https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Pohrdání soudem



Dne 14. prosince 2011, při hlavním líčení, které bylo vedeno u soudu na Mělníku, odmítl, bez udání důvodu vypovídat dvaačtyřicetiletý svědek z Mělnicka. Učinil tak i přesto, že byl náležitě poučen o trestním postihu, který mu za jeho jednání hrozí.

Zpravodajství 3 komentáře | » číst dál

Řízení pod vlivem se mužům nevyplatilo



Dne 28. ledna 2012, odpoledne, jel pětačtyřicetiletý muž se svým vozem Peugeot Boxer po silnici mezi obcemi Záryby a Martinov. Při průjezdu pravotočivé zatáčky se pravděpodobně řádně nevěnoval řízení, přejel do protisměru, poté sjel do silničního příkopu a zde se střetl se sloupem veřejného osvětlení. Následně ještě narazil do plotu u rodinného domu, o který se vůz zastavil. Při nehodě nedošlo ke zranění řidiče, ani dalších osob. Na vozidle, sloupu a plotu byla způsobena škoda ve výši cca 60 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pachatele vloupání policisté odhalili



V polovině září loňského roku, vnikl neznámý pachatel, poté, co vypáčil vstupní dveře, do kolny, na pozemku rodinného domu, v obci Daminěves. Následně vypáčil okno u samotného domu a také jej „ navštívil“. Z obou objektů si zloděj odnesl elektronářadí, elektrospotřebiče, osobní doklady majitele, platební kartu a stavební materiál. Celkem způsobil škodu ve výši zhruba 100 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Poškozením vozu se dopustila trestného činu



Devatenáctiletá slečna z Mělnicka, se na sklonku října 2011 tzv. „prošla“ po zaparkovaném osobním vozidle Škoda 120, které jeho majitel odstavil v obci Dobřeň. Po její procházce, která vedla od přední kapoty, přes střechu na zadní kapotu, zůstaly v karoserii vozu promáčkliny o hloubce až šest centimetrů. Majitel automobilu si vzniklou škodu vyčíslil na částku cca 8 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

A do třetice!



Hlídka policistů z obvodního oddělení Policie ČR Horní Počaply, kontrolovala dne 27. ledna, letošního roku, po čtrnácté hodině, v katastru obce Ješovice, osobní motorové vozidlo Škoda Octavia, které řídila šestadvacetiletá žena z Mělnicka. Lustrací bylo zjištěno, že řidička má soudem uložen zákaz řízení všech motorových vozidel na dobu čtrnácti měsíců, o kterém prokazatelně věděla.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Jedno trestní řízení asi nestačí



Hlídka policistů z místního obvodního oddělení kontrolovala dne 26. ledna 2012, po jedenácté hodině, v Horních Počaplech, osobní motorové vozidlo Škoda Octavia, které řídila šestadvacetiletá žena z Mělnicka. Při následné lustraci bylo zjištěno, že řidička má soudem uložený zákaz řízení motorových vozidel na dobu čtrnácti měsíců, platný od prosince 2011, o kterém prokazatelně věděla. Žena následovala hlídku na policejní služebnu a zde jí bylo sděleno podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Žena se dostala do potíží díky úvěrové kartě



Jednapadesátiletá žena z Mělnicka aktivovala telefonicky, v březnu roku 2008, prostřednictvím společnosti poskytující půjčky, úvěrovou kartu, která jí byla poskytnuta k úvěrové smlouvě a byla zaslána s průvodním dopisem, v neaktivním stavu, do místa trvalého bydliště. Od této chvíle do začátku ledna 2010, prostřednictvím karty vyčerpala částku převyšující 61 000,- Kč, ze které většinu peněz splatila do konce téhož roku. Poté se žena dostala do potíží a přestala úvěr splácet. Nastalou situaci s úvěrovou společností nijak neřešila. Tímto jednáním vznikl dluh ve výši 9 500,- Kč, který až do dnešního dne narostl díky penále a dalším smluvním pokutám až na částku 54 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Až pětiletý trest za nedostatečnou péči o dceru



Mělnický policejní vyšetřovatel sdělil dne 24. ledna 2011, osmatřicetileté ženě z Mělnicka, podezření z trestného činu ohrožování výchovy dítěte, za který je možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od šesti měsíců do pěti let.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nerespektovali soudní nařízení



Dne 24. ledna 2012, krátce před polednem, kontrolovala policejní hlídka, v katastru obce Dolní Beřkovice, osobní motorové vozidlo Škoda Octavia, které řídila šestadvacetiletá žena z Mělnicka. V rámci lustrace osoby policisté zjistili, že žena není držitelem řidičského oprávnění a navíc má soudem vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel, platný od prosince roku 2011, na dobu čtrnácti měsíců. Řidička následovala policisty na obvodní oddělení v Horních Počaplech, kde jí bylo sděleno podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7