https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

„Řádil“ v nemocnici



Šestatřicetiletý muž z Mělnicka, dne 15. dubna 2012, v podvečerních hodinách, násilím poškodil hasící přístroj, umístěný na jedné z chodeb mělnické nemocnice. Poté, co personál přivolal policejní hlídky, začal muž zaměstnancům nemocnice, policistům a městským strážníkům velmi nevybíravě nadávat a navíc odmítl uposlechnout jejich výzev k opuštění nemocničního oddělení, kde svým hrubým jednáním mimo jiné rušil klid nemocných. Policistům se nakonec podařilo agresivního „návštěvníka“ zvládnout a věc dořešit na policejním oddělení. V průběhu šetření se muž odmítl podrobit orientační dechové zkoušce na alkohol a s policisty nespolupracoval ani při zjištění důvodů svého chování. Při vyšetřování bylo zjištěno, že na majetku nemocnice způsobil škodu ve výši 1 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež baterií se muži nevyplatila



Policisté z obvodního oddělení Policie ČR Mělník sdělili dne 6. června 2012, třiatřicetiletému muži z Mělnicka, podezření z trestného činu krádeže, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Z vězení si přijel „zazlobit“



Třiatřicetiletého muže, z Mělnicka, který byl v té době na krátkodobé propustce z výkonu trestu odnětí svobody, kontrolovali policisté z obvodního oddělení Policie ČR Neratovice, dne 3. června 2012, po druhé hodině ranní, v Neratovicích – Mlékojedech, při řízení osobního motorového vozidla Peugeot 406. V rámci kontroly se muž podrobil orientační dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,20 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Alkohol a DVD nosiče si bez zaplacení neodnesl



Dne 2. června 2012, po devatenácté hodině, navštívil jednatřicetiletý muž z Litoměřicka, hypermarket na Mělníku, ulice Vodárenská. Zde potom z volně přístupných regálů vzal tři lahve alkoholu a dva kusy DVD nosičů, vše v celkové hodnotě cca 680,- Kč. Takto nabyté zboží uložil do batohu, který si s sebou přinesl a pokusil se odejít z obchodu bez zaplacení. Za pokladní zónou byl zachycen pracovníky ostrahy a předán policistům. Zboží se vrátilo zpět obchodnímu řetězci.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vozidlo si „půjčil“ bez vědomí majitelky



Čtyřiadvacetiletý muž z Mělnicka sebral dne 13. května 2012, kolem šesté hodiny ranní, bez vědomí majitelky, v obci Živonín, z domu, klíče od osobního motorového vozidla Škoda Octavia, které bylo v té době odstaveno na přilehlé zahradě. Automobil nastartoval a následně s ním přejel na Mělník, kde škodovku odstavil na parkovišti. Poškozená, když zjistila, že auto není tam, kde jej zanechala, celou věc oznámila policistům, kteří vyhlásili po vozidle celostátní pátrání. Vůz byl brzy nalezen a předán své majitelce.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Napadl městské strážníky


     Dne 29. května 2012, krátce před třetí hodinou ranní, byla do ulice Fügnerova, na Mělníku, vyslána hlídka městských strážníků. Zde se prala dvojice mužů. Když strážníci na místě incident řešili, jeden z rváčů je fyzicky napadl. První strážník „schytal“ několik úderů pěstí do hrudníku a druhého člena hlídky se pokusil udeřit čelem do obličeje. Při incidentu nedošlo ke zranění zasahujících strážníků, útočník byl zpacifikován a zanedlouho skončil v rukou policistů z obvodního oddělení Policie ČR Mělník.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Důvěřiví senioři přišli o peníze


      Muž ve věku dvaačtyřicet let, o tři roky mladší manželka a jejich šestadvacetiletá neteř, na konci ledna 2012, pod záminkou bezplatného úklidu vnikli do bytu dvou seniorů, v Neratovicích. Při uklízení byli vskutku důslední, starší manželé po jejich odchodu zjistili, že nezmizel jen prach a další nečistoty, ale i finanční hotovost ve výši 6 000,- Kč, kterou měli uloženou v baru.
      Dne 30. května 2012 zahájil mělnický policejní vyšetřovatel trestní stíhání trojice povedených „úklidových pracovníků“ pro trestné činy krádež a porušování domovní svobody, spáchané ve spolupachatelství, za které je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Co se dělo na silnicích od pátku do neděle?


Osmačtyřicetiletý muž z Mělnicka řídil dne 25. května 2012, kolem šestnácté hodiny, v obci Spomyšl, osobní motorové vozidlo Škoda Octavia. Při následném couvání narazil do odstaveného vozidla Peugeot. Při této dopravní nehodě vznikla škoda ve výši cca 80 000,- Kč. Nikdo nebyl zraněn. V rámci šetření události se řidič škodovky podrobil orientační dechové zkoušce na alkohol, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,16 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilý usedl za volant


Hlídka policistů z obvodního oddělení Policie ČR Horní Počaply, kontrolovala dne 24. května 2012, krátce po půlnoci, v katastru obce Vlíněves, osobní motorové vozidlo Citroën AX, které řídil devětačtyřicetiletý muž z Mělnicka. Řidič se během kontroly podrobil orientační dechové zkoušce na alkohol, která skončila naměřenou pozitivní hodnotou 1,92 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7