https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Pachatel se opravdu činil


     V době od 6. do 7. září 2011, tedy během jediné noci, zvládnul neznámý pachatel, zřejmě jeden a ten samý, v ulici Řipská, na Mělníku, způsobit škodu v celkové výši přesahující 65.000,- Kč a to tím způsobem, že se vloupal do dvou objektů a jednoho osobního vozidla.
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

„Zebra se za tebe nerozhlédne“


Dne 6. září 2011 se uskutečnilo na Mělnicku další pokračování výše jmenované preventivně bezpečnostní akce celorepublikového rozsahu. Akce je zaměřena na nejmenší školáčky, kteří právě v září poprvé zamířili do školních lavic. Na těchto cestách za novými poznatky a zážitky se musí vypořádat i s nejedním novým úkolem. Mezi ně bezesporu patří i bezpečné přecházení přechodů v okolí bydliště a školy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda uzavřela komunikaci


Dne 5. září 2011, po dvacáté hodině, došlo na komunikaci I. třídy, v katastru obce Velký Borek, k dopravní nehodě mezi nákladním automobilem Renault Magnum s návěsem, který řídil osmatřicetiletý cizinec a pevnou překážkou (svodidla a mostek).

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vězení neunikl



Dne 4. září 2011, po třinácté hodině, prováděla hlídka mělnických dopravních policistů kontrolu vozidel na silnici, nedaleko Hořína. V rámci hlídky policisté chtěli na místě zastavit motorové vozidlo Renault Master. Jeho řidič však nerespektoval pokyn hlídky k zastavení daný dle předpisů a pokračoval v jízdě po komunikaci směrem na Mělník. Zde byl následně zastaven v ulici Legionářů. Jednalo se o třiačtyřicetiletého muže z Kladenska, který policistům na místě předložil všechny doklady potřebné pro řízení motorového vozidla, kromě řidičského průkazu. Lustrací bylo zjištěno, že má platný zákaz řízení všech motorových vozidel a to až do dubna následujícího roku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Až tříleté vězení za dvě tyčinky



Jednadvacetiletý muž z Mělnicka dne 2. září letošního roku navštívil prodejnu potravin, která se nachází v Neratovicích, ulice Kojetická. Zde si v prodejním prostoru vzal z regálu dvě sladké tyčinky v celkové hodnotě 18,- Kč, které následně ukryl v ledvince u pasu. Se svým lupem se pokusil projít skrz pokladní zónu. Byl však zadržen pracovnicí prodejny a předán místní ostraze.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

„Test odolnosti 2011“



Dne 8. září 2011, se od 08:00 hodin uskuteční v regionu Mělnicka vytrvalostní závod pořádkové jednotky Krajského ředitelství policie Středočeského kraje. Celá akce se uskuteční v malebném prostředí Kokořínského údolí a nese název „ Test odolnosti 2011“. Letošní druhý ročník závodu s sebou přinese změny. Nové úkoly, nová trasa, jiná vzdálenost a další.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol na silnicích – srpen 2011



V průběhu uplynulého měsíce provedli policisté z územního odboru policie ČR Mělník v rámci silničních kontrol celkem 2 613 orientačních dechových zkoušek. Devětadvacet z nich odhalilo účastníky silničního provozu, kteří řídili pod vlivem alkoholu. Čtrnáct měření skončilo s naměřenou hladinou alkoholu v dechu vyšší jak jedno promile a tito řidiči jsou podezřelí z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Patnáct případů bylo postoupeno správnímu orgánu jako přestupky. U dalších deseti účastníků silničního provozu policisté zjistili, že řídili pod vlivem jiné omamné a návykové látky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vozidla v hledáčku zlodějů



V průběhu tohoto týdne došlo na Mělnicku, k zhruba třem krádežím motorových vozidel, v jednom případě se jednalo o pokus odcizení, potřikrát pachatel vozidla vykradl a v jednom případě z odstaveného vozidla odcizil věci a vozidlo odstrojil.
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Najížděl na strážníky Městské policie


     Včerejšího dne, tj. 31. srpna 2011, krátce před polednem, projížděl sedmačtyřicetiletý muž z Mělnicka ve svém vozidle VW Multivan Mělníkem, ulicí Legionářů ve směru na nám. Míru. V uvedených místech se jeho vozidlo pokusili zastavit řádnými pokyny strážníci Městské policie Mělník. Muž za volantem však na znamení k zastavení vozidla nereagoval a pokračoval v jízdě. Oba strážnici museli uskočit před jedoucím vozidlem, které se vzápětí nedaleko křižovatky otočilo a vracelo se zpět stejným směrem. Ani nyní se řidič nepokusil zastavit na opakované znamení strážníků. Před jedoucí vozidlo se raději již nepostavili, ale sedli do svého služebního vozidla a řidiče ve VW Multivan zanedlouho dostihli a tentokráte již řidič své vozidlo zastavil. Byl předveden na policejní služebnu, kde mu vyšetřovatel sdělil podezření z trestného činu násilí proti úřední osobě, za který lze uložit trest odnětí svobody na šest měsíců až šest let.
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7