https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Neplnili si svou zákonnou povinnost



Šestatřicetiletý muž z Kladenska si v době od začátku února do poloviny listopadu letošního roku řádně neplnil vyživovací povinnost na své dvě nezletilé dcery, z nichž jedna žije s matkou na Mělnicku a druhá mimo náš region. V jednom případě činila výše alimentů, splatných každý měsíc 800,- Kč, ve druhém byla částka určená soudem ve výši 1 200,- Kč. Za sledované období způsobil muž svým jednáním dluh na neuhrazeném výživném ve výši 12 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nerespektoval zákaz řízení motorových vozidel



     Dne 19. listopadu kontrolovali mělničtí dopravní policisté v katastru obce Vavřineč, na silnici č. I/16, ve směru na obce Mělník, vozidlo VW Caddy, které řídil pětačtyřicetiletý muž z Litoměřicka. Následnou kontrolou policisté lustrací v evidencích PČR zjistili, že muž má v současné době platný zákaz řízení motorových vozidel na dobu osmi měsíců, který mu uložil Městský úřad v Děčíně, splatností od července 2011. Dále bylo zjištěno, že již z kraje října letošního roku, bylo proti jmenovanému vedeno trestní řízení, kdy se dopustil trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Věc si převzal k řízení správní orgán.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Další vloupání



     Jednasedmdesátiletý muž z Mělnicka, oznámil na obvodním oddělení PČR, že se mu neznámý pachatel v době od začátku listopadu do dne oznámení, vloupal do garáže v Neratovicích, ulice U Závor. V uvedené ulici stojí několik garáží. Pachatel u jedné z nich odstranil nýty z vrat, ohnul plech a z vnitřku odcizil elektromateriál a elektrické i ruční nářadí. Celková škoda se vyšplhala až na částku 58.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizení finanční hotovosti



     V době od 18. do 19. listopadu 2011, neznámý pachatel vnikl na pozemek rodinného domu na Mělníku, ulice Světická. Zde se vstupními dveřmi dostal do neuzamčené garáže a tuto prohledal. Dvaasedmdesátiletý majitel domu zde měl trezor, který pachatel otevřel a následně z něho odcizil finanční hotovost. Z vnitřku garáže dále odcizil drobnosti a hliníkový žebřík. Celkem tak pachatel způsobil škodu ve výši cca 35.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vážná dopravní nehoda u Mělnického Vtelna



     Dne 14. listopadu 2011, v ranních hodinách, došlo na silnici I. třídy, v katastru obce Mělnické Vtelno k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Peugeot Bipper, který řídil pětapadesátiletý muž, společně s ním ve vozidle cestoval o tři roky mladší spolujezdec a osobním vozidlem Škoda Octavia, které řídil třicetiletý muž.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Porušil autorská práva



    Třiadvacetiletý muž z Mělnicka v době od poloviny prosince loňského roku do začátku února letošního roku pod přezdívkou, jako uživatel P2P sítí, neoprávněně zpřístupnil dalším osobám na svém počítači více než 87 GB dat, z toho nejméně 18 GB tvořili chráněné hudební soubory s díly, ke kterým vlastní oprávnění výrobci zvukových záznamů dle autorského zákona. Jeho jednáním vznikla dotčeným subjektům, ,dle odborného vyjádření, škoda ve výši přesahující 50 000,- Kč.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Tragická dopravní nehoda u Cítova



     Dne 12. listopadu 2011 došlo na silnici III. třídy mezi Cítovem a Daminěvsí ke střetu osobního motorového vozidla Ford Focus, které řídil třiačtyřicetiletý muž, společně s ním cestovali ve voze dva chlapci ve věku šestnáct a sedmnáct let a pevnou překážkou (vzrostlý listnatý strom).

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dealera pervitinu zadrželi kriminalisté



    Začátkem února letošního roku zjistili mělničtí kriminalisté, že pětatřicetiletý muž z Prahy v době minimálně od začátku prosince 2010 distribuuje dalším osobám, na Mělnicku, omamnou a psychotropní látku metamfetamin, známou též jako pervitin. Na základě informací zjištěných operativním šetřením provedli policisté následně domovní prohlídku objektu, který se nachází na Mělnicku a ve kterém se podezřelý zdržoval. Zde zajistili cca 30 gramů sypkého materiálu. Zajištěný materiál byl následně podroben expertize, která potvrdila, že se jedná o metamfetamin. Při domovní prohlídce nebyl podezřelý v místě faktického pobytu zastižen a bylo po něm vyhlášeno celostátní pátrání.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilá žena skončila na záchytce



    Mělnický policejní operační důstojník vyslal dne 12. listopadu 2011, krátce po půlnoci, hlídku místního obvodního oddělení, do restauračního zařízení na Mělníku, ulice Plavební. Zde se podle prvotního oznámení občanů měla zdržovat žena, která do podniku dorazila již ve zjevně podroušeném stavu a začala zde slovně napadat a urážet přítomné hosty.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7