https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Uplynulý víkend se bohužel neobešel bez dopravních nehod



Mělničtí dopravní policisté si během soboty a neděle rozhodně nemohli stěžovat na nedostatek práce. Na silnicích našeho regionu došlo hned k několika „karambolům“, které si vyžádaly jejich přítomnost. Jen pro ilustraci uvádíme několik příkladů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Napadla muže s nožem v ruce



Padesátiletá žena, z Chomutovska, dne 22. února 2012, v odpoledních hodinách, nejprve po předchozí slovní rozepři, ke které došlo v domě, v Horních Počaplech, bodla svého dvaatřicetiletého bývalého přítele šroubovákem, do dlaně levé ruky. Poté v intervalu cca jeden a půl hodiny, přišla asi ve čtyřech případech do pokoje muže, s nožem v ruce. Tím před svou obětí „šermovala“ a volnou rukou, sevřenou v pěst, poškozeného bila do oblasti hlavy, dále muže kopala a škrábala. Následovaly výhrůžky zabitím a nakonec žena bodla muže nožem do břicha, přičemž mu způsobila těžké zranění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Stačila chvilka nepozornosti a peníze byly pryč!



Třiačtyřicetiletá žena z Mělnicka, navštívila, začátkem prosince 2011, noční podnik, v Neratovicích. Zde si odložila na židli u baru bundu, ve které měla uloženou finanční hotovost ve výši 15 000,- Kč. Během návštěvy ponechala svůj majetek na chvíli bez dozoru, čehož využil neznámý pachatel a bundu i s penězi odcizil.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Až dvouletý trest za ohrožování výchovy dítěte



V době od září 2011 do poloviny ledna 2012, umožnila pětatřicetiletá žena z Mělnicka, svému nezletilému synovi, vést zahálčivý život, tím způsobem, že řádně nedbala na školní docházku svého potomka. Za uvedené období nasbíral chlapec 261 zameškaných omluvených a 71 zameškaných neomluvených hodin.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Úvěrovou společnost uvedl v omyl



Dvaačtyřicetiletý muž, z Mělnicka, si sjednal, v červnu 2010, na Mělníku, smlouvu, na poskytnutí finančního úvěru ve výši 10 000,- Kč. Do dnešního dne však neuhradil ani jednu měsíční splátku a navíc bylo policisty zjištěno, že při sepisování smlouvy uvedl zaměstnavatele, u kterého ve skutečnosti nikdy nepracoval.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Účastník dopravní nehody byl pod vlivem alkoholu



Dne 18. února 2012 došlo, v Neratovicích, před devatenáctou hodinou, k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Škoda Fabia, který řídil třiadvacetiletý muž z Prahy a osobním motorovým vozidlem Renault Megane, který řídil osmatřicetiletý muž, taktéž z hlavního města. Muž cestoval s dvěma nezletilými syny, kteří byli na zadních sedadlech připoutáni bezpečnostním pásem, ale jejich otec nepoužil autosedačky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nezodpovědní řidiči zaměstnávali policisty



Dne 16. února 2012, po třiadvacáté hodině, kontrolovala hlídka místního obvodního oddělení, Policie ČR, na Mělníku, v ulici Kokořínská, osobní motorové vozidlo Hyundai Accent, které řídil pětatřicetiletý muž z Mělnicka. V rámci kontroly policisté zjistili, že řidič má správním orgánem vysloven platný zákaz řízení motorových vozidel na dva roky, který nabyl právní moci na konci ledna 2012.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dealer skončil ve vazbě


     Mělničtí kriminalisté zadrželi čtrnáctého února, letošního roku, sedmačtyřicetiletého muže z Mělnicka. Jedná se o osobu, která dle zjištění detektivů v době od července 2011 do okamžiku svého zadržení, distribuovala v Neratovicích nejméně šesti známým osobám a dalším zatím nezjištěným odběratelům, pervitin. Tuto látku sám nakupoval v Praze a okolí, za účelem jejího prodeje.
     V okamžiku zadržení měl u sebe dealer třiadvacet sáčků s bílou krystalickou látkou, další dva sáčky zajistili kriminalisté u jednoho z odběratelů, neboť k zadržení muže došlo několik okamžiků po uskutečněném obchodu s drogou.  Na místě byl proveden orientační test zajištěné látky, při kterém byly zjištěny stopy metamfetaminu. Materiál dále poputuje, v rámci vyšetřování, na odbornou expertizu.
    Zadržený dealer skončil v policejní cele. Policejní vyšetřovatel zahájil jeho trestní stíhání, pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který je možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od jednoho do pěti let nebo peněžitý trest.

    Dne 15. února 2012 byl obviněný na základě rozhodnutí soudu eskortován do vazební věznice

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dětská hra mohla skončit tragédií


     Neznámý pachatel, na konci října roku 2011, v odpoledních hodinách, vyskládal na oba kolejnicové pásy, vlakové koleje, na trati mezi obcemi Vraňany a Mlčechvosty, v délce cca 40 metrů, kamení. Na tuto překážku následně najela servisní lokomotiva. Nikdo nebyl naštěstí zraněn. Společnosti, spravující kolejový svršek, vznikla škoda ve výši zhruba 1 400,- Kč. Ale vše mohlo dopadnout daleko hůře. Na uvedeném úseku koridoru je povolena traťová rychlost 160 km/h. Co by se mohlo stát, kdyby na kamení najela např. osobní vlaková souprava v uvedené rychlosti, lze jen těžko domýšlet.
    Policisté případ od začátku vyšetřovali jako podezření z trestného činu obecné ohrožení. V rámci pátrání po pachateli skutku zjistili, že kamení na koleje umístil patnáctiletý chlapec z Mělnicka a jeho dva nezletilí kamarádi. Dne 15. února 2012 doručil policejní vyšetřovatel mladistvému obvinění z výše uvedeného trestného činu, za který je možno uložit vzhledem k jeho věku trest odnětí svobody v rozpětí od jednoho a půl roku do čtyř let. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.
 
Zdroj:
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7