https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Několik posledních dní na našich silnicích


Dopravní nehody na Mělnicku – duben 2012





  2012 2011
Celkem DN 58 53
Úmrtí 0 1
Těžké zranění 2 3
Lehké zranění 13 5
Celková škoda 2 948 500 2 698 600

          Při vyšetřování dopravních nehod odhalili dopravní policisté za uplynulý měsíc čtyři účastníky, pod vlivem alkoholu. V měsíci duben 2011 to byla pouze jedna osoba. Policisté celkem rozdali viníkům blokové pokuty ve výši 24 400,- Kč, což je o 10 100,- Kč více, než v dubnu, předchozího roku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol na silnicích – duben 2012


Při uzavírání smlouvy lhal


     Čtyřiačtyřicetiletý muž z Mělnicka si počátkem července 2011 opatřil výplatní pásku, se svým jménem, na které bylo uvedeno, že je zaměstnancem firmy, u které však nikdy nepracoval. Tento dokument následně použil v Neratovicích, při sepsání smlouvy o půjčce, s úvěrovou společností. Jednalo se o půjčku ve výši 10 000,- Kč. Dále při sepsání smlouvy uvedl, že jako dělník si vydělává přes osmnáct tisíc korun, i když věděl, že jeho jediný příjem byla sociální dávka, ve výši cca 2 000,- Kč. Uvedenou půjčku neměl v úmyslu splácet a také tak neučinil.
     Mělničtí kriminalisté zahájili dne 2. května 2012 trestní stíhání muže, pro trestný čin podvodu, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté pachatelku nalezli již ve vězení


Začátkem května, loňského roku, v katastru obce Dolní Beřkovice, rozbil neznámý pachatel skleněnou výplň dveří, u osobního vozidla Renault Laguna, které bylo odstavené na volně přístupném pozemku. Následně z vozu odcizil osobní věci majitele. Poškozený vyčíslil celkovou škodu na částku přesahující 5 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Oslavy 1. máje trochu přehnal



Mělničtí dopravní policisté kontrolovali dne 1. května 2012, krátce po poledni, v ulici Italská, na Mělníku, osobní motorové vozidlo Škoda Favorit, které řídil devětatřicetiletý muž. V rámci kontroly předložil řidič doklady, potřebné k řízení motorových vozidel a následně se podrobil orientační dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,70 promile alkoholu v dechu. Policisté poté muži zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nedbalost na pracovišti skončila tragédií



V polovině června roku 2011, byly v areálu energetické společnosti, v Horních Počaplech, prováděny, na střeše jedné z budov, údržbářské práce. Na místě v té době pracoval i dvaačtyřicetiletý cizinec. Při čištění zde umístěného zařízení byl muž zasažen vysokým napětím, o hodnotě řádově 55kV. Poté upadl do bezvědomí a byl převezen letecky do nemocnice, kde na následky zranění po několika dnech zemřel.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vinu chtěla svést na svého bývalého muže



Osmačtyřicetiletá žena, z Mělnicka, podala, v dubnu 2012, cestou okresního státního zastupitelství, trestní oznámení, ve kterém vyslovila podezření, že její bývalý manžel zneužil její osobní údaje a v květnu 2010, při prezentační akci, podepsal jejím jménem, v obci Tišice, s obchodní společností dvě kupní smlouvy a jednu smlouvu o nájmu zboží. Dále pak v srpnu téhož roku, se stejnou firmou, podepsal v rámci prezentační akce, konající se mimo náš region, dvě smlouvy o nájmu věci. Smlouvy se týkaly zboží v celkové hodnotě cca 71 000,- Kč, které mělo být hrazeno v měsíčních splátkách, ale k tomu již nedošlo.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Mařila výkon úředního rozhodnutí


     Hlídka mělnických policistů kontrolovala dne 25. dubna 2012, před čtrnáctou hodinou, v ulici Vodárenská, osobní motorové vozidlo Peugeot 206, které řídila šestadvacetiletá žena z Mělnicka. Žena při kontrole policistům předložila všechny doklady potřebné pro řízení vozidla, kromě řidičského průkazu. To mělo svůj důvod, jak bylo později policisty zjištěno, osoba má v současné době uložen soudem, platný zákaz řízení všech motorových vozidel a to až do začátku června, letošního roku.
     Na policejní služebně si žena následně převzala sdělení podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní řízení je vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství 3 komentáře | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7