https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Mezi pachateli vloupání byl i mladistvý


 

     Neznámý pachatel vnikl, dne 28. března 2012, v nočních hodinách, do kiosku s občerstvením, v Neratovicích, ulice Nádražní. Předtím překonal oplocení, násilím poškodil mříž na okně, které následně rozbil a uvnitř ještě vykopl jedny dveře a to vše proto, aby se dostal ke své kořisti. Z místa si odnesl cigarety a sladkosti. V konečném účtu způsobil majiteli celkovou škodu ve výši cca 18 000,-Kč. Většina této částky připadá na škodu způsobenou poškozením.
     Policisté z obvodního oddělení v Neratovicích, kteří případ vyšetřovali, v uplynulých dnech zjistili, že pachatelů bylo více. Jedná se o dva recidivisty, ve věku devatenáct a třiadvacet let, z Prahy – východ a sedmnáctiletého mladíka z Mělnicka. Dne 25. dubna 2012 sdělili policisté trojici podezření z trestných činů krádeže a poškození cizí věci, za které je možno uložit trest odnětí svobody, u dvojice starších mužů, až na tři roky a u mladíka, vzhledem k jeho věku, na jeden rok. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce „Marcela“



Před několika dny proběhla na území obvodních oddělení Policie ČR, Neratovice a Vojkovice, preventivně – bezpečnostní akce, zaměřená na pátrání po osobách a věcech pocházejících z trestné činnosti, dodržování pobytového režimu cizinci a v neposlední řadě se policisté zaměřili na kontrolu požívání alkoholických nápojů mladistvými.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vyhýbal se exekuci



V polovině srpna 2011 se dostavili vykonavatelé, soudního exekutora, na adresu pětačtyřicetiletého povinného, na Mělníku. Zde měli vykonat soudem nařízenou exekuci movitých věcí. Po příjezdu zjistili, že se povinný i s věcmi odstěhoval neznámo kam a o svém kroku exekutora předem neinformoval, i když o této povinnosti byl řádně poučen.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zloděje zaujalo značkové sportovní oblečení



Dne 26. února 2012, po dvaadvacáté hodině, rozbil neznámý pachatel skleněnou výplň dveří u prodejny sportovních potřeb, v Neratovicích. Poté vnikl do obchodu a odtud následně odcizil zboží, zejména sportovní značková trička. Svým jednáním způsobil provozovateli celkovou škodu ve výši 15 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Účastník nehody byl pod vlivem alkoholu


     Dne 16. dubna 2012, kolem devatenácté hodiny, došlo v katastru obce Obříství k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Ford Escort, které řídila třiatřicetiletá žena a motorovým vozidlem BMW, za jehož volantem se v době střetu nacházel osmatřicetiletý cizinec. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn a škoda na vozidlech byla odhadnuta na zhruba 85 000,- Kč.
     Při vyšetřování uvedené události provedli mělničtí dopravní policisté u účastníků orientační dechovou zkoušku na alkohol, přístrojem Dräger. U řidičky byla zkouška negativní, ovšem u řidiče BMW byla naměřena pozitivní hodnota 2,53 promile alkoholu v dechu.
     Policisté na místě opilému šoférovi zadrželi řidičský průkaz a dne 17. dubna 2012, jejich kolegové z obvodního oddělení Policie ČR, Vojkovice, muži sdělili podezření z trestného činu, ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

„Zebra se za Tebe nerozhlédne!“


Dne 13. dubna 2012, proběhla na Mělníku další z řady preventivních akcí, zaměřených na bezpečnost dětí v rámci silničního provozu. Tentokrát si policisté z územního odboru Policie ČR, Mělník, vybrali jako partnera, ZŠ Jungmannovy sady, Mělník.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Pomlouvat se nemá



Sedmadvacetiletý muž z Mělnicka, dne 19. prosince 2011, v soudní síni, při konání hlavního líčení v trestní věci, několikrát nařkl soudkyni, že si za jeho odsouzení nechala zaplatit. Svým jednáním soudkyni okresního soudu křivě obvinil z trestných činů přijetí úplatku a podplácení, přičemž vědomě uvedl nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou poškodit soudkyni při výkonu zaměstnání a snížit její vážnost u veřejnosti tvrzením, že měla od jiného přijmout úplatek, aby v úředním jednání rozhodla ve prospěch podplácející osoby.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neoprávněný odběr elektrické energie


      Třiapadesátiletý muž z Mělnicka, neoprávněně zasáhl do rozvodné skříně, která se nachází na společné chodbě domu, v Kralupech nad Vltavou a umožnil tak v době od února do března, letošního roku, neoprávněný odběr elektrické energie, do jednoho z bytů. Distribuční společnost vyčíslila škodu, způsobenou jeho jednáním, na částku přesahující 5 000,- Kč.
      Dne 11. dubna 2012, sdělili policisté, z místního obvodního oddělení, muži podezření z trestného činu, krádeže, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Krádež zboží muži neprošla



Jednačtyřicetiletý muž z Mělnicka, navštívil dne 7. dubna 2012, v odpoledních hodinách, prodejnu potravin, na Mělníku, ulice Mladoboleslavská. Zde v samoobslužné části vzal z regálu balení kávy, koření, polévky a další potraviny v celkové hodnotě cca 660,- Kč. Zboží si muž vložil pod oblečení a prošel bez zaplacení pokladní zónou. Při odchodu z prodejny byl zastaven zaměstnanci obchodu, kteří na místo přivolali policejní hlídku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7