https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Myslivci ulovili „škodnou“


Mysliveckou stráží byla dne 24. května 2012, v odpoledních hodinách, u obce Cítov, přistižena trojice mužů, ve věku dvaadvacet, pětadvacet a šestadvacet let z Mělnicka a Mladoboleslavska, v okamžiku, kdy se za pomoci kladiva a palice pokoušela rozbít železnou konstrukci posedu.      

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Exhiboval na veřejnosti


     Dvaatřicetiletý cizinec se dne 20. května 2012, kolem šestnácté hodiny, v Neratovicích, ulice Kojetická, na autobusové zastávce dopustil v přítomnosti svědků hrubé neslušnosti tím, že se obnažil a začal na místě veřejnosti přístupném onanovat.
     Na místě byl zadržen policejní hlídkou a předveden na služebnu. Následujícího dne bylo muži sděleno podezření z trestného činu výtržnictví, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Věc byla řešena ve zkráceném přípravném řízení, kdy je podezřelý předveden do osmačtyřiceti hodin před soudce, kde si vyslechne verdikt o vině a trestu.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za krádež roštů až dva roky za mřížemi


 

    Neznámý pachatel odcizil v polovině března 2012, v Kralupech nad Vltavou, ulice J. Palacha šest kusů ozdobných železných roštů, poté se přesunul do ulice Chelčického a odtud odnesl další dva ozdobné rošty. Svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši cca 16 700,-Kč.
    Policistům z místního obvodního oddělení se ve spolupráci s kralupskými městskými strážníky podařilo zjistit, že rošty z uvedených míst odcizila trojice mužů, ve věku osmadvacet, dvaatřicet a jednačtyřicet let, z Mělnicka.
     V uplynulých dnech policisté trojici sdělili podezření z trestného činu krádeže, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je vedeno na svobodě.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Ohrožovala úřednici paralyzérem



Devětatřicetiletá žena navštívila, dne 21. května 2012, Odbor sociálních věcí a zdravotnictví, Městského úřadu Mělník. Zde se jedné z úřednic dotázala na záležitost týkající se výchovy dětí. Následná odpověď však návštěvnici neuspokojila a pracovnici odboru zahrnula hrubými výrazy. Když jí úřednice chtěla vyprovodit z místnosti, zastavila se žena mezi dveřmi, v ruce se jí objevil zapnutý elektrický paralyzér a překvapenou úřednici vyzvala, aby si sedla a napsala to, co jí ona nadiktuje. Poškozená výzvě vyhověla. Klientka během toho neustále držela zapnutý paralyzér. Po sepsání zápisu žena z kanceláře i se záznamem odešla.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Nemohli bez volantu vydržet



    Dne 17. května 2012, sdělili kostelečtí policisté podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání dvacetiletému muži z Mělnicka. Podezřelý ve dvou případech, a to dne 12. dubna a poté 6. května 2012, usedl za volant motorového vozidla, v době, kdy byl veden v evidencích jako neřidič a navíc měl správním orgánem uložen zákaz řízení všech motorových vozidel, platný do dubna 2013. Za uvedený trestný čin lze uložit trest odnětí svobody až na tři léta.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nezodpovědná matka



Sedmatřicetiletá žena z Mělnicka, v době od září 2011 do konce dubna, letošního roku, umožnila vést zahálčivý život svým třem nezletilým dětem, ve věku od devíti do patnácti let. Nedohlížela na jejich pravidelnou školní docházku a „dítka“ řádně nenavštěvovala základní školu. Nejstarší celkem zameškalo 719 vyučovacích hodin, z toho 333 neomluvených, prostřední 160 hodin, 45 neomluvených a nejmladší 215 hodin, z toho 45 neomluvených.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilý řidič policistům neujel


 

     Policejní hlídka měla v úmyslu dne 16. května 2012, kolem druhé hodiny ranní, zkontrolovat na Mělníku, ulice Mladoboleslavská, osobní motorové vozidlo Renault Megane. Jeho řidič, na znamení policisty, dané dle předpisů nereagoval, policistu objel a pokračoval směrem do ulice Sportovní. Hlídka vozidlo pronásledovala a i přesto, že se po celou dobu snažila vůz zastavit, za pomoci světelných a akustických znamení, podařilo se jí to až v ulici Veslařská. Bylo zjištěno, že za volantem se nachází šestadvacetiletý muž z okresu  Praha-venkov.
     Při kontrole šofér předložil hlídce doklady, potřebné k řízení motorového vozidla a následně se podrobil orientační dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 2,41 promile alkoholu v dechu. Ještě téhož dne si uvedený hříšník převzal od policistů záznam o sdělení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Útok skončil měsíční „neschopenkou“



Dne 26. února 2012, ve večerních hodinách, na chodbě panelového domu, v Neratovicích, fyzicky napadl devětapadesátiletý útočník, z Mělnicka, o deset let mladšího muže. Svým jednáním způsobil poškozenému dvě tržné rány na hlavě. Zraněný byl následně ošetřen v nemocnici. Ošetřující lékař napadenému vystavil třiceti denní neschopenku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za obtěžování nezletilých až pětiletý trest



Čtyřiadvacetiletý muž z Prahy, v době, od začátku listopadu do poloviny prosince, loňského roku, vystupoval pod vymyšlenou identitou na sociální síti, kde navazoval kontakty s nezletilými osobami na Mělnicku a své oběti se poté snažil přimět k virtuálnímu sexu. Tomuto konání učinili přítrž  mělničtí kriminalisté.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7