https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Nerespektoval nařízení správního orgánu



      Třiadvacetiletý muž z Prahy – východ byl v polovině září letošního roku, krátce před polednem, kontrolován mělnickými dopravními policisty u obce Martinov. Muž v té době řídil osobní motorové vozidlo Ford Focus. Policistům ke kontrole řidič předložil potřebné doklady, ovšem řidičský průkaz u sebe neměl. Věc byla tedy policisty vyřízena uložením blokové pokuty. V evidencích v okamžiku kontroly bylo zjištěno, že muž je neřidič a má platnou blokaci řidičského oprávnění. Věc byla oznámena na správní orgán.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zneužili osobní doklady



      Jednačtyřicetiletá žena a její o šest let mladší přítel, oba z Mělnicka, se v polovině září letošního roku, dostavili na pobočku jedné z bankovních institucí na Mělníku, ulice Tyršova a po pracovnici na jedné z přepážek požadovali ověření podpisu na plné moci. Žena ovšem k ověření podpisu využila občanský průkaz svého manžel a muž, který na přepážku přišel s ní, se za jejího chotě vydával. Oba tak poškodili práva další osoby. Na listině bylo uvedeno, že jí „manžel“ zplnomocňuje ke všem právním úkonům a dalšímu zastupování jakožto svou manželku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatil na syna


    Šestačtyřicetiletý muž z Mělníka si od začátku listopadu roku 2010 do konce září 2011,  neplní své vyživovací povinnosti na svého syna, které mu rozsudkem stanovil Okresní soud Mělník. Muž měl k rukám matky měsíčně na syna přispívat částkou ve výši 5.000,- Kč a to až do jeho plnoletosti. Muž však uvedené peníze neplatil a porušil tak nařízení a k dnešnímu dni dluží celkem 34.000,- Kč.
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pachateli se pracovní nářadí hodilo


      Neznámý pachatel v době od 4. do 5. řijna 2011, překonal uzamčení do garáže na pozemku v ulici Mladoboleslavská, Mělník a následně odtuď odcizil kompresor, svářečku CO, autobaterie, sadu čtyř pneu na disku z lehké slitiny. Dále odcizil ruční nářadí, elektrické nářadí tj. brusku, vrtačku, aj. Drzost pachatele ukradenými věcmi nekončila. Majitel garáže zde měl zaparkované osobní vozidlo Škoda Favorit, do které si pachatel v klidu ukradené věci naskládal a z místa činu odjel. Celkově tak za sebou zanechal „spoušť „ ve výši bezmála 108.000,- Kč.
      Policisté z obvodního oddělení na Mělníku případ šetří jako podezření z trestných činů krádeže a neoprávněné užívání cizí věci. Dle zákona, za uvedený čin hrozí trest odnětí svobody až na pět let. Policisté vozidlo vyhlásili do celostátního pátrání.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Trestu neunikli


     Dne 5. řijna 2011, byl na služebnu PČR Kralupy nad Vltavou předveden muž ve středním věku, který hlídce Městské policie v Kralupech nad Vltavou nedokázal sdělit své jméno, datum narození ani bydliště. Strážníci proto muže předvedli na místní součást, kde policisté v evidencích PČR zjistili, že se jedná o čtyřiačtyřicetiletého muže z Prahy – východ. Na muže vydal Okresní soud v Praze a Mělníku příkaz k zatčení pro majetkovou trestnou činnost a to z července a srpna letošního roku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policie ČR informuje...


Podzimní dny propukly na plno
 
     V uplynulých několika dnech, ba i týdnech, se na nás z oblohy smálo sluníčko a hodnoty teploměru dosahovaly místy teplot až letních. A přesto již několik dní se nás kalendářně směje podzim. Ten s sebou přinesl velice krásné počasí, kterým jsme ukončili ne zrovna ukázkové léto.
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Přepravky potřeboval víc


     Neznámý pachatel v době od 26. do 27. září 2011, odcizil z prostor společnosti se sídlem v Daminěvsi, celkem 600 kusů holandských přepravek. Svým jednáním společnosti způsobil škodu ve výši 90.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zmizel materiál z horkovodu


     Škodu za téměř 100.000,- Kč způsobil neznámý pachatel neratovické společnosti, která zajišťuje teplo pro domácnosti a firmy. Z horkovodu v ulici Tovární bylo odcizeno 392 metrů čtverečních pozinkového plechového opláštění.  Svůj čin pachatel provedl v době mezi 20. až 29. září letošního roku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež tašky objasněna


     Neznámý pachatel začátkem srpna letošního roku, v nočních hodinách, využil nepozornosti a odcizil v nočním podniku v obci Neratovice, část Mlékojedy příruční tašku, kterou zde měla dvacetiletá dívka z Prahy odloženou vedle sebe. Ta se v  baru nacházela se svým dvaadvacetiletým přítelem. Ten měl u dívky v tašce také uloženy své věci. Oběma tak vznikla škoda ve výši cca 20.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7