https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Nedovolené ozbrojování



V měsíci březen 2012 si po předchozí telefonické domluvě zakoupil od svého známého, pětačtyřicetiletý muž z Mělnicka, jednoranovou kulovnici, osazenou montáží na puškohled, dále jeden kus brokové hlavně a jeden kus jednoranové kulovnice s kolimátorem. Svůj nákup, v hodnotě 20 000,-Kč, uskutečnil i přesto, že není držitelem zbrojního průkazu. Poté, co byl případ zjištěn, muž zbraně dobrovolně vydal policistům.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Podváděl prostřednictvím internetu



Třiadvacetiletý muž z Náchodska, na přelomu loňského a letošního roku, prostřednictvím internetového inzertního serveru nabízel celkem ve třech případech k prodeji mobilní telefony. Od všech tří zájemců o koupi nejprve přijal prostřednictvím bankovního účtu, své stejně staré přítelkyně, platby za zboží. Takto získané peníze z účtu následně vybral, použil pro svou potřebu a objednané telefony nedodal. Dle zjištění policistů z mělnického obvodního oddělení muž nabízel k prodeji telefonní přístroje, které v uvedené době prokazatelně nevlastnil.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilci za volantem



Během uplynulé soboty a neděle odhalili policisté z územního odboru Policie ČR Mělník další tři „výtečníky“, kteří usedli za volant svých automobilů poté, co požili alkoholické nápoje, a to zrovna v nemalém množství.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pachatel loupežného přepadení byl dopaden



Mělničtí kriminalisté zahájili v uplynulých dnech trestní stíhání dvaadvacetiletého muže z Mělnicka, pro trestný čin loupeže, za který je možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od dvou do deseti let.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Další nezodpovědný řidič


      Dne 14. června 2012, po devatenácté hodině, kontrolovala na Mělníku, ulice Pražská, hlídka dopravních policistů osobní motorové vozidlo Škoda Favorit, které řídil třicetiletý muž z Litoměřicka. Řidič policistům na místě předložil všechny doklady potřebné k řízení automobilu a poté se podrobil orientační dechové zkoušce na alkohol. Měřící přístroj zjistil pozitivní hladinu 1,25 promile alkoholu v dechu. Hlídka na místě opilému řidiči zadržela řidičský průkaz a poté doprovodila provinilce na místní policejní služebnu.
     Téhož dne policisté muži sdělili podezření z trestného činu, ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Tragická dopravní nehoda u Lužce nad Vltavou


Dne 13. června 2012, kolem druhé hodiny ranní, došlo v katastru obce Lužec nad Vltavou, na silnici III. třídy, k tragické dopravní nehodě mezi motocyklem Honda Magna VF 700, který řídil jednatřicetiletý muž, spolu s ním na motorce cestoval ještě pětadvacetiletý spolujezdec a světelným signalizačním zařízením, umístěným u železničního přejezdu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce „Medard“



Dne 10. června 2012, v nočních hodinách, proběhla na pískovně „Baraba“, u Cítova, preventivně bezpečnostní akce, která byla zaměřena na kontrolu dodržování zákonných předpisů spojených s rybolovem. Opatření se zúčastnili policisté z územního odboru Policie ČR Mělník a několik členů rybářské stráže MO ČRS Mělník.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za krádež šrotu může skončit za mřížemi



Policisté z mělnického obvodního oddělení přistihli, dne 8. června 2012, po desáté hodině, na Mělníku, v areálu bývalé úpravny vody, dvojici mužů ve věku osmatřicet a devatenáct let, z našeho regionu. Po upozornění ze strany občanů byla dvojice zajištěna krátce poté, co z uvedeného areálu odcizila 150 kg železného šrotu, v hodnotě 900,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Recidivista putoval do vazební věznice



Dne 10. června 2012, po třiadvacáté hodině, překonal šestadvacetiletý recidivista z Mělnicka oplocení pozemku rodinného domu, na Mělníku. Na terase objektu poté poškodil dveře vedoucí na půdu, kam vnikl a odtud se pokusil odnést deset balení měděného vázacího drátu, v celkové hodnotě 2 400,- Kč. Jeho úmysl překazil majitel domu, který nezvaného návštěvníka přistihl a na místo přivolal policisty z místního obvodního oddělení Policie ČR. Vzhledem k tomu, že si zloděj vázací drát neodnesl, vznikla škoda pouze na poškození dveří, a to ve výši 600,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7