škodu ve výši 1 000,-Kč.
    Po stopách útočníka se neprodleně vydali kriminalisté, kteří po dvou dnech pátrání a získávání důkazů slavili úspěch. Jako pachatel skutku byl zjištěn třiadvacetiletý muž z Mělnicka. Osmého ledna 2013 bylo policejním vyšetřovatelem zahájeno trestní stíhání osoby pro trestný čin loupeže, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od dvou do deseti let. Trestí stíhání je nadále vedeno na svobodě. 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Lež skončila exekucí


    Dne 20. června, loňského roku, v odpoledních hodinách, kontrolovala hlídka dopravních policistů na Mělníku, ulice Bezručova, motorové vozidlo Ford Courier. Osmatřicetiletý Řidič vozidla nepředložil policistům žádné doklady a na místě byl vyřešen uložením blokové pokuty ve výši 500,-Kč. Jelikož u sebe neměl hotovost, byla policisty na uvedenou částku vystavena složenka.
     Přestupce částku neuhradil a jak bylo později zjištěno, uvedl při projednání přestupku nacionále svého o dva roky staršího bratra, který o jeho jednání nic nevěděl a celá věc vyšla najevo až poté, co byl poškozenému z důvodu neuhrazené pokuty zablokován jeho bankovní účet.
     Mělničtí policisté sdělili dne 9. ledna 2013 povedenému sourozenci podezření z trestného činu poškození cizích práv, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehody na Mělnicku – prosinec 2012




  2012 2011
Celkem DN 57 63
Úmrtí 0 0
Těžké zranění 0 2
Lehké zranění 3 5
Celková škoda 2 485 500 5 803 800

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za kosmetiku se ženě nechtělo platit



Jednadvacetiletá žena z Litoměřicka navštívila dne 14. prosince 2012, v odpoledních hodinách, prodejnu drogerie na Mělníku, ulice Bezručova. Zde si postupně z regálů brala různé krémy a parfémy, které ukládala do předem upravených otvorů v kabelce a bundě. Se zbožím v celkové hodnotě cca 3 000,-Kč se poté pokusila odejít z obchodu bez zaplacení. Ostraha však osobu zachytila a požádala jí o vydání kosmetiky, což odmítla. Svůj nelegálně nabytý nákup vrátila až po příjezdu policejní hlídky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilý řidič s policisty nespolupracoval



Policejní hlídka kontrolovala dne 16. prosince 2012, mezi druhou a třetí hodinou ranní, v katastru obce Staré Ouholice, osobní motorové vozidlo Renault Clio, které řídil pětatřicetiletý muž z Litoměřicka. Osoba policistům nepředložila žádné doklady a orientační dechová zkouška skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,66 promile alkoholu v dechu. Po tomto zjištění odmítl šofér sdělit policistům svoji totožnost a přestal s nimi spolupracovat.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce „Miluji“



Na datum 13. prosince 2012 nebude v dobrém vzpomínat sedm mužů ve věku od jednadvaceti do třiceti let z Mělnicka a Prahy – východ. Jedná se o členy organizované skupiny, která delší dobu distribuovala v Neratovicích marihuanu. Šlo o výnosný byznys, u části z nich zisky z prodeje tvořili jediný příjem. Dle odhadů si každý ze skupiny přišel řádově na desítky tisíc korun. Drogu měli zčásti z vlastních zdrojů a část poptávky pokryli marihuanou sehnanou na Mělnicku nebo i mimo náš region.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Po krádeži skončil v policejní cele



Dne 11. prosince 2012, po dvacáté hodině, navštívil dvacetiletý muž obchodní dům na Mělníku. Zde si z regálu vzal láhev tvrdého alkoholu, v hodnotě 100,-Kč. Láhev si poté strčil do kapsy u bundy a prošel pokladní zónou bez zaplacení. Před prodejnou byl zachycen ostrahou obchodu, které svůj „ nákup“ dobrovolně vydal.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Marihuanu rozdával mladistvým



Mělnický policejní vyšetřovatel zahájil v uplynulých dnech trestní stíhání pětatřicetiletého muže z Mělnicka, pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obviněný v době přibližně od července do začátku října, letošního roku, poskytl cca v padesáti případech bezúplatně dvěma mladistvým chlapcům marihuanu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zloděj už je za mřížemi



Třiačtyřicetiletý recidivista z Ústecka překonal dne 10. prosince 2012, v nočních hodinách, oplocení rodinného domu na Mělníku, ulice Mladoboleslavská. Využil vzrostlého stromu, který se nacházel vedle plotu, vylezl po něm a přes oplocení, které zde dosahuje výšky přes dva metry, vnikl na pozemek. Jeho další cesta vedla do nezajištěné dílny a technické místnosti domu. Odtud odcizil dvě horská jízdní kola. Svůj lup přehodil přes plot a vrátil se zpátky do dílny, kde do přinesené tašky vložil nářadí, pájku, hever a další věci, které si hodlal odnést. V ten moment byl vyrušen majitelkou domu. Na místě zanechal tašku i s kořistí, přes plot opustil pozemek, popadl obě kola a utekl. Svým jednáním způsobil škodu ve výši cca 10 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7