https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Vydával se za někoho jiného


Dopravní nehody na Mělnicku – červen 2012




  2012 2011
Celkem DN 66 63
Úmrtí 1 0
Těžké zranění 10 6
Lehké zranění 19 14
Celková škoda 4 923 000 4 461 600

Při vyšetřování dopravních nehod odhalili mělničtí dopravní policisté za uplynulý měsíc čtyři jejich viníky, pod vlivem alkoholu. V měsíci červen 2011 to byly pouze dvě osoby. Policisté celkem rozdali viníkům blokové pokuty ve výši 14 700,- Kč, což je o 1 300,- Kč méně, než v červnu, předchozího roku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Napadl ženu a byl vykázán


Drogu vyměnil za kávovar


Za volant usedli pod vlivem alkoholu


Za odebranou elektřinu se jim nechtělo platit


   Mělničtí policisté v uplynulých dnech sdělili podezření z trestného činu krádeže, ve formě účastenství, jednačtyřicetiletému muži a o devět let starší ženě. Podezřelí koncem února 2012 neoprávněně vnikli do zadní části hlavní pojistkové skříně u domu na Mělníku, část Chloumek, zde se připojili k distribučnímu kabelu elektrické energie a až do konce května 2012 takto protizákonně odebírali elektřinu. Svým jednáním způsobili distribuční společnosti škodu ve výši cca 14 000,-Kč.
    Za uvedené jednání jim hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

S odcizenými věcmi daleko neutekl


    Dne 27. června 2012, po třinácté hodině, vstoupil dvacetiletý mladík, z našeho regionu, do otevřené garáže na Mělníku, ulice Dobrovského. Zde odcizil zelenou látkovou tašku a z volně položeného batohu mobilní telefon Nokia. Svým jednáním způsobil dvěma dělníkům, kterým věci patřily škodu ve výši cca 2 200,-Kč. Jeho počínání si všimla náhodná svědkyně, která upozornila majitele věcí na osobu,spěšně opouštějící garáž. Oba poškození se za mladíkem vydali a podařilo se jim muže zastavit u nedalekého areálu bývalých jatek. Zde se od něj dozvěděli, že věci při útěku odhodil do křoví, kde byly následně nepoškozené nalezeny. Na místě si podezřelého převzala hlídka městských strážníků, která jej předala policistům z obvodního oddělení Policie ČR Mělník.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nenapravitelný chmaták


    Dvaadvacetiletý recidivista z Mělnicka navštívil dne 24. června 2012, po šestnácté hodině, obchodní dům na Mělníku, ulice Chloumecká. Zde, z volně přístupného regálu odebral zahradnické nůžky, sekerku a roubovací nůž. Vše v hodnotě cca 1 300,-Kč. S takto nabytými věcmi prošel pokladní zónou bez zaplacení a z prodejny utekl. Při úprku ztratil odcizené nůžky, které zajistil pracovník ostrahy obchodu.
    O tři dny později přišel muž „nakupovat“ do prodejny drogerie na Mělníku, ulice Bezručova. Uvnitř z regálu vzal jedno balení parfému v hodnotě cca 340 ,-Kč, které uschoval do rukávu své bundy. Opět prošel pokladní zónou bez zaplacení. Byl však zachycen obsluhou prodejny. Odcizené zboží muž na místě vrátil a poté putoval v doprovodu policistů na místní obvodní oddělení Policie ČR.
    S policisty se neviděl v poslední době poprvé. Jedná se o stejného muže, který 23. června 2012 odcizil podobným způsobem v obchodním domě na Mělníku šňůrku k mobilu, v hodnotě 70,-Kč, byl zadržen a převzal si sdělení podezření z trestného činu, neboť byl za obdobný majetkový delikt v posledních třech letech pravomocně potrestán.
    Sdělení podezření z trestného činu krádeže, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta, si muž převzal i tentokrát. V současné době je umístěn v policejní cele a dnešního dne se bude rozhodovat o jeho případném umístění do vazební věznice.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Ocenění za vynikající spolupráci



Na mělnickém policejním ředitelství dnes oficiálně předali zástupci vedení zdejšího Územního odboru, Policie ČR, plk. Ivan Žučenko a kpt. Mgr. Jiří Němec, řediteli Územního odboru, Hasičského záchranného sboru, plk. Ing. Janu Pitnerovi a veliteli stanice Hasičského záchranného sboru Mělník, mjr. Ing. Janu Hadrbolcovi, Pamětní odznak Policie ČR, Krajského ředitelství Stčk., I. stupně.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7