https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Dopravní nehoda se zraněním



Dne 10. září 2011, po šestnácté hodině, došlo na silnici I. třídy, v katastru obce Hořín, k dopravní nehodě mezi osobním motorovým vozidlem Opel Astra caravan, které řídil dvaadvacetiletý muž, spolu s ním byla ve voze ještě o tři roky mladší spolujezdkyně a motocyklem Kawasaki ZZR 1400, který řídil čtyřicetiletý motorkář.

Zpravodajství 8 komentáře | » číst dál

Opakovaně kradl



Dne 10. září 2011, se vydal na nákup do obchodního domu na Mělníku, ulice Bezručova, šestadvacetiletý mladík. Tento si prošel obchod, a v prostoru s potravinami postupně odebral z regálu uzeniny, maso a všechny ty věci uložil do batohu, který měl u sebe. Ještě předtím však strhl z odcizených balíčků bezpečnostní kódy. V pokladní zóně se snažil s odcizeným zbožím projít bez zaplacení, ale byl zadržen ostrahou, která následně na místo přivolala hlídku z obvodního oddělení. Škoda na zcizených uzeninách a masu byla v hodnotě 460,- Kč. Mladík však byl již v minulosti za obdobnou majetkovou trestnou činnost potrestán a v současné době byl ve zkušební době, kterou svým činem porušil. Policisté muži sdělili podezření z trestného činu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky. V současné době je stíhaný na svobodě, kde bude čekat na rozhodnutí soudu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Okradla ho o platební kartu



Padesátiletá žena přijela začátkem ledna letošního roku na návštěvu ke svému známému, třiašedesátiletému muži z Mělnicka. Její návštěva však nezůstala bez následků. Podezřelá odcizila jmenovanému platební katru od jednoho bankovního institutu, kdy tuto kartu měl odloženou v kuchyni a s touto následně po odjezdu uskutečnila několik výběrů.  Celkem tedy svého „známého“ připravila o finanční hotovost ve výši 6.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Mělnické vinobraní 2011



O nadcházejícím víkendu se v našem regionu uskuteční tradiční slavnost „ Mělnické vinobraní“. Ve dnech od 16. do 18. srpna 2011 se bude v ulicích města Mělníka pohybovat zvýšený počet policejních hlídek, které budou společně s městskou policií Mělník a organizátory akce dohlížet na klid, pořádek a hladký průběh oslav.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zlodějka je již za mřížemi



Tři neznámé osoby, jedna žena a dva muži, zazvonili dne 4. března 2011, v ranních hodinách, u domu osmasedmdesátileté ženy na Mělnicku. Když žena vyšla před dům, tak jí bylo sděleno, že mají zájem o koupi nemovitosti v sousedství, která byla v té době skutečně na prodej. Osoby žádaly ženu o kontakt na prodávajícího. Seniorka jim vyhověla. Při předávání kontaktu se mužům podařilo odlákat její pozornost, čehož využila neznámá žena, která nepozorovaně vnikla do domu a odtud odcizila volně odloženou obálku s finanční hotovostí ve výši 20 000,- Kč. Když se majitelka vracela do domu, tak zde ženu překvapila, ta však na nic nečekala a z místa utekla. Na krádež peněz přišla žena asi za hodinu a poté celou záležitost oznámila policistům.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Napomáhal bratrovi v nepravostech



Dne šestého září 2011 sdělili policisté z obvodního oddělení Policie ČR Neratovice    osmnáctiletému muži z Mělnicka podezření z trestného činu ohrožování výchovy dítěte, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Test odolnosti 2011



Dne 8. září 2011 se uskutečnil na Kokořínsku první ročník vytrvalostního závodu určeného pro příslušníky pořádkové jednotky Policie ČR, krajského ředitelství, Středočeského kraje. Akce se zúčastnilo šest družstev. Své zástupce vyslaly územní odbory Policie ČR Mělník, Mladá Boleslav, Kladno, Nymburk a dvě družstva vyslal územní odbor Kolín. Celá soutěž se konala pod záštitou ředitele krajského ředitelství Policie ČR, Středočeského kraje plk. JUDr. Václava Kučery.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Poslední prázdninový měsíc na našich silnicích


    Za uplynulý měsíc se na silnicích našeho regionu stalo celkem osmašedesát dopravních nehod. Loňský rok to bylo o sedm dopravních nehod méně a rok předtím o čtrnáct nehod. Při dopravních nehodách za měsíc srpen bylo lehce zraněno šestnáct osob. Čtyři osoby byly zraněny těžce a nedošlo k žádnému úmrtí v této souvislosti. Celková škoda se na poškozených vozidlech a ostatním (stromy, svodidla, ….) vyčíslila na částku převyšující 4.158.600,- Kč. Znova pro zajímavost. V roce 2010 byla za stejné období způsobená částka na vozidlech ve výši cca 8.068.000,- Kč. Rozdíl je více než markantní.
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Mladá žena zřejmě kabelku nechtěla


     Neznámý pachatel zřejmě využil nepozornosti pětadvacetileté ženy, která ve svém vozidle zaparkovaném a uzamčeném na Mělníku, ulice Mladoboleslavská, nechala na středovém panelu mezi sedadlem řidiče a spolujezdce kabelku, ve které měla mobilní telefon Samsung 5230, platební kartu, osobní doklady a finanční hotovost ve výši 7.600,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7