https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Žádost o pomoc při pátrání po pohřešované osobě


AKTUALIZACE 17.10.2012: MICHAL BERKY JE JIŽ ZPĚT DOMA, PÁTRÁNÍ UKONČENO!

 

 
    Mělničtí kriminalisté v současné době pátrají po osobě:
 
BERKY Michal, ročník 1989
Trvalé bydliště:  Velký Borek, okr. Mělník
 
 
    Pohřešovaný odešel z domova dne 8. října 2012, neznámo kam. Od té doby o sobě nepodal rodině žádné zprávy. Mobilní telefon zanechal doma. S sebou si odnesl:  tmavě šedý stan pro dva, zn. LOAP, spacák, malý přenosný plynový vařič, 3 batohy - tmavě zelený , modro černý a šedivý, kožený klobouk tmavě hnědý.
 
Popis osoby:
Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Svému zaměstnavateli způsobil značnou škodu



     Čtyřiatřicetiletý muž z Prahy pracoval v době od začátku března 2010 do konce března 2011 v přepravní firmě, se sídlem na Mělníku.
     Dle zjištění policistů se po dobu svého pracovního poměru na úkor zaměstnavatele neoprávněně obohacoval. Předkládal firmě k proplacení potvrzení o pokutách udělených nákladním vozidlům společnosti za přetížený náklad, které byly uloženy mimo území České republiky. Jednalo se o pokuty, které ve skutečnosti nikdo neuložil a potvrzení o postizích zhotovoval sám. Dále bez oprávnění a vědomí zaměstnavatele prodal kontejnery patřící firmě a hotovost si ponechal pro svoji potřebu. V několika případech objednal provedení přeprav nákladu, které neměly souvislost se zakázkami mateřské společnosti a nakonec si nechal proplatit účet za firemní večírek, jeho úhradu však neprovedl a zaměstnavatel musel požadovanou částku znovu uhradit fakturou. Svým jednáním způsobil poškozené společnosti škodu převyšující částku 1 000 000,-Kč.
      Dne 10. října 2012 zahájil policejní vyšetřovatel trestní stíhání muže pro trestný čin podvodu, za který je možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od dvou do osmi let. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policistům neunikl a nakonec skončil v cele


 

   Hlídka z místního obvodního oddělení chtěla dne 9. října 2012, těsně před jednadvacátou hodinou, zkontrolovat v Kralupech nad Vltavou, řidiče motocyklu. Motorkář na výzvu k zastavení, danou dle předpisů nereagoval a začal z místa ujíždět. Policisté řidiče následovali směrem k obci Postřižín a dále do obce Klíčeny, kde došlo k jeho zadržení.
     Policisty bylo následně zjištěno, že se jedná o devětatřicetiletého muže z Mělnicka, který k jízdě vědomě užil odcizený motocykl Yamaha FZS 600, v hodnotě 120 000,-Kč. Další kontrolou zjistili, že zadržený nevlastní řidičské oprávnění potřebné k řízení motocyklu a je pod vlivem omamných a psychotropních látek. Toto bude nadále řešeno jako přestupek. Aby toho nebylo málo, na muže je vydán soudem příkaz k zatčení.
      Na policejní služebně si muž převzal sdělení podezření z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta a poté na základě výše uvedeného příkazu skončil v policejní cele. Jak podezřelý k motocyklu přišel je předmětem dalšího šetření.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Draci nad Chloumkem


První Drakiádu pořádanou ve spolupráci s RC Klubem Mělník, Domem dětí, a ZŠ Pšovka máme za sebou.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Rychlá reakce policistů zachránila lidský život



Dne 4. října 2012, krátce před sedmnáctou hodinou, přijal policista mělnického Integrovaného operačního střediska oznámení, ve kterém dvacetiletý mladík z Mělnicka uvedl svůj úmysl skončit se životem a policisty žádal, aby vyrozuměli jeho rodiče. Během toho, co se operátor policejní tísňové linky snažil s oznamovatelem hovořit, jeho kolega lokalizoval zhruba místo, odkud je hovor veden, a tuto informaci předal policejním hlídkám v terénu. Jelikož se místo, kde se mladý muž rozhodl skoncovat se životem, nacházelo v blízkosti řeky Labe a nebylo jisté, o jaký břeh se přesně jedná, byly policejní hlídky z Mělníka, Horních Počapel a Lužce nad Vltavou vyslány pátrat po obou stranách řeky. Akce se zúčastnili i policejní psovodi a na mělnické straně řeky městští strážníci.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Konec minulého týdne podle policejních svodek



Mělnický policejní inspektor sdělil dne 5. října 2012 čtyřiatřicetiletému muži z Mělnicka podezření z trestného činu poškození cizí věci, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehody na Mělnicku – září 2012




Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Auta „upravil“ lopatou


 

     Třiačtyřicetiletý cizinec, dne 2. října 2012, v Kralupech nad Vltavou, ulice Přemyslova, na místě veřejně přístupném poškodil, za pomoci železné lopaty, čtyři zaparkovaná vozidla. U automobilů postupně rozbil skleněné výplně, zpětná zrcátka a části karosérií. Svým jednáním způsobil poškozeným škodu ve výši 152 000,-Kč. Dle zjištění policistů byly motivem konání podezřelého neshody týkající se pracovního poměru.
     Ještě téhož dne kralupští policisté muži sdělili podezření z trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví, za které je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál
 
2012
2011
Celkem DN
59
70
Úmrtí
0
0
Těžké zranění
7
9
Lehké zranění
10
9
Celková škoda
2 171 500
4 028 200

https://www.traditionrolex.com/7