https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Dopravní nehody na Mělnicku – srpen 2012



Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol na silnicích – srpen 2012



Během měsíce srpna provedli policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník, v rámci silničních kontrol 2 877 orientačních dechových zkoušek na alkohol. Jednašedesát z nich bylo pozitivních. Čtrnáct kontrolovaných řidičů „nadýchalo“ přes jedno promile alkoholu, a tyto případy byly dále řešeny v trestním řízení, jako podezření z trestného činu, ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok. Dalších sedmačtyřicet deliktů skončilo jako přestupky ve správním řízení. Sedmnáct osob bylo přistiženo za volantem pod vlivem jiných omamných látek. I těmito případy se budou nadále zabývat správní orgány obcí s rozšířenou působností.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za dlouhodobé vydírání skončil ve vazbě



Pětačtyřicetiletý recidivista z Mělnicka, v době od poloviny dubna 2008 do konce srpna 2012 vydíral rodinu pětašedesátiletého muže v Neratovicích, kdy jemu, jeho manželce a dceři předával v nepravidelných intervalech, ve večerních hodinách dopisy, v nichž požadoval vyplacení částek mezi 1 500,- Kč až 4 500,-Kč, na různé účely. Rodině hrozil, že když mu peníze nevyplatí, poškodí jejich majetek, což minimálně ve dvou případech provedl, dále hrozil tím, že si přivede kamarády a donutí dceru poškozených chodit „kanálama“. Opakovaně svým obětem sliboval, že zaplacená částka je poslední. Za uvedenou dobu si takto přišel cca na 100 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizený cukr nedovezl


 

     Jednačtyřicetiletý zaměstnanec přepravní firmy odstranil 30. srpna 2012, po desáté hodině, plombu z návěsu svého zaměstnavatele, který byl v té době odstavený na Mělníku. Z ložné plochy odebral třináct padesátikilových pytlů cukru, tyto naložil do svého osobního motorového vozidla a poté odjel. Mělnickou policejní hlídkou byl zadržen v obci Hněvice i se sladkým lupem, který se stále nacházel ve voze. Svým protiprávním jednáním způsobil muž celkovou škodu ve výši cca 12 700,-Kč.
     Téhož dne policisté muži sdělili podezření z trestného činu krádeže, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je vedeno na svobodě.
  
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Okradl vlastní matku


 

     Až dvouletý pobyt za mřížemi teď hrozí devětadvacetiletému „povedenému synovi“ z Mělnicka. Dne 29. srpna 2012 sdělili policisté z místního obvodního oddělení muži podezření z trestného činu krádeže.
     Dne 23. srpna, letošního roku, podezřelý v bytě své matky na Mělníku, využil toho, že se v domácnosti nenacházela jiná osoba, vzal pokladničku s penězi, nezjištěným předmětem jí vypáčil a odcizil finanční hotovost ve výši 10 000,-Kč.
     Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.    
 
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pohlavní zneužití


 

      Na konci června, letošního roku, zjistila devětatřicetiletá matka z Mělnicka, že její nezletilá dcera je v šestém týdnu těhotenství. Vzhledem k věku nastávající matky se případem zanedlouho začali zabývat policisté z Územního odboru Policie ČR Mělník. V rámci šetření bylo zjištěno, že tím, kdo dívku do požehnaného stavu přivedl, je dvacetiletý mladík z našeho okresu.
     V uplynulých dnech zahájil policejní vyšetřovatel trestní stíhání muže pro trestný čin pohlavní zneužití, za který lze v tomto případě uložit trest odnětí svobody v rozpětí od jednoho do osmi let. Trestní řízení je vedeno na svobodě.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež telefonu bude muže mrzet


 

     Jednadvacetiletý muž z Mělnicka navštívil v polovině srpna 2012 svou známou v Kralupech nad Vltavou. Při návštěvě využil její nepozornosti a ženě odcizil volně odložený mobilní telefon Nokia. Poté z bytu odešel. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 3 000,-Kč.
    Jelikož byl v posledních třech letech za obdobný skutek již pravomocně potrestán, sdělili policisté z místního obvodního oddělení muži podezření z trestného činu krádeže, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pohřešování osoby Kohl Jan -ODVOLÁNÍ!!!


Dle sdělení mělnických kriminalistů byl pohřešovaný Kohl Jan nalezen v pořádku dne 29. srpna 2012, v odpoledních hodinách. Pátrání po osobě bylo odvoláno a veškerá opatření s ním spojená se tímto s okamžitou platností ruší. Děkujeme za spolupráci.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za neuhrazené výživné může skončit za mřížemi



Sedmapadesátiletý muž z Mělnicka si delší dobu řádně neplnil vyživovací povinnost na své tři syny. Svým jednáním způsobil dluh na neuhrazeném, soudem stanoveném, výživném ve výši cca  125 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál
 
2012
2011
Celkem DN
55
69
Úmrtí
1
0
Těžké zranění
1
6
Lehké zranění
9
14
Celková škoda
4 606 600
4 193 900

https://www.traditionrolex.com/7