https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Peníze si půjčil, ale nesplácel


     Začátkem měsíce prosince roku 2008, uzavřel v obchodě v Poděbradech pětapadesátiletý muž z Tachovska, úvěrovou smlouvu od jisté finanční společnosti na částku ve výši 6.687,- Kč, kterou měl deseti měsíčními splátkami ve výši 743,- Kč uhradit. Avšak od podpisu smlouvy neučil ani jednu splátku. Navíc poškozená společnost zjistila, že do úvěrové smlouvy uvedl nepravdivé údaje o zaměstnavateli a svém dosavadním přijmu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nález neznámého předmětu


     Dne 31. srpna 2011, oznámil na místní oddělení ve Vojkovicích, devětatřicetiletý muž z Prahy, že ve svém domě v obci Dřínov, při provádění bouracích prací v rámci rekonstrukce domu, nalezl ve zni neznámý kovový předmět, který má kuželovitý tvar o průměru cca 5 cm a délky 15 cm. Z tohoto vyčnívají dva dráty. Vzhledem k tomu, že muž neví, zda se třeba nejedná o nějakou munici, věc oznámil a dále s předmětem nemanipuloval. Policisté dům a jeho okolí uzavřeli přístupu obyvatel a na místo byl povolán policejní pyrotechnik, který věc vyndal a po bližším zkoumání přítomné ujistil, že se nejedená ani o pyrotechnický předmět ani o výbušninu. Ale prozatím nedokázal určit, o co se vlastně jedná, proto nalezenou věc zajistil a odvezl k bližšímu zkoumání a následné likvidaci. Po ukončení zásahu bylo okolí i dům opět zpřístupněno.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Od starší ženy vylákal větší finanční částku


     Dne 31. srpna letošního roku, se v odpoledních hodinách dostavila na služebnu v Kralupech nad Vltavou, třiaosmdesátiletá žena z Mělnicka. Tato uvedla, že byla neznámým mužem okradena o částku cca 22.000,- Kč.
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kradl a ještě vyhrožoval



      Třicetiletý muž z Mělnicka přistihl dne 29. srpna  letošního, v denní dobu, při krádeži čtyř  hliníkových disků o rozměrech 16“, na osobní vozidlo Škoda Favorit, mladého muže, který tyto disky odnášel ven. Majitel těchto disků se snažil muže v jeho jednání zadržet a ochránit tak svůj majetek. Ale toto jednání vyvolalo u pachatele agresivní reakci, kdy poškozenému začal vyhrožovat fyzickým ublížením, pokud se mu nebude klidit z cesty. Což v muži vyvolalo obavu o jeho zdraví a život. Raději tedy od svého jednání ustoupil a celou záležitost ihned oznámil na místní obvodní oddělení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Loupež na benzínce objasněna


     Dne 28. srpna 2011, vstoupil krátce před desátou hodinou večerní, do prodejny benzínové stanice v katastru obce Kly muž, který rozhodně nepřišel nakupovat či zaplatit natankované pohonné hmoty. Tento přistoupil k prodejnímu pultu již s kuklou na hlavě a po prodavačce, dvacetileté ženě, požadoval peníze. Ta však odmítla jakoukoliv finanční hotovost vydat. Toto jednání pachatele však rozzlobilo a mladou ženu chytil za vlasy a znovu po ní požadoval peníze pod pohrůžkou fyzického násilí. Když odvážná žena ani po tomto nedala zakuklenému muži finanční hotovost, obsloužil se sám. Z prodejního pultu vzal znační finanční obnos a dále si odnesl krabičky cigaret. Poté ženu pustil a vyběhl z prodejny ven.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

Mělničtí strážníci dohlédnou na bezpečnost školáků


Ve čtvrtek 1.9. ráno, kdy se děti vrátí zpět do školních lavic, budou na bezpečnost školáků u všech mělnických základních škol dohlížet městští strážníci . Hlídky městské policie v místech setrvají do cca 10:00 hodin, kdy půjdou děti domů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dva prohřešky za volantem



     Tak toho se dopustil pětadvacetiletý muž z Nymburska. Tento byl v polovině srpna 2011, v odpoledních hodinách, kontrolován hlídkou z obvodního oddělení v Horních Podpalech na silnici I/16, u obce Cítov. V danou dobu jel řidič vozidlem Ford Fiesta. Po podrobení se orientační dechové zkoušce bylo zjištěno, že nadýchaná hodnota je 0,33 promile alkoholu v dechu. Zároveň však policisté z evidencí PČR zjistili, že muž má v dané době platnou blokaci řidičského oprávnění. Bylo sepsáno oznámení o přestupku a odesláno na dopravní odbor příslušného Městského úřadu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Kontrola nočních podniků



      Dne 26. srpna 2011, se v regionu Mělnicka uskutečnila akce, která měla v prvé řadě za úkol eliminovat zvýšenou kriminální činnost v jedné z lokalit Neratovicka, jednalo se o oblast Mlékojed a v druhé řadě se na základě společného jednání představitelů města Neratovic a podnětů místních občanů, akce zaměřila na podávání alkoholických nápojů osobám mladších 18-ti let.  Kontroly restauračních zařízení, barů, nočních podniků a podobných objektů v Mlékojedech a Neratovicích se celkem zúčastnilo padesáti policistů z obvodních oddělení, dopravního inspektorátu, cizinecké policie a v neposlední řadě kriminalistů. Ti měli problémové oblasti se zvýšenou kriminalistou zmapované a cílem akce bylo tyto prostory a místa řádně zkontrolovat a zjistit možnosti, jak dále předcházet k další páchané trestné činnosti.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda u Libiše



Dne 29. srpna 2011, po jedenácté hodině, došlo na silnici I/9, v katastru obce Libiš, k dopravní nehodě mezi motorovým vozidlem Ford Transit Conect, které řídil sedmdesátiletý muž, osobním motorovým vozidlem Citroën C3, které řídil o rok starší řidič, spolu s ním byla ve voze šedesátiletá spolujezdkyně a osobním vozem Peugeot 406, za jehož volantem se v době nehody nacházel devětatřicetiletý muž.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7