https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Z krádeže kola se dlouho neradoval



Dvacetiletému recidivistovi, z Mělnicka, padlo do oka, dne 24. února 2012, v odpoledních hodinách, jízdní kolo, které jeho majitelka nechala ve stojanu, v Neratovicích, ulice Kojetická.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za volant usedl pod vlivem narkotik



Policisté z místního obvodního oddělení Policie ČR kontrolovali, dne 29. února 2012, před třetí hodinou ranní, ve Mšeně, osobní motorové vozidlo Škoda Felicia, které řídil jednadvacetiletý muž. Následnou lustrací bylo zjištěno, že řidič usedl za volant v době, kdy má, soudem uložen zákaz řízení všech motorových vozidel a to až do poloviny července 2012.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Napadl muže kvůli psovi


Okradli důvěřivou stařenku


Nabízel policistům úplatek, protože nechtěl k soudu


   Na základě příkazu soudu zatkli policisté z obvodního oddělení v Kostelci nad Labem, ve spolupráci se svými kolegy z Neratovic, dne 28. února 2012, v obci Borek, osmatřicetiletého muže z Prahy – východ. Zatčený dlouhodobě mařil jednání soudu, týkající se svých předchozích prohřešků a proto bylo soudem rozhodnuto o jeho omezení na svobodě.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

„Nebezpečný“ nález


     Před několika dny objevili pracovníci pobočky banky, na Mělníku, v prostorech pro veřejnost,  podezřelý předmět, připomínající termohrnek. Jelikož se k věci nikdo z přítomných zákazníků nehlásil, pojali podezření, že by se mohlo jednat o nástražný výbušný systém a nález ohlásili policistům.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

V hlavní roli alkohol



Dne 27. února 2012, došlo na Mělníku, ulice Bezručova, chvilku před dvacátou hodinou, k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Škoda Favorit, který řídil devětačtyřicetiletý muž a motorovým vozidlem Škoda Octavia.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Napadení nezůstane bez trestu



Na konci prosince, loňského roku, fyzicky napadli, v Neratovicích, ulice bří. Čapků, na místě veřejně přístupném, dva osmadvacetiletí útočníci, z Prahy a Mělnicka, dva muže ve věku padesát a osmačtyřicet let. K útoku došlo po předchozí slovní rozepři a byl dosti důrazný. Došlo při něm ke zranění oka mladšího z napadených, které si vyžádalo pracovní neschopnost.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nebezpečný recidivista skončil za mřížemi



Dne 23. února 2012, po dvaadvacáté hodině, začal na Mělníku, v pronajatém bytě, vyhrožovat čtyřiašedesátiletý muž z Lounska, o dvacet let mladší ženě, že znásilní její nezletilou neteř, nebo rovnou sestru poškozené. Poté odešel na WC a když se z něj vracel, držel v ruce otevřený zavírací nůž, kterým začal ženě beze slova mířit na břicho.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7