https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Vykradené vozidlo


„Tankoval“ na nesprávném místě


Krádež železa


   Neznámý pachatel v době od poloviny února do poloviny září letošního roku, v katastru obce Dušníky nad Vltavou, v areálu bývalé sušičky vylomil část oplocení u vstupních vrat, vnikl dovnitř a z pozemku postupně zcizoval uložené armovací železo. Stejné železo odcizil i z plechové haly, u které nejdříve poškodil zámek na vstupních vratech. Škoda, kterou pachatel za uvedené období způsobil, se vyšplhala až na částku cca 700.000,- Kč.
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Workshop s Národní protidrogovou centrálou


   Program prevence kriminality je zaměřen nejen na občany, ale i na profesionály, kteří s nimi pracují a poskytují jim pomoc. Pro tuto skupinu je každoročně připraveno ve spolupráci s Preventivně informační skupinou Policie ČR Mělník několik workshopů či jiných forem vzdělávání, kdy zveme odborníky místní či republikové působnosti.
V září proběhl workshop pro sociální pracovníky městských úřadů, strážníky městských policií, policisty a probační úředníky z okresu Mělník a přilehlých okresů, kterých se sešlo přes padesát.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda v Neratovicích


    Dne 14. září 2011, po patnácté hodině, došlo v Neratovicích, ulice Byškovická, k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Škoda Octavia, který řídil třicetiletý muž a osobním vozidlem Ford Fiesta, které řídila o devět let mladší žena.
 
    K dopravní nehodě došlo tak, že řidič octavie jel se svým vozem ulicí Byškovická směrem ke křižovatce s ulicí U závor. Po dojetí ke křižovatce zastavil u dopravní značky „ Stůj, dej přednost v jízdě“, rozhlédl se a vjel do křižovatky. Bohužel v okamžiku kdy směrem od centra města přijížděla řidička Fordu, kterou šofér škodovky pravděpodobně přehlédl. Následoval střet mezi přední částí fordu a levým bokem octavie. Při dopravní nehodě utrpěla žena zranění ruky, které bylo na místě předběžně kvalifikováno jako lehké. Na vozidlech byla způsobena škoda ve výši zhruba 35 000,- Kč. Orientační dechová zkouška na alkohol byla u účastníků negativní.
 
    Nehodu nadále vyšetřují policisté z územního odboru Policie ČR Mělník.
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nadýchala opravdu hodně


Jednatřicetiletá žena z Litoměřicka řídila dne 13. září 2011, v nočních hodinách, osobní motorové vozidlo Škoda 125 v katastru obce Ledčice. Zde byla zastavena a kontrolována policisty z obvodního oddělení v Lužci nad Vltavou. Kontrola dokladů dopadla v pořádku, orientační dechová zkouška však již ne. Ta prokázala požití alkoholického nápoje před jízdou a bylo naměřeno 2,36 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neuhlídané věci



Žena z Mělnicka oznámila dne 12. září 2011, v odpoledních hodinách, na obvodním oddělení v Lužci nad Vltavou, že při cestě vlakem z Roudnice nad Labem jí byla neznámým pachatelem odcizena kabelka, ve které měla finanční hotovost, doklady, kartičku pojištěnce a další osobní věci. Díky nepozornosti si žena způsobila škodu ve výši 1.500,- Kč a starosti s pořízením nových dokladů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odcizení skútru


Neznámý pachatel dne 13. září letošního roku, v nočních hodinách, odcizil ze dvora rodinného domu na Mělníku, ulice Pražská, motocykl Malaguti, který zde měl jeho třiatřicetiletý majitel zaparkovaný. Škoda, která odcizením vznikla, dosáhla částky 15.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Netradiční způsob vloupání



Neznámý pachatel v době od 11. do 12. září letošního roku, v Neratovicích, ulice Labská, poškodil pletivo oplocení areálu Vodáren a vnikl do vnitřních prostor. Zde si vytvořil otvor ve stropě zde postavené garáže, vlezl dovnitř a odcizil zde věci, jako nářadí manuální i elektrické, v celkové částce téměř 60.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7