https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Nezaplacené vozidlo nechal zlikvidovat


    V roce 2006 zakoupila dnes devětatřicetiletá žena z Mělnicka osobní motorové vozidlo Renault Clio. Za účelem získání vozu podepsala úvěrovou smlouvu, kde se zavázala vozidlo finanční společnosti splácet. V roce 2008 si automobil půjčil její šestatřicetiletý přítel. Během zápůjčky se vozidlo porouchalo. Do opravy se muži investovat nechtělo, tak nedoplacený vůz nechal bez vědomí své přítelkyně zlikvidovat. Jeho jednáním vznikla úvěrové společnosti škoda, kterou si do současnosti vyčíslila na částku převyšující 216 000,-Kč.
    Policisté z Kralup nad Vltavou sdělili dne 12. září 2012 muži podezření z trestného činu zpronevěry, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Při hádce přišel k úrazu a o peníze


     Šestapadesátiletý muž z Mělnicka se dne 7. června 2012, po třiadvacáté hodině, nejprve uvnitř a poté před jedním z mělnických nočních podniků pohádal s třiadvacetiletým cizincem. Při rozepři mladší z mužů do poškozeného strčil a ten upadl na zem, následkem čehož si způsobil drobné zranění na hlavě. Když se nacházel na zemi, cizinec sebral muži jeho peněženku, ve které byla finanční hotovost a kreditní karta. Z peněženky následně vzal 800,-Kč, samotnou portmonku i s platební kartou poté nedaleko podniku odhodil a odešel.
     Den 10. září 2012 sdělili policisté z mělnického obvodního oddělení cizinci podezření z trestných činů krádež, neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a výtržnictví, za které je možno uložit trest odnětím svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Mařili výkon úředního rozhodnutí



Policejní hlídka z Horních Počapel kontrolovala dne 9. září 2012, po jedenácté hodině, na Mělníku, ulice Pražská, osobní motorové vozidlo Renault Megane, které řídil jednašedesátiletý muž z Mělnicka. V rámci kontroly bylo policisty zjištěno, že muž usedl za volant i přesto, že má správním orgánem uložen zákaz řízení všech motorových vozidel na dobu šesti měsíců a to od června 2012.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za drobnou krádež může skončit ve vězení



Třicetiletý muž navštívil dne 10. září 2012 obchodní dům na Mělníku. Zde nedaleko pokladen odebral z volně přístupného regálu balení cigaretového tabáku v hodnotě 52,-Kč. Následně přešel ke druhé pokladně, kde z balení odstranil ochranný prvek, tabák si strčil do kapsy u kalhot a prošel pokladní zónou bez zaplacení. Ještě v prodejně byl však zadržen ostrahou, které na výzvu svůj lup vydal.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vyhrožoval úřednici



Dne 8. srpna 2012 navštívil třiadvacetiletý muž z Mělnicka úřad v Neratovicích, kde chtěl požádat o finanční dávku. O dva roky starší úřednice, která s ním jeho žádost vyřizovala, se přílišného vděku, za svou ochotu, nedočkala. Muž se v kanceláři rozčílil a začal ženě nadávat. Byl vyzván k odchodu, načež vykopl dveře oddělující pracoviště úřednice od prostoru pro veřejnost, začal úřednici opět hrubě urážet, hrozil jí zaťatou pěstí a vyhrožoval fyzickým napadením. Jeho řádění učinil přítrž až příchod dalších zaměstnanců, kteří muže vykázali s konečnou platností.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Žena si půjčila na cizí jméno



Koncem listopadu 2010 uzavřela na Mělníku pětapadesátiletá žena smlouvu o půjčce s úvěrovou společností. Na základě smlouvy získala půjčku ve výši 12 000,-Kč a zavázala se k zaplacení konečné splatné částky ve výši přesahující 22 000,-Kč. Potud by bylo vše v pořádku, nebýt toho, že při uzavírání smlouvy použila žena údaje dvaatřicetileté poškozené a to bez jejího vědomí. Část svého závazku splatila, ale do dnešního dne stále dluží částku zhruba 17 300,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Agresivní „přítel“ skončil ve vazbě


 

    Dne 4. září 2012 oznámila policistům jednapadesátiletá žena z Mělnicka, že jí ve společném bytě, v Kralupech nad Vltavou, v polovině srpna 2012, napadl její o čtyři roky mladší přítel. Muž poškozené při útoku způsobil zhmožděniny po celém těle, verbálně ženě vyhrožoval usmrcením a přitom své oběti držel u hrudníku kuchyňský nůž. Poté měla zakázáno po dobu dvou dnů opustit společný byt. Vzhledem k tomu, že se nejednalo o první útok, agresivita muže se stupňovala a žena pojala důvodnou obavu o své zdraví a život, obrátila se na policisty. „Přítel“ byl ještě téhož dne zadržen a umístěn do policejní cely.
    Policejní vyšetřovatel zahájil pátého září trestní stíhání muže pro trestné činy omezování osobní svobody, týrání osoby žijící ve společném obydlí a nebezpečné vyhrožování, za které je možno uložit trest odnětí svobody až na čtyři léta. Šestého září bylo soudem rozhodnuto o umístění obviněného do vazební věznice, kam byl poté policisty eskortován.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dívka přišla o drahý mobil


 

     Šestnáctiletá slečna z Mělnicka půjčila dne 31. května 2012, na sportovišti, v Kralupech nad Vltavou, osmnáctiletému muži mobilní telefon v hodnotě 15 000,-Kč. Mladík následně s přístrojem utekl a na žádosti o jeho vrácení nereagoval.
     Dne 6. září 2012 si převzal z rukou kralupských policistů sdělení podezření z trestného činu krádeže, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nerespektoval nařízení správního orgánu


 

    Mělničtí dopravní policisté kontrolovali dne 5. září 2012, po sedmé hodině ranní, v obci Vysoká, osobní motorové vozidlo Mazda, které řídil devatenáctiletý mladík z Mělnicka. Při kontrole řidič nepředložil hlídce žádné osobní doklady, ani doklady potřebné k řízení motorového vozidla. Následovala lustrace v policejní evidenci, která odhalila, že mladý řidič má správním orgánem uložen platný zákaz řízení všech motorových vozidel a to od začátku července 2012 do začátku července příštího roku.
    Muž následoval policisty na policejní obvodní oddělení ve Mšeně, kde si téhož dne převzal záznam o sdělení podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta.
    Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7