https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Policisté vyrazili do chat



Dnešního dne proběhla na Mělnicku akce zaměřená na kontrolu rekreačních objektů, které jejich majitelé s odchodem posledních slunečných dnů opustili, zazimovali a vrátí se do nich zase až na jaře. Vzhledem k tomu, že se tyto opuštěné nemovitosti mohou v zimních měsících stát terčem osob páchajících trestnou činnost, nebo osob skrývajících se před zákonem, provádí policisté na území okresu Mělník jejich pravidelnou kontrolu, a to jak v rámci běžného výkonu služby, tak během různých bezpečnostních opatření.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehody na Mělnicku – listopad 2012




  2012 2011
Celkem DN 56 51
Úmrtí 1 1
Těžké zranění 6 3
Lehké zranění 8 5
Celková škoda 2 232 600 4 569 000

Při vyšetřování dopravních nehod odhalili mělničtí dopravní policisté za uplynulý měsíc čtyři jejich účastníky, pod vlivem alkoholu. V listopadu 2011 to byly dvě osoby. Policisté celkem rozdali viníkům blokové pokuty ve výši 11 600,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol na silnicích – listopad 2012



Během uplynulého měsíce provedli policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník, v rámci silničních kontrol 1 651 orientačních dechových zkoušek na alkohol. Třicet z nich bylo pozitivních. Sedm kontrolovaných řidičů „nadýchalo“ přes jedno promile alkoholu, a tyto případy byly dále řešeny jako podezření z trestného činu, ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok. Dalších třiadvacet deliktů skončilo jako přestupky ve správním řízení. Osm osob bylo přistiženo za volantem pod vlivem jiných omamných látek. I těmito případy se budou nadále zabývat správní orgány obcí s rozšířenou působností.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pod vlivem alkoholu způsobil dopravní nehodu



Dne 6. prosince 2012, po třinácté hodině, způsobil dvaapadesátiletý řidič osobního motorového vozidla Škoda Felicia dopravní nehodu na Mělníku. V ulici Pražská nedodržel se svým vozem bezpečnou vzdálenost za dalším automobilem a zezadu narazil do odbočující dodávky Ford Tranzit. Při nehodě byla způsobena škoda ve výši cca 10 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Duo zlodějíčků skončilo ve vazbě



Třicetiletý muž z Lounska a o tři roky starší žena z Teplicka dne 4. prosince 2012, v odpoledních hodinách, zavítali do prodejny spodního prádla na Mělníku. Zde v nestřežený okamžik, bez užití násilí, odcizili několik kusů pánského značkového prádla a z prodejny odešli. Prodavačka z butiku dvojici náhodou zahlédla při cestě domů, nedaleko mělnického vlakového nádraží a snažila se jí zadržet. To se nakonec podařilo až policistům a městským strážníkům, po krátké honičce, při které nejprve pachatelé odhodili svá zavazadla a poté se pokusili hrát s policisty a strážníky, v areálu nádraží, na schovávanou.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za nezaplacený nákup až tříletý trest



Policisté z místního obvodního oddělení předali dne 7. prosince 2012 sdělení podezření z trestného činu krádeže jednatřicetiletému muži z Mělnicka. Osoby si téhož dne, po deváté hodině ranní, povšimla ostraha obchodního domu na Mělníku. Podezřelý si v obchodě nejprve do rukávu uložil pleťový krém a následně oplatku. S takto nabytým „nákupem“, v hodnotě 169,-Kč, se poté pokusil odejít z prodejny bez zaplacení. Ostrahou byl zachycen a svoji kořist vydal.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kradla v podmínce


     Dne 4. prosince 2012, před jedenáctou hodinou, odcizila v prodejně potravin, nacházející se v Neratovicích, ulice Na Výsluní, dvaadvacetiletá žena z Prahy – východ, čokoládu v hodnotě 26,-Kč. Když odcházela z obchodu, byla zastavena ostrahou, které následně svůj lup vydala.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dlouhodobě týral vlastní matku



    Třiačtyřicetiletý muž z obce, přímo sousedící s městem Mělník, dlouhodobě, a to nejméně od poloviny roku 2007 do současnosti týral svoji osmašedesátiletou matku, se kterou sdílel společnou domácnost. Poškozené opakovaně vulgárně nadával a fyzicky jí napadal. Nejčastěji ženu bil otevřenou dlaní do obličeje a za pomoci různých předmětů i do ostatních částí těla. Přitom napadené způsobil povrchová zranění a podlitiny.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Stalo se na našich silnicích



Policisté na Mělnicku museli opět během uplynulého víkendu řešit řadu případů souvisejících se silničním provozem. Od pátečního odpoledne do nedělního večera vyjížděli dopravní policisté celkem k devíti dopravním nehodám, ke kterým došlo na silnicích našeho regionu. Při nich byly lehce zraněny dvě osoby a škoda na vozidlech dosáhla výše cca 440 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7