https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Mělníčku, už Ti hraje Jizera !


Tak mě tak dnes ráno u PC napadlo, že snad od začátku roku 2012 bylo slibováno vysílání rádia Jizera specielně pro Mělník na nové frekvenci 107.0 MHz. Byl kolem toho v minulosti dost humbuk, protože se zdá být frekvence zbytečná. Jizera je leckde dobře slyšet i z Boleslavi.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Podvodník bude potrestán



Pětašedesátiletý muž z Mělnicka uzavřel koncem října loňského roku v prodejně na Mělníku smlouvu s úvěrovou společností, na jejímž základě získal částku převyšující 5 000,- Kč a zavázal se svůj dluh splácet v pravidelných měsíčních splátkách ve výši cca 500,- Kč. Do současné doby však žádnou ze splátek neuhradil.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Do věznice se muži nechtělo



Pětadvacetiletý muž z Mělnicka bez vážného důvodu nenastoupil, do konce října letošního roku, na výzvu soudu, kterou obdržel koncem září 2011, do věznice, k výkonu trestu odnětí svobody. Tímto jednáním úmyslně mařil výkon úředního rozhodnutí. Dne 22. prosince 2011 si muž převzal z rukou policistů obvodního oddělení Policie ČR Kostelec nad Labem sdělení podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Muž si usnesení převzal ve věznici, kam byl mezitím umístěn.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vlastní nepozorností přišel o věci



Třicetiletý muž z Mělnicka, byl okraden neznámým pachatelem včerejšího dne, tj. 20. prosince 2011, krátce před osmou hodinou večerní. Muž cestoval vlakem z Prahy a u sebe měl batoh s osobními věcmi, doklady a finanční hotovostí. Při přestupování z jednoho vozového spoje na druhý, si zapomněl ve vlaku svůj batoh, čehož využil neznámý pachatel a tento odcizil. I přes opětovné pátrání i ze strany zaměstnanců drah, nebyl batoh již nalezen. Muž tak přišel o své věci a vznikla mu škoda ve výši 11.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatil na svého syna


     Svou zákonnou vyživovací povinnost si na svého syna neplnil čtyřiačtyřicetiletý muž z Mělnicka,  a to od poloviny června 2010 k dnešnímu dni, kterou mu uložil rozsudkem Okresní soud na Mělníku a s výše měsíční platbou 2.500,- Kč k rukám matky nezletilého. Muž tak k dnešnímu dni dluží na výživném částku ve výši cca 46.500,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volantem


      Čtyřiadvacetiletý mladík z Prahy – východ byl kontrolován dne 18. prosince 2011, v nočních hodinách, hlídkou policistů z obvodního oddělení v Lužci nad Vltavou a to na silnici č. I/16, v katastru obce Vraňany v okamžiku, kdy řídil osobní motorové vozidlo Škoda Octavia. Policisté u řidiče provedli kontrolu v evidencích PČR, kdy zjistili, že muži byl zadržen řidičský průkaz příslušným správním orgánem a dále orientační dechová zkouška prokázala 1,73 promile alkoholu v dechu.
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pachatelé dopadeni na místě



Dne 15. prosince 2011, po jednadvacáté hodině, rozbili dvaačtyřicetiletý muž a o dva roky starší žena z Mělnicka okno u prodejny potravin v Křivenicích. Následně vnikli do objektu a zde odcizili cigarety, alkohol, cukrovinky a drogistické zboží. Svým jednáním způsobili provozovatelce obchodu celkovou škodu přesahující 7 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

S výhrůžkami nepřestal ani po příjezdu policistů



Pětatřicetiletý muž z Mělnicka dne 18. prosince letošního roku, v odpoledních hodinách, v obci Kokořín, vyhrožoval své čtyřiadvacetileté družce. Výhrůžky nabyly takové intenzity, že u poškozené způsobily důvodnou obavu o zdraví a život. Ve svém jednání agresivní muž nepolevil ani po příjezdu policistů z obvodního oddělení ve Mšeně.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda u Nové Vsi



Dne 18. prosince 2011, po devatenácté hodině, došlo v katastru obce Nová Ves na Mělnicku ke střetu mezi osobním motorovým vozidlem Škoda Fabia combi, které řídil dvaatřicetiletý muž z Kladenska a objektem autobusové zastávky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7