https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Začíná období honů



     Nadcházející zimní měsíce, počínaje listopadem, jsou zaznamenány pro mnohé muže, ale i ženy, jako období plné naháněk a honů.  Policisté proto již nyní v rámci prevence upozorňují lesní „nimrody“, aby si včas dali do pořádku všechny potřebné doklady i zbraně, které potřebují a nosí v rámci svého koníčku, popř. povolání.   

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dívka se ztratila při cestě na internát


DÍVKA JIŽ NALEZENA
(    Dobrý den, chtěl bych Vám sdělit, že pohřešovaná osoba byla včera, ve večerních hodinách nalezena v pořádku policisty na Českolipsku. Z tohoto důvodu Policie ČR ruší všechna opatření související s pohřešováním. Děkujeme za spolupráci.)

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Havaroval opilý



    Začátkem října 2011 vyšetřovali policisté z územního odboru Policie ČR Mělník havárii osobního vozidla Škoda Felicia, ke které došlo nedaleko obce Kozomín. Při havárii se osmnáctiletý řidič vozidla se svým automobilem ocitl mimo komunikaci. Při vyšetřování události policisté záhy zjistili, proč se tak stalo. Mladík se podrobil orientační dechové zkoušce, která naměřila pozitivní hodnotu 1,90 promile alkoholu v dechu. Další lustrací bylo zjištěno, že za volant usedl v době, kdy mu byl uložen zákaz řízení všech motorových vozidel platný od poloviny července 2011.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Uplynulé tři dny na našich silnicích



Policisté územního odboru Policie ČR Mělník se během uplynulého prodlouženého víkendu věnovali mimo svých ostatních povinností i dohledu nad silničním provozem na silnicích našeho regionu. Jejich snaha nebyla marná, opět se podařilo odhalit několik řidičů, kteří nerespektují zákonné normy a vystavují se tak následnému trestnímu řízení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zloděje zajímaly podprsenky i prstýnky


Dne   26.10.2011  v   21:35  hodin řešili strážníci povedené zloděje v jednom mělnické supermarketu – 19letý mladík si zboží za 682 korun dal za bundu a odešel přes pokladnu bez zaplacení. 20letá žena pak do kabelky ukryla  dámskou podprsenku,  kalhotky,dva prsteny a  náhrdelník celkem za  830 korun a také prošla pokladnou bez placení. Do trojlístku patřila i 22letá žena, která si do kapes kalhot schovala kalhotky, prstýnky a náhrdelník celkem za 980 Kč. Každému byla  uložena bloková pokuta ve výši 1 000 korun a zboží bylo vráceno do  prodejny.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Včerejší nehoda na novém mostě


Vážná a velká dopravní nehoda se stala krátce po poledni, na silnici I/16, na Mělníku, nový most přes řeku, před prvním kruhovým objezdem.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nástupu trestu se chtěli vyhnout



Devětačtyřicetiletý muž z Mělnicka ignoroval rozhodnutí soudu Okresního soudu v Mělníku, kdy tento mu nařídil na základě soudního líčení výkon trestu odnětí svobody, kdy tento měl nejpozději nastoupit začátkem června 2011 v jedné z Pražských věznic. Proti tomuto rozhodnutí se muž odvolal, ale soud v dalším líčení toto rozhodnutí potvrdil. Trest přesto nenastoupil. Policisté po muži vyhlásili celostátní pátrání a dne 24. řijna 2011 byl vypátrání a ještě téhož dne eskortován do věznice.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zřejmě sportovní fanoušek



Během června letošního roku  na Mělníku v ulici Blahoslavova, se neznámý pachatel vloupal do objektu na hřišti Pšovka. Při tomto pachatel poškodil vstupní dveře a vnikl dovnitř. Po prohledání objektu odstranil kovovou petlici od dřevěné skříňky, ve které byly uloženy peníze a cigarety. Tyto následně odcizil. Svým jednáním tak způsobil škodu ve výši cca 25.000,- Kč.  V dalších měsících bylo do stejných prostor uskutečněno neznámým pachatelem několik dalších vloupání. Podobnou krádež  finanční hotovosti, řešili policisté i v obci Hořín, kde došlo k vloupání do fotbalových kabin. Celková škoda, kterou na místě po sobě pachatel zanechal byla  vyčíslena ze všech případů na částku cca 80.300,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nákladní vozidlo se střetlo s vlakem



     Dne 20. řijna 2011 došlo ke střetu nákladního vozidla Mercedes-Benz, který jel po silnici III/0093 v katastru obce Kostelec nad Labem, které řídil devětapadesátiletý muž z Bruntálska a osobním vlakem, jedoucím z Neratovic na Čelákovice a tento řídil jednapadesátiletý strojvůdce z Kladenska. Řidiče nákladního vozidla, který jel ve směru od Kostelce n/L ve směru na Čakovičky, pravděpodobně oslnilo slunce a u železničního přejezdu, který je nechráněný a je označen dopravním značením, se zcela bezpečně nepřesvědčil, zda může tento přejezd přejet. Přehlédl vlak, který jel od Neratovic a vjel s vozidlem na železniční přejezd. Následně došlo ke střetu přední části vlaku a pravou částí nákladního vozu. Nákladní automobil byl nárazem odhozen vlevo vedle trati a poškodil při tomto ještě dopravní značku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7