https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Křivé obvinění



Dne 22. září 2011 sdělil policejní vyšetřovatel územního odboru Policie ČR Mělník osmačtyřicetiletému muži z Karlovarska podezření z výše uvedeného trestného činu, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nestarala se o svou dcerku


    Až pětiletý trest odnětí svobody hrozí osmadvacetileté ženě z Mělnicka, která v době od začátku roku 2008 do začátku června roku 2011 řádně nepečovala o svou dnes šestiletou dcerku, kterou měla svěřenou do své péče. Mimo jiné svému dítěti nezajišťovala potřebný odpočinek a to zejména v nočních hodinách, kdy do jejich společného bytu přicházely pravidelně různé návštěvy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehodu způsobil opilý


    Jednatřicetiletý muž z Litoměřicka řídil dne 20. září 2011, po třiadvacáté hodině, v Kralupech nad Vltavou, ulice gen. Klapálka, osobní motorové vozidlo Ford Focus. Řízení však nevěnoval řádně pozornost a naboural do zaparkovaného automobilu Opel Corsa, přičemž způsobil na obou vozidlech škodu ve výši cca 75 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za distribuci marihuany teď hrozí až pětiletý trest


Konec pěstírny



Mělničtí kriminalisté v rámci operativního šetření v oblasti výroby a distribuce omamných a psychotropních látek na Mělnicku získali poznatky, které je dne 20. září 2011 dovedly až k jednomu domu, v obci na Kralupsku, kde bylo podezření, že zde dochází k pěstování marihuany.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Skončila letošní slavnost „Mělnické vinobraní“



Včerejšího podvečera skončily oslavy, která nám jakoby tak trochu oficiálně ukončili letošní léto a trochu navnadili na nadcházející podzim. Na Mělnické vinobraní aneb „Mělnické přípitky po sto letech“  dohlíželo v průběhu tří dnů celkem 131 policistů z Územního odboru PČR Mělník. Tito měli na starosti veřejný pořádek během slavností, řešili případné potyčky, krádeže či jiné prohřešky vůči společnosti. Policisté z pořádkové a dopravní služby, kolegové z kriminální služby a vyšetřování, cizinecké policie, jízdní policie – oddělení služební hipologie, Krajského ředitelství správy Středočeského kraje a v neposlední řadě s Městskou policií Mělník, nezaznamenali během slavností žádný závažný problém. V rámci mělnických slavností byl řešen pouze jeden trestný čin a to odcizený notebook z autobusu a jeden přestupek proti majetku. Dopravní policisté dohlíželi jak na BESIP a kontrolu řidičů a jejich vůle usednout za volant bez užití alkoholických nápojů, ale i na průjezdnost vozidel v rámci Mělníka. Nebyly hlášeny žádné závažnější prohřešky ani kolize. Objížďky, omezení či uzavírky zvládli řidiči bez větších problémů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nadměrný náklad projel Mělníkem



Již několik dní veřejností a médii diskutovaný nadměrný náklad, kde se jednalo o obří kotel, mířil z R10, ze sjezdu u Staré Boleslavi, na Mělník do zdejšího přístavu a dále do Srbska, konečně v nočních hodinách dorazil to svého „prvního“ cíle.

Zpravodajství 3 komentáře | » číst dál

Policisté jsou pachateli na stopě



Osmapadesátiletý muž z Mělnicka, oznámil dne 15. září 2011, v odpoledních hodinách, na policejní služebnu ve Mšeně, že mu neznámý pachatel vnikl na pozemek rodinného domu, v katastru obce Velký Újezd, kde měl zaparkované vozidlo Škoda Felicia Van Plus, které poté následně odcizil. Dále majitel zjistil, že pachatel dále ze stodoly, která se nacházela nedaleko domu, odnesl Vari jednotku i s příslušenstvím, bubnovou sekačku Vari, motorovou pilu OleoMac a motorový křovinořez ABG.. Tyto všechny věci pachatel pravděpodobně naložil na přívěsný vozík, který měl majitel taktéž odstavený na pozemku a zapojil ho následně za odcizené vozidlo a z místa s věcmi odjel. Škodu si poškozený muž vyčíslil na částku cca 100.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volantem



Dne 15. září 2011, v odpoledních hodinách, v katastru obce Netřeba, prováděla hlídka policistů z obvodního oddělení ve Vojkovicích, dohled nad BESIP. V rámci toho, byla provedena kontrola u třiapadesátiletého muže z Mělnicka. Tento měl v pořádku všechny potřebné doklady, ale orientační dechová zkouška prokázala, že muž před jízdou požil alkoholické nápoje. Nadýchal 1,75 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7