https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Tragická dopravní nehoda u Býkve



Dne 18. října 2011, po dvacáté hodině, došlo na silnici I. třídy, v katastru obce Býkev k dopravní nehodě mezi osobním motorovým vozidlem Škoda Felicia, které řídil devětapadesátiletý muž a nákladním automobilem Iveco Stralis s návěsem, za jehož volantem se v době nehody nacházel pětatřicetiletý řidič.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní policisté se na Mělnicku zaměřili na nákladní dopravu



V době od jedenáctého do šestnáctého října letošního roku proběhly na silnicích našeho regionu tři dopravně bezpečnostní akce zaměřené zejména na kontrolu dodržování povinností při provozování silniční nákladní dopravy dle zákona o silniční dopravě, přepravě nebezpečných věcí podle dohody ADR a dodržování tzv. sociálních předpisů - AETR (doby řízení, doby odpočinku bezpečnostních přestávek). Dále se policisté soustředili na důkladnou kontrolu technického stavu vozidel, správné zabezpečení a upevnění nákladu a nedovolenou manipulaci s kontrolními zařízeními (tachografy a paměťové karty řidičů).

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehody za měsíc září



Během uplynulého měsíce se v  našem regionu stalo celkem třiadevadesát   dopravních nehod. Loňský rok to bylo 122 dopravních nehod  a rok předtím 108 nehod. Tedy tendence klesající. Při dopravních nehodách za měsíc září bylo lehce zraněno dvacet osob. Devět osob bylo zraněno těžce a nedošlo k žádnému úmrtí v této souvislosti. V roce 2009 došlo k jednomu úmrtí a v roce 2010 dokonce ke třem úmrtí za stejné období. Celková škoda se na poškozených vozidlech a ostatním (stromy, svodidla, ….)  vyčíslila na částku 5.581.300,- Kč. Znova pro zajímavost. V roce 2010 byla za stejné období způsobená částka na vozidlech ve výši cca 11.667.700,- Kč. Rozdíl je více než markantní. Předešlý rok to bylo okolo devíti milionům korun.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za volant usedli opilí



Hlídka policistů z obvodního oddělení Policie ČR Lužec nad Vltavou kontrolovala dne 14. října 2011, před šestnáctou hodinou, v Brozánkách, motorové vozidlo Mercedes, které řídil jednadvacetiletý muž z Mělnicka. V rámci kontroly se řidič podrobil orientační dechové zkoušce, která skončila naměřenou pozitivní hodnotou 1,96 promile alkoholu v dechu. Na místě ještě řidič policistům sdělil, že není v současné době držitelem žádného řidičského oprávnění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Recidivista odcizil dvacet šamponů


Třiadvacetiletý muž z Mělnicka dne 16. října 2011 navštívil obchodní dům na Mělníku, ulice Bezručova. Zde v samoobslužné části vložil do batohu, který si přinesl s sebou dvacet šamponů na vlasy v celkové hodnotě zhruba 1 500,- Kč. S tímto „ nákupem“ poté bez zaplacení prošel pokladní zónou, za kterou byl zadržen ostrahou obchodu a následně předán policistům.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Neoprávněně žádal o dávky



Finanční prostředky ve výši cca 26 000,- Kč byly vyplaceny odborem sociálních věcí a zdravotnictví, městského úřadu Mělník v době od začátku listopadu roku 2010 do konce června letošního roku, jako sociální dávky v hmotné nouzi jednačtyřicetiletému muži z Mělnicka.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Fyzicky napadl mladistvého



Dvacetiletý muž z Mělnicka fyzicky napadl dne 12. září 2011, v ranních hodinách, patnáctiletého mladíka a to na náměstí, v Kostelci nad Labem. Mladistvého udeřil pěstí do obličeje. Tomuto jednání předcházel slovní spor, týkající se nevyřízených účtů z minulosti. Útok se neobešel bez zranění a celá záležitost skončila následně v rukou policistů z místního obvodního oddělení Policie ČR.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pokusila se podvést vlastní matku



  Šedesátiletá žena navštívila několikrát v době od začátku prosince 2009 do poloviny května 2010 společně s devětatřicetiletým společníkem svou dvaaosmdesátiletou matku, která žije na Mělnicku. Při návštěvách svou matku nepravdivě informovala o tom, že její druhá dcera má velké finanční problémy, díky kterým by mohla stará paní přijít o střechu nad hlavou a přesvědčovala jí o tom, že nejlepší řešení je převést na ní rodinný dům, ve kterém matka bydlí. Ten má dle vyjádření odhadce cenu zhruba 3 200 000,- Kč. Dle následného zjištění policistů tak činila proto, aby se sama dostala z rozsáhlých finančních problémů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Způsobila nehodu pod vlivem alkoholu


   Sedmadvacetiletá žena z Mělnicka přivezla osobním vozidlem Audi A6, dne 13. října 2011, po osmé hodině ranní, své dítko do školského zařízení v Lužci nad Vltavou. Při odjezdu však pravděpodobně řádně nevěnovala pozornost řízení vozu a došlo ke střetu se zaparkovaným automobilem Renault.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7