https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Mělničtí kriminalisté odhalili pachatele série krádeží



V době od konce března do začátku října letošního roku došlo na Mělnicku celkem k pětadvaceti případům, při kterých se neznámý pachatel vloupal do rekreačních objektů, sportovních areálů, objektů patřících zájmovým sdružením a stranou jeho zájmu nezůstal ani hřbitov, kostel, osobní automobil, areál školského zařízení a v jednom případě rodinný dům.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nerespektují nařízení správního orgánu



Dva hříšníci se během víkendu proháněli po silnicích našeho regionu, aniž by měli za volantem co dělat. Jeden z nich byl k tomuto ještě pod vlivem alkoholu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Hořel byt



Dne 9. prosince 2011, krátce před půl osmou hodinou večerní, bylo oznámeno, že na Mělníku, ulice Slovany, došlo k požáru bytu v 5. patře panelového domu. Na místě již jednotky HZS Mělník. Požár byl za krátkou dobu uhašen. Při tomto policisté z obvodního oddělení Mělník společně s hasiči evakuovali celkem 30 osob, které se v panelovém domě nacházeli. K žádnému zranění z přítomných občanů ani zasahujících, nedošlo. Vyšetřovatel HZS bude nyní zjišťovat, zda se jednalo o technickou závadu či o chybné zapojení spotřebičů do elektrických zásuvek. Škoda se požárem na bytě a okolí vyšplhala na částku cca 350.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

První zimní měsíc byl na našich silnicích klidný



V listopadu, se v našem regionu stalo celkem jedenapadesát dopravních nehod. Při dopravních nehodách za uplynulý měsíc bylo lehce zraněno pět osob. Tři osoby byly zraněni těžce a bohužel došlo k jednomu úmrtí v této souvislosti. Stejnou bilanci úmrtnosti při dopravních nehodách má i rok 2010. V loňském roce však lehkých zranění bylo celkem osm. Co se týká způsobené škody, tak částka se vyšplhala až na 4.569.000,- Kč a to včetně ostatní škody (stromy, svodidla, ….) . V minulých letech nejsou rozdíly tak velké, částky jsou nižší asi o dva milióny korun českých.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nezodpovědní řidiči



Dne 7. prosince 2011, v půl osmé ráno, kontrolovala hlídka mělnických dopravních policistů v obci Neratovice, ulice Ke Spolaně, osobní motorové vozidlo Ford Tranzit, které řídil pětačtyřicetiletý muž z Olomoucka. Tento hlídce nepředložil žádné doklady potřebné k řízení vozidla. Policisté lustrací v evidencích PČR zjistili, že muž má v současné době platný zákaz řízení motorových vozidel vydaný Městským úřadem v Neratovicích na dobu 18-ti měsíců, s nabytím právní moci v polovině srpna 2011.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nepodcenil přípravu na zimu



V průběhu měsíce řijna letošního roku odcizil neznámý pachatel v lesním porostu mezi obcemi Chorušice a Zahájí, na Mělnicku, 86 kubíků dubové kulatiny a to o délce minimálně 6 až 12 metrů. Společnost, které lesní porost patří, si předběžně vyčíslila škodu ve výši 230.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zahradničit asi nechtěl



Neznámý pachatel v noci z 6. na 7. prosince 2011, vnikl na pozemek zahradnictví na Mělníku, ulice Na Staré cestě a zde poškodil okno do kanceláře provozní budovy. Poté prošel veškeré budovy zahradnictví a z těchto si odnesl finanční hotovost z kanceláře a prodejny a dále pracovní nářadí z haly a technických místností. Při tomto stačil ještě poškodit dveře a pokladnu. Svým jednáním způsobil firmě spravující zahradnictví škodu ve výši bezmála 100.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol na silnicích – listopad 2011


 

Policisté z územního odboru Policie ČR Mělník provedli u kontrolovaných řidičů, během uplynulého měsíce, v rámci dohledu nad silničním provozem celkem 2 115 orientačních dechových zkoušek na alkohol.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volantem



Dvaačtyřicetiletý muž z Mělnicka řídil dne 3. prosince 2011, před desátou hodinou večerní, osobní automobil Škoda Octavia po silnici I/9 ve směru od obce Tupadly k obci Želízy. Zde byl kontrolován policejní hlídkou z obvodního oddělení Horní Počaply. Muž měl všechny potřebné doklady k řízení v pořádku. Ale orientační dechová zkouška dopadla s pozitivním výsledkem. Během opakované dechové zkoušce naměřená hodnota stoupala, a při třetím měření byla hodnota 1,17 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7