https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Nešťastný pád s těžkými následky



      Včerejšího dne, tj. 29. září 2011, došlo na Mělnicku, v katastru obce Romanov, v místech, kde prochází turistická stezka Studánecká rokle, mezi Romanovem a Rájem, k těžkému zranění osmadvacetileté ženy z Kladenska. Tato jela se svým známým na jízdním kole uvedenou trasou. V místech, kde se stezka stávala již nesjízdnou, dívka z kola seskočila. Bohužel jí na spadlém a vlhkém lití uklouzly nohy a zřítila se ze skály do desetimetrové hloubky, kde na úpatí skály zůstala ležet.  Její třiatřicetiletý průvodce, taktéž z Kladenska,  ihned na místo zavolal složky IZS. Lezecká skupina z HZS Mělník dívku vyprostila a ta byla letecky transportována do ÚVN Střešovice v Praze.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za krádeže byli obviněni



     Hned ve dvou případech se podařilo policistům z obvodního oddělení v Neratovicích, objasnit krádeže v místním obchodním domě,  v ulici Na Výsluní.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vykradl benzínku



     Neznámý pachatel dne 29. září 2011, v nočních hodinách, rozbil skleněnou výplň u okna benzínové stanice v obci Dolní Beřkovice, poté vnikl dovnitř a odtuď odcizil finanční hotovost ve výši 10.000,- Kč a dále cigarety různých značek v hodnotě 37.000,- Kč. Celkově tak způsobil společnosti vlastníci čerpací, stanici ve výši 50.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Napadl úředníka



      Dne 28. září 2011, v pozdních večerních hodinách, došlo v obci Mšeno k napadení úřední osoby města Mšeno. Jednatřicetiletý muž z Mělnicka napadl třiačtyřicetiletého úředníka fyzicky, kdy ho několikrát udeřil pěstí do obličeje a povalil ho na zem a zde ho dál fyzicky napadal a slovně mu vyhrožoval. Nepřestal ani za přítomnosti svědků, kteří ho vyzývali, aby od svého jednání upustil. Na místo se dostavila hlídka z místního obvodního oddělení, která útočníka na místě zadržela, a se souhlasem státního zástupce, byl poté umístěn do policejní cely.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za volantem neměl co dělat



Dne 25. září 2011, v nočních hodinách, kontrolovala hlídka z obvodního oddělení ve Mšeně, osobní motorové vozidlo Škoda Octavia. Čtyřiačtyřicetiletý cizinec jel v danou dobu se svým vozidlem přes obec Kokořín. To že za volantem neměl vůbec co dělat, dokazují hned dvě věci. Policisté lustrací v evidencích PČR zjistili, že mu Okresní soud v Rakovníku vyslovil platný zákaz řízení motorových vozidel a to na dobu 36 měsíců – platnou tedy do poloviny května 2013 a navrch muži ještě Okresní soud na Mělníku „přidal“ další zákaz řízení motorových vozidel (po skončení toho prvního) 48 měsíců, tedy až do poloviny května 2017. K tomu se ještě navíc muž podrobil orientační dechové zkoušce, která prokázala hodnotu 1,42 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nadýchal téměř dvě promile



Policisté z dopravního inspektorátu kontrolovali dne 25. září 2011, v nočních hodinách na Mělníku, ulice Pražská, osobní motorové vozidlo Mitsubishi Space Star, které řídil pětatřicetiletý muž z Litoměřicka. Tento předložil hlídce všechny potřebné doklady k řízení vozidla a dále se podrobil orientační dechové zkoušce. Ta prokázala, že řidič před jízdou požil alkoholický nápoj. Naměřená hodnota vystoupala až na 1,86 promile alkoholu v dechu. Jmenovaný si zajistil své vozidlo a následoval policisty na místní služebnu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opakovaně kradli



Dne 25. září 2011, byl pracovníky obchodního domu na Mělníku, ulice Mladoboleslavská zadržen osmatřicetiletý muž z Teplicka, který v obchodně nakupoval bez zaplacení. Muž si vzal z regálu karton Masoxu a 4 kusy čokolády Milka a poté v klidu prošel bez zaplacení pokladní zónou. Zde byl následně zadržen a vyčkal se zaměstnanci na příjezd hlídky z místního obvodního oddělení. Muž způsobil škodu za „pouhých“ 730,- Kč. V jiném případě by se jednalo o přestupek, ovšem jmenovaný byl již za obdobný trestný čin v posledních třech letech potrestán. A to konkrétně Okresním soudem v Ústí nad Labem, kde byl odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody na jeden rok se zkušební dobou do poloviny srpna roku 2014. Bohužel trestnou činnost páchal dál.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Test odolnosti 2011 – ocenění vítězů



Dne 23. září 2011 navštívil Územní odbor Policie ČR Mělník ředitel krajského ředitelství Policie ČR, Středočeského kraje, plk. JUDr. Václav Kučera. Cílem jeho návštěvy bylo oficiální ocenění vítězů extremního závodu pořádkové jednotky Policie ČR, Středočeského kraje „ Test odolnosti 2011“, jehož první ročník se uskutečnil na začátku září 2011 na Kokořínsku, a který byl pod jeho záštitou.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kriminalisté obvinili dealera



Dvaadvacetiletý muž z Mělnicka si dne 22. září letošního roku osobně převzal usnesení o zahájení trestního stíhání pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od jednoho do pěti let nebo trest peněžitý.

Zpravodajství 4 komentáře | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7