https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Netradiční způsob vloupání



Neznámý pachatel zvolil opravdu neobvyklý způsob vloupání. Tentokrát nezvolil dveře nebo okno, ale střechu. Během nočních hodin dne 3. prosince 2011, vylezl na střechu jednoho z obchodních domů v Kralupech nad Vltavou, ulice Mostní. Zde na třech místech střechu poškodil, odstranil zateplení budovy a přes podhledy se dostal do prodejny. Zde vše prošel, přesto nic neodcizil. Odešel stejným způsobem. Svým nepochopitelným jednáním způsobil majiteli obchodu škodu za téměř 250.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Ohrožoval ostatní řidiče



Dne 1. prosince 2011, ve tři hodiny ráno bylo na linku 158, operačnímu důstojníkovi ÚO Mělník, oznámeno, že na dálnici D8 mezi 29 až 18 kilometrem, směr Teplice, jede osobní vozidlo Ford Mondeo v protisměru a míří k exitu 18 – Nová Ves. Policisté z dálničního oddělení v Nové Vsi vozidlo na dálnici dostihli a pronásledovali ho až k výjezdu z D8 na Novou Ves. Zde bylo zastaveno a byla u řidiče provedena kontrola dokladů. Policisté zjistili, že nebezpečné jízdy se dopustil třiadvacetiletý mladík z Prahy. Dále byla provedena orientační dechová zkouška. Policisté kontrolou v evidencích PČR zjistili, že řidič má v současné době vysloven zákaz řízení motorových vozidel a v době, kdy jel v protisměru na dálnici měl v krvi 2,23 promile alkoholu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Využila bezbrannosti chodkyně



Dvě ženy neznámé totožnosti, včerejšího dne, tj. 1. prosince 2011, krátce po desáté hodině dopolední, přistoupily k devětasedmdesátileté ženě z Mělnicka v okamžiku, kdy se chystala přejít přechod pro chodce, na Mělníku, ulice Bezručova, u Family Centra. Jedna z žen se dala se seniorkou do řeči a povídala si s ní. Druhá tohoto využila a odcizila jí textilní kabelku, kterou měla seniorka při sobě, z této vyndala peněženku, ve které byla uložena finanční hotovost ve výši 4.000,- Kč, osobní doklady, včetně kartičky pojištění a průkazu ZTP. Poté z místa obě odešly. Seniorka byla navíc pohyblivá pouze o berlích.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

Za práci zaplatil, domku se nedočkal



Třiašedesátiletý muž z Mělnicka předal koncem dubna letošního roku finanční hotovost ve výši 15 300,- Kč jednačtyřicetiletému muži, který měl peníze použít ke stavbě zahradního domku v obci Obříství.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kontroly ubytoven pokračují



Dne 30. listopadu 2011 se na Mělnicku uskutečnila preventivně – bezpečnostní akce s pracovním názvem „Nora“, která byla zaměřena na kontrolu ubytoven nacházejících se ve vytypovaných lokalitách. Při akci se policisté soustředili na kontrolu pobytového režimu cizinců, pátrali po celostátně hledaných osobách, po věcech pocházejících z trestné činnosti atd.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Cizí peníze užila pro svou potřebu



Dvaadvacetiletá žena z Mělnicka, zaměstnaná jako obsluha restauračního zařízení v Neratovicích, začátkem listopadu letošního roku, použila finanční hotovost z tržby podniku pro svou potřebu. Jednalo se o částku převyšující 13 000,- Kč. I když následně část peněz vrátila, způsobila provozovateli škodu přesahující 5 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nezvaná návštěva



Sedmdesátiletý majitel rodinného domu na Mělníku přistihl na konci září letošního roku ve svém domě nezvaného návštěvníka. Neznámý muž do jeho domu vnikl bez užití násilí vstupními dveřmi, poté co prošel pootevřenou brankou na pozemek domu. Majitel návštěvu objevil v kuchyni. Neznámý muž na jeho dotaz tvrdil, že hledá stavební firmu. Majiteli domu následně sdělil své osobní údaje a z místa odešel. Poškozený, kterému se vysvětlení neznámého nezdálo věrohodné, věc zanedlouho oznámil policistům.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Silniční kontroly přinesly výsledky



Policistům z územního odboru Policie ČR Mělník se podařilo v průběhu dne 29. listopadu 2011, v rámci silničních kontrol, odhalit tři řidiče, kteří nerespektovali zákonná ustanovení související se silničním provozem a vystavili se tak trestnímu stíhání.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Půjčené vozidlo ženě vrátili až policisté


     Devětatřicetiletá žena z Mělnicka zapůjčila na základě ústní dohody, na konci roku 2009, devětačtyřicetiletému muži z Prahy svůj osobní automobil Renault Megane, jehož hodnotu odhadla na 30 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7