https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Nehoda měla tragické následky


 

     Dne 28. listopadu 2012, krátce po šesté hodině ranní, došlo na silnici II. třídy nedaleko Kostelce nad Labem k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Škoda Octavia, které řídila čtyřiadvacetiletá žena a osobním motorovým vozidlem Opel Vectra. Za volantem tohoto vozu seděla v době střetu jednačtyřicetiletá řidička. Spolu s ní ve voze cestovaly ještě dvě ženy ve věku jednapadesát a čtyřiapadesát let.
      Řidička škodovky jela se svým vozem po uvedené komunikaci ve směru od Kostelce nad Labem k Brandýsu nad Labem. Na rovném úseku vozovky pravděpodobně špatně odhadla vzdálenost od pravého kraje silnice, vjela částečně do pravého příkopu, a když se pokusila opět plynule vyjet, ztratila kontrolu nad vozem. Přejela do protisměru, kde se následně střetla s protijedoucím opelem. Po nárazu byl Opel odhozen mimo komunikaci. Octavie zůstala stát napříč vozovkou.
     Při dopravní nehodě utrpěla řidička vozidla Opel a její jednapadesátileté spolucestující zranění, která byla předběžně kvalifikována jako těžká. Čtyřiapadesátiletá žena bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem. Na vozidlech byla způsobená škoda odhadnutá na částku cca 200 000,-Kč. Dopravní policisté na místě u řidičky škodovky, která vyvázla z nehody bez zranění, provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která skončila s negativním výsledkem. Komunikace byla po dobu vyšetřování nehody úplně uzavřena.
      Nehodu nadále vyšetřují policisté z územního odboru Policie ČR Mělník.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Případ policisté odložili



Na konci září letošního roku oznámil šestapadesátiletý majitel domu v obci Dolní Zimoř, že při vyklízení nemovitosti nalezl blíže nespecifikovanou munici. Na místo zanedlouho dorazili policisté z obvodního oddělení v Horních Počaplech, které následoval policejní pyrotechnik. Specialista potvrdil, že se jedná o sedmadvacet kusů OSP nábojů do signální pistole, ráže 26,5 mm, které zajistil.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Pohlavní zneužití



V době od konce července do začátku října letošního roku vykonal šestnáctiletý mladík z Mělnicka v několika případech pohlavní styk s nezletilou dívkou. K těmto skutkům došlo střídavě v místech pobytu podezřelého a poškozené, která se nacházejí v našem regionu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nevítaný návštěvník byl dopaden



Neznámý pachatel se na konci listopadu 2009 vloupal do pizzerie v Neratovicích. Do provozovny vnikl přes okno vedoucí na místní toalety. Uvnitř odcizil finanční hotovost, slevové kupony a tabákové výrobky. Svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši cca 15 800,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Recidivista byl chycen při krádeži


     Obsluhou prodejny byl chycen dne 22. listopadu 2012, krátce před šestnáctou hodinou, v Lužci nad Vltavou, čtyřiatřicetiletý muž z Českolipska. Tento „zákazník“ se v obchodě s potravinami pokusil odcizit láhev alkoholu v hodnotě 500,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Mladíci se vloupali do autobusu


 

      Dva devatenáctiletí mládenci z Litoměřicka a jejich patnáctiletý kamarád šli dne 27. října 2012, po třiadvacáté hodině, společně po předchozí dohodě, k autobusovému nádraží na Mělníku. Zde na místě, kde jsou odstaveny autobusy, otevřeli nezjištěným způsobem okno vozidla Karosa 934, vnikli dovnitř a prostředek hromadné dopravy prohledali za účelem krádeže finanční hotovosti nebo jiných věcí. Odešli však s nepořízenou, z vozidla nebylo co odnést. Dle sdělení poškozeného nevznikla ani žádná škoda. Zanedlouho po činu byli zadrženi policisty a městskými strážníky.
      V uplynulých dnech mělničtí policisté sdělili dvěma starším spolupachatelům podezření z trestného činu krádeže, ve stádiu pokusu, za který hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení proti mladistvému bude vzhledem k jeho věku vedeno v místě jeho trvalého pobytu.
      Trestní řízení proti všem podezřelým je nadále vedeno na svobodě.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Úvěrový podvod


     Čtyřiačtyřicetiletá žena z Mělnicka uzavřela v době od května 2010 do konce června 2011 celkem ve třech případech smlouvy o půjčkách s úvěrovou společností. Při uzavírání smluv použila údaje vlastní čtyřiasedmdesátileté matky, která o jejím počínání nevěděla. Žena se snažila své závazky splácet, ale došlo ke vzniku dluhu a k tomu, že úvěrová společnost kontaktovala její matku. Poté vše vyplynulo na povrch. Poskytovatel půjček si k dnešnímu dni vyčíslil vzniklou škodu na částku cca 8 000,-Kč.
     Vzhledem k tomu, že podezřelá prokazatelně při sepisování úvěrových smluv uvedla nepravdivé údaje, sdělili policisté z obvodního oddělení v Lužci nad Vltavou ženě podezření z trestného činu úvěrový podvod, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.
     Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za týrání manželky se dočkal trestu



Osmatřicetiletý muž fyzicky a slovně napadal svoji o pět let mladší manželku. Ženě ve společné domácnosti na Mělníku, kterou obývají společně s dvěma potomky, nadával a vyhrožoval jí smrtí. S výhrůžkami nepřestal ani před policejní hlídkou, která v domě prováděla zákrok.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Úmrtí osoby v Dolních Beřkovicích



Dne 17. listopadu 2012, po osmnácté hodině, byli přivoláni policisté do obce Dolní Beřkovice k domu, který je využívaný jako ubytovna. Zde se v jedné bytové jednotce nacházel osmatřicetiletý cizinec bez známek života a další dva muži ve věku čtyřicet a pětašedesát let v bezvědomí. Na místě zasahoval lékař rychlé záchranné služby, který oba muže stabilizoval a poté následoval převoz do nemocnic, k dalšímu ošetření.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7