https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Za volant usedl značně opilý


 

     Hlídka policistů z místního obvodního oddělení, kontrolovala dne 26. září 2012, krátce po půlnoci, v Kralupech nad Vltavou, ulice Nerudova, osobní motorové vozidlo Nissan Terrano, které řídil jednatřicetiletý muž z Mělnicka. V rámci kontroly se muž podrobil orientační dechové zkoušce na alkohol, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 2,29 promile alkoholu v dechu.

    Na policejní služebně si poté šofér převzal sdělení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě. 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

V ruce držel nůž a vyhrožoval zasahujícím policistům



Osmnáctiletý mladík oznámil policistům dne 23. září 2012, po osmnácté hodině, že spolu s dalšími osobami seděl na lavičce před domem v Neratovicích, ulice 28. října. Přitom, když si povídali, vyhlédl z okna v šestém patře neznámý muž, který je začal slovně napadat a urážet. Následně vytáhl z okna nějakou trubku, která připomínala hlaveň zbraně, a pokřikoval, že do nich nasype broky. Když se pokusili napadení s mužem celou záležitost vyříkat, vyběhl z bytu, v ruce měl nůž s čepelí o délce asi 45 cm a opět jim nadával a hrozil, že se jejich čas blíží ke konci.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

A kytara je na světě!



Dne 22. září 2012, po dvacáté hodině, v rámci vystoupení na hlavní scéně „Mělnického Vinobraní 2012“ přišel jeden z účinkujících o svou kytaru zn. Rickenbacker, v hodnotě 35 000,-Kč. Volně odložený nástroj odcizila neznámá osoba. Poškozený umělec následně za informace o kytaře nabídl finanční odměnu. Zanedlouho poté se manažerovi skupiny ozval muž, který chtěl za odměnu uvedený instrument předat, na předem domluveném místě v Praze.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

Vinobraní 2012 očima policistů



V době od 21. září do 23. září letošního roku, se uskutečnil na Mělníku další ročník výše uvedené akce. Na jejím zajištění se podíleli i policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník. Přesněji řečeno devětapadesát policistů pořádkové, jednadvacet policistů dopravní policie, šestnáctka místních kriminalistů a příslušníci dalších složek. Navíc v době konání akce na Mělníku vypomáhali jízdní policisté z Prahy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řídila opilá a bez dokladů


 

   Hlídka policistů z obvodního oddělení v Neratovicích kontrolovala dne 20. září 2012, krátce po třetí hodině ranní, v obci Libiš, osobní motorové vozidlo Škoda Forman, které řídila dvacetiletá řidička z Mělnicka. V rámci kontroly se mladá žena podrobila orientační dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,88 promile alkoholu v dechu. Další lustrací bylo zjištěno, že kontrolovaná nevlastní řidičský průkaz a automobilu skončila v březnu 2012 platnost technické prohlídky.
   Ještě téhož dne si žena převzala na policejní služebně sdělení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Železo si odnést nestačili


 

 

     Osmnáctého září letošního roku, v odpoledních hodinách se dva muži, ve věku šestatřicet a jednačtyřicet let, nedaleko Horních Počapel pokusili odcizit deset metrů trubky, ocelový žlab a šoupátko, v celkové hodnotě přesahující 30 000,-Kč. Svůj úmysl již nestačili dokončit, přímo na místě byli zadrženi policisty.
     Na nedalekém obvodním oddělení Policie ČR si následně oba spolupachatelé převzali sdělení podezření z trestného činu krádeže, ve stádiu pokusu, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.
     Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Přístroj naměřil přes dvě promile alkoholu


 

 

     Hlídka policistů z místního obvodního oddělení kontrolovala dne 19. září 2012, po patnácté hodině, v Kralupech nad Vltavou, ulice Mostní, osobní motorové vozidlo, které řídil šestatřicetiletý cizinec. Řidič se podrobil orientační dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 2,09 promile alkoholu v dechu. Navíc bylo policisty zjištěno, že muž usedl za volant přesto, že má soudem uložen platný zákaz řízení všech motorových vozidel na tři roky, platný od dubna 2012.
     Na policejním oddělení si téhož dne cizinec převzal sdělení podezření z trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za které je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta.
     Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Jezdíte na in – line bruslích? Pak jste chodci…


Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Zase ti řidiči!!


Dne 6. srpna 2012, ve večerních hodinách, vyšetřovali policisté na Mělníku, ulice Legionářů, dopravní nehodu, při které třiačtyřicetiletá řidička osobního vozidla VW Polo, při jízdě po uvedené komunikaci směrem do centra města nezvládla řízení vozu, vyjela vpravo mimo vozovku a zde se střetla s pevnou překážkou, resp. zařízením sloužícím k rozvodu telefonní sítě a reklamním poutačem. Na místě spolu s policisty zasahovali i městští strážníci. Při nehodě nedošlo ke zranění osob. Na vozidle a pevných překážkách vznikla škoda, která byla předběžně vyčíslena na částku 21 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7