https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Muži se “nákup“ nevyplatil


     Dne 14. března 2012, v odpoledních hodinách, navštívil pětapadesátiletý muž z Mělnicka obchod, na Mělníku, ulice Mladoboleslavská. Zde z prodejní regálu vzal univerzální plnící sadu do tiskárny v hodnotě necelých 250,- Kč. Zboží následně schoval pod bundu a prošel přes pokladny obchodu, bez zaplacení. Za pokladnami byl zastaven ostrahou, která následně přivolala na místo policisty.
     Při šetření události vyšlo najevo, že muž byl v posledních třech letech, za obdobný skutek, pravomocně odsouzen, k podmíněnému trestu odnětí svobody se zkušební dobou, končící v únoru 2013. Vzhledem k uvedeným skutečnostem sdělili mělničtí policisté muži podezření z trestného činu krádeže, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní řízení je vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pachatelé dvou krádeží byli odhaleni


     Dvaadvacetiletý recidivista z Mělnicka a jeho o šest let starší komplic, na konci října, loňského roku, překonali oplocení stavby, v Neratovicích, ulice Mládežnická. Následně z areálu vynosili třiačtyřicet balení dlažby, v hodnotě cca 8 600,- Kč. Svoji kořist si připravili k plotu pozemku, s úmyslem odcizený stavební materiál druhý den odvézt. Když se však pro lup vrátili a pokusili se materiál naložit, byli vyrušeni a z místa odjeli s prázdnýma rukama.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Sousedské neshody skončily fyzickým útokem


     Dlouhodobé neshody, týkající se společného soužití v domě, na Mělníku, ulice Dukelská, řešily jednačtyřicetiletá žena a její o dvacet let mladší dcera tím, že na konci listopadu 2012, na společné chodbě, napadly svoji šestašedesátiletou sousedku. Poškozenou povalily na zem a několikrát seniorku koply do nohou. Svým jednáním způsobily své oběti zranění dolní končetiny, které si vyžádalo dlouhodobou odbornou léčbu.
     Dne 13. března 2012 sdělil oběma ženám mělnický policejní vyšetřovatel podezření z trestného činu ublížení na zdraví, za který je možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od šesti měsíců do tří let. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté žádají o pomoc všímavé občany


 

Dne 13. března 2012, v dopoledních hodinách, poškodil zatím neznámý pachatel okno kotelny u rodinného domu, v obci Hořín, část Brozánky. Následně vnikl do domu a zde odcizil finanční hotovost, šperky a alkohol, vše v celkové hodnotě cca 60 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Chvilka nepozornosti se nevyplatila


 

Dvaadvacetiletá žena z Prahy – východ, navštívila v polovině února, letošního roku, nemocniční zařízení, v Neratovicích. Při své návštěvě zanechala na chvíli bez dozoru svoji kabelku. Toho využil devětatřicetiletý muž, z Mělnicka a kabelku s osobními věcmi, doklady a platební kartou poškozené odcizil. Svým jednáním způsobil nepozorné návštěvnici škodu ve výši 4 600,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Do věznice muže dopravila až policejní eskorta



V polovině prosince 2012 byla osmadvacetiletému muži z Chomutovska, který se zdržoval na Mělníku, doručena výzva k nástupu výkonu trestu odnětí svobody, který byl uložen soudem a následně potvrzen rozsudkem vyšší soudní instance. Výzvu si odsouzený řádně převzal, ale do věznice, v uvedeném termínu, nenastoupil. Po muži bylo následně vyhlášeno celostátní pátrání.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za porušování domovní svobody až dvouletý žalář



Dvaačtyřicetiletý muž z Mostecka vnikl na počátku měsíce března 2012, bez užití násilí do jednoho z domů, na Mělníku, v ulici Na malém Spořilově. Poté co se bez odporu dostal do budovy, vstoupil bez svolení nájemníků do jednoho z pokojů a zde neoprávněně setrval.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Řidiči se „činili“


 

Dne 8. března 2012, kolem dvaadvacáté hodiny, kontrolovala hlídka policistů z obvodního oddělení Mšeno, v katastru obce Vysoká, osobní motorové vozidlo Peugeot 205, které řídil třicetiletý muž z Mělnicka. Při kontrole bylo zjištěno, že řidič má správním orgánem uložen platný zákaz řízení všech motorových vozidel, a to na dva roky. Dále se muž podrobil orientační dechové zkoušce, která skončila naměřenou pozitivní hodnotou 0,35 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Havaroval pod vlivem alkoholu



Dne 9. února 2012, kolem jedné hodiny ranní, projížděl devatenáctiletý mladík, z Mělnicka, v Neratovicích, ulicí Na Výsluní. Přitom nezvládl řízení osobního automobilu Opel Omega a následoval střet s oplocením pozemku místní školy. Ke zranění osob nedošlo a škoda byla vyčíslena na částku cca 30 000,- Kč. Nehodu vyšetřovali na místě dopravní policisté. Řidič se podrobil orientační dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,41 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7