https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Recidivista se vrátil po několika dnech zpět za mříže



Dne 4. dubna 2012, po sedmé hodině ranní, přistihl majitel zahradní chatky, dislokované na Mělníku, v sadech na Polabí, neznámého muže, který vnikl do dvou sousedních chatek. Pachatel nejprve překonal oplocení a poté, po poškození petlic, vnikl do objektů, kde odcizil deky, polštáře, záclony a další vybavení. Svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši cca 1 200,- Kč. Poté co byl zadržen všímavým zahrádkářem, putoval za doprovodu hlídky na policejní služebnu. Odcizené věci byly policisty zajištěny a následně navráceny majitelům.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Napadeného zbil do bezvědomí



Třiadvacetiletý muž z Mělnicka, navštívil na konci listopadu, loňského roku, noční podnik, v Neratovicích. Zde po předchozí slovní rozepři hodil židli, po jednom z hostů a následně uchopil zezadu za krk, o deset let staršího muže, kterého strhl na zem a poté svou oběť bil rukou do hlavy a to až do okamžiku, kdy napadený upadl do bezvědomí. To však útočníkovi nestačilo, uchopil židli a na zemi ležícího muže s ní udeřil do zad. Přitom poškozenému způsobil zranění hlavy a páteře. Zranění si vyžádalo lékařské ošetření a delší pracovní neschopnost.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Reklamace skončila údery pěstí


     Osmadvacetiletý muž z Mělnicka, dne 6. března 2012, reklamoval na Mělníku, u třiašedesátiletého muže, úpravu koženého opasku. Při reklamaci došlo ke slovní rozepři, do které se vložil třiatřicetiletý syn živnostníka.
     Syn se zastal svého otce velmi razantně a zákazníka udeřil pěstí několikrát do obličeje. Napadený následkem útoku spadl na své vozidlo. Při útoku došlo k poškození brýlí, bundy a vozidla poškozeného. Vzniklá škoda byla vyčíslena na částku zhruba 7 500,- Kč.
      V uplynulých dnech sdělili policisté z mělnického obvodního oddělení útočníkovi podezření z trestných činů, poškození cizí věci a výtržnictví, za které je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

Policistům daleko neutekl


 

     Hlídka policistů z místního obvodního oddělení, se dne 26. února 2012, kolem druhé hodiny ranní, pokusila, v Kralupech nad Vltavou, ulice Mostní, zastavit osobní motorové vozidlo Škoda Octavia. Řidič vozidla výzvu policistů, danou dle zákona, ignoroval a začal ujíždět. Následovalo krátké pronásledování, při kterém policisté použili zapnutý maják s nápisem“ STOP POLICIE“. Ovšem i tento pokus o zastavení vozu selhal.
     Řidič škodovky dojel až do ulice Třída Legií, kde vozidlo zastavil a z místa utekl. Ve vozidle zůstal pouze jeho spolujezdec. Po krátkém šetření na místě policisté uprchlíka dostihli v místě jeho pobytu, v Kralupech nad Vltavou. Zjistili, že se jedná o jednadvacetiletého cizince, který měl, jak bylo následně zjištěno, ke svému zvláštnímu chování, dobrý důvod. Provedená orientační dechová zkouška u muže skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,50 promile alkoholu v dechu.
     Policisté dne 2. dubna 2012 sdělili muži podezření z trestného činu, ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehody na Mělnicku – březen 2012




  2012 2011
Celkem DN 64 64
Úmrtí 1 0
Těžké zranění 1 4
Lehké zranění 14 8
Celková škoda 4 664 300 3 812 200

 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Několik uplynulých dní na našich silnicích



Dne 27. března 2012, po třinácté hodině, kontrolovala hlídka policistů z obvodního oddělení, Policie ČR, Vojkovice, v Obříství, osobní motorové vozidlo VW Passat, které řídil čtyřicetiletý muž z Prahy. Řidič se v rámci silniční kontroly podrobil orientační dechové zkoušce na alkohol, která skončila naměřenou pozitivní hodnotou 2,95 promile alkoholu v dechu. S naměřenou hodnotou muž souhlasil a na místě se policistům doznal k požití většího množství alkoholu před jízdou.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pokladnu odcizil mladistvý



V polovině března, letošního roku, vstoupil do prodejny potravin, v obci Úžice, neznámý pachatel, který poté využil chvilkové nepozornosti provozovatelky a odcizil z pultu volně loženou pokladnu, ve které se nacházela finanční hotovost ve výši cca 5 500,- Kč a 100,- Euro. Svým jednáním způsobil provozovatelce obchodu celkovou škodu ve výši zhruba 10 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

S mačetou v ruce napadl osádku vozidla



Dva muži přijeli se svým terénním vozem Nissan, koncem ledna 2012, do Neratovic, část Mlékojedy, na místní trať, využívanou fanoušky motokrosu. Zde se během jízdy dostali do kontaktu se čtyřiapadesátiletým mužem z Mělnicka, který je obvinil z toho, že se údajně pohybovali neoprávněně na jeho pozemku. Došlo ke krátké výměně názorů, kterou muž ukončil tím, že s mačetou v ruce začal osádce vozu vyhrožovat podřezáním a vykucháním. Poté mačetou rozbil skleněnou výplň zadního okna nissanu a zpětné zrcátko vozu, nakonec s ní udeřil do střechy auta a z místa odjel. Svým jednáním způsobil na vozidle škodu ve výši 19 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Mladistvý delikvent skončil v rukou policistů


     Šestnáctiletý mladík z Mělnicka přistoupil dne 27. března 2012, v Neratovicích, ke stejně starému chlapci, který se nacházel ve vozidle VW Jetta, odstaveném na parkovišti. Vrstevníka vyzval, aby jej z místa odvezl. Když toto poškozený odmítl s tím, že nemá řidičský průkaz a automobil patří jeho bratrovi, udeřil jej podezřelý pěstí do obličeje, poté napadeného z vozidla vytáhl, sebral klíčky od auta, nasedl do vozu, nastartoval a chtěl z místa odjet. Napadený chlapec stačil ještě naskočit na zadní sedadla jetty a odjel společně s podezřelým. Po krátké jízdě došel v autě benzin a podezřelý Volkswagen odstavil v ulici Kojetická. Odtud se poškozenému podařilo přivolat majitele vozu a jeho osmnáctiletého kamaráda. Oba dva byli po příchodu na místo napadeni podezřelým. Majitel vozu byl několikrát udeřen pěstí do obličeje a jeho známého udeřil útočník plastovým kanystrem do hlavy a do zad.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7