https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Alkohol na silnicích – říjen 2011



Během uplynulého měsíce provedli policisté územního odboru Policie ČR Mělník v rámci silničních kontrol celkem 2 229 orientačních dechových zkoušek u řidičů. Bylo zjištěno, že devětadvacet osob řídilo pod vlivem alkoholu. Třináct z nich je podezřelých ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Dalších šestnáct případů bylo policisty předáno správnímu orgánu jako přestupky. Policisté během uplynulého měsíce dále odhalili osm účastníků silničního provozu pod vlivem jiné omamné a návykové látky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Podzimní měsíc na našich silnicích



     Během měsíce řijna, se v  našem regionu stalo celkem třiasedmdesát dopravních nehod. Při dopravních nehodách za uplynulý měsíc bylo lehce zraněno čtrnáct osob. Šest bylo zraněno těžce a bohužel došlo k jednomu úmrtí v této souvislosti.  Stejnou bilanci úmrtnosti při dopravních nehodách má i rok 2010 a 2009. V loňském roce však lehkých zranění bylo o polovinu méně než letos v daném měsíci. Co se týká způsobené škody, tak částka se vyšplhala až na 6.938.000,- Kč a to včetně ostatní škody (stromy, svodidla, ….) . V minulých letech nejsou rozdíly tak velké, částky jsou nižší asi o půl milionů korun českých.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zajištěné stopy dovedly policisty až k pachateli



    Neznámý pachatel odcizil v polovině srpna letošního roku, v obci Chorušice, osobní motorové vozidlo Škoda Fabia, čímž způsobil jeho majiteli škodu ve výši cca 200 000,-Kč. Případ vyšetřovali od počátku policisté z obvodního oddělení Policie ČR Mšeno.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté muže stíhají za tři trestné činy



  Jednadvacetiletý muž z Mělnicka spáchal v době od desátého do devatenáctého září letošního roku na Mělnicku tři majetkové trestné činy. Svým jednáním způsobil poškozeným celkovou škodu ve výši cca 42 000,- Kč. V uplynulých dnech policejní komisař služby kriminální policie a vyšetřování, územního odboru, Policie ČR, Mělník muži sdělil podezření z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody, za které je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za neplacení výživného až dvouletý trest



    Pětadvacetiletý muž z Bruntálska si v době od začátku září 2009 do začátku listopadu letošního roku řádně neplnil vyživovací povinnost na svou nezletilou dceru, žijící společně s matkou na Mělnicku. Vyživovací povinnost a výše alimentů byla muži stanovena rozsudkem soudu. Za sledované období vznikl jeho nezodpovědným jednáním dluh na neuhrazeném výživném ve výši 52 000,- Kč.

Zpravodajství 8 komentáře | » číst dál

Policie České republiky – oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál



Policie České republiky – oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál

    Po sloučení oddělní služby pro zbraně a bezpečnostní materiál dvou Územních odborů, Mělníka a Mladé Boleslavi, je občanům těmto dvou okresům k dispozici sedm profesionálně vyškolených policistek a to včetně vedoucí této sekce, por. Bc. Evi Vinklerové. Tato žena řídí oddělení, ve kterém jsou zařazeni pouze policistky. Pro veřejnost jsou k dispozici vždy dva dny v týdnu. Úřední dny:  pondělí a středa, v době od 08:00 hodin do 17:00 hodin. V případě, že občan potřebuje opravdu ze závažných důvodů uskutečnit návštěvu tohoto oddělení v jiný den, samozřejmě se po telefonické domluvě může dostavit v ujednaný termín. Každý problém, který držitele zbraně napadle či ho potká, opravdu velice ochotně a rádi pomůžou vyřešit nebo nalézt optimální řešení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté dopadli skupinu při krádeži poklopů



    Hlídka policistů z obvodního oddělení Policie ČR Mělník dopadla dne 1. listopadu 2011, dopoledne, přímo při činu dvojici mužů ve věku šestadvacet a jednadvacet let a ženu ve věku pětadvacet let z Mělnicka a Karlovarska, při krádeži jedenácti kusů kovových mřížových krytů odvodňovacích kanálů, které povedená „trojice“ odcizila v několika ulicích na Mělníku. Kryty mají hodnotu zhruba 32 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Na svobodě se mu asi nelíbilo



    Čtyřiadvacetiletý muž z Mělnicka opustil zhruba před čtrnácti dny brány věznice, kde si odpykával trest za svou předchozí trestnou činnost. Pobyt na svobodě muže pravděpodobně příliš nelákal, neboť již několik dnů po propuštění se opět dopustil hned několika trestných činů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce „ Felix“



Dne prvního listopadu letošního roku se na Mělníku, ve večerních hodinách, uskutečnila preventivně bezpečnostní akce, jejímž cílem byla kontrola ubytovacích zařízení, které se nacházejí na území města a s tím spojená kontrola zde ubytovaných osob.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7