https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Krádež měděných okapů



     Neznámý pachatel v době od 25. do 26. srpna 2011, odcizil ze hřbitova Mělník – Chloumek, ulice Lesní, 64 metrů měděných okapových žlabů, které sundal z jedné ze zde stojících budov. Škoda byla předběžně vyčíslena na částku cca 23.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Poškodil vozidla



       Jednadvacetiletý mladík z Mělnicka se dne 28. srpna 2011, okolo půl osmé večer, procházel po Neratovicích, ulice Byškovická a Nerudova, pouze ve spodním prádle a při své cestě poškodil vozidla Škoda Octavia, u kterého zničil pravé zpětné zrcátko a dále vozidlo Citroen Saxo, zde promáčkl přední kryt motoru. Majitelé vozidel, sedmapadesátiletý muž a jednatřicetiletá žena, oba z Mělnicka, si škodu vyčíslili zhruba na částku cca 4.500,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Víkend na Mělnicku



     O uplynulém víkendu, kdy se jednalo o poslední prázdninový víkend, se stalo v našem regionu celkem dvanáct dopravních nehod. A to i přesto, že se v pátek dne 26. srpna a v neděli, 28. srpna 2011 uskutečnili dvě velké dopravně bezpečnostní akce, které byly hlavně zaměřeny na řidiče, kteří nedodržují povolenou rychlost v obci i mimo ni. Dohlíželo se i na dodržování obecně platných ustanovení  z.č. 361/2000Sb., či na pátrání po osobách, věcech nebo odcizených vozidlech.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za volantem neměl co dělat…



Osmatřicetiletý muž z Litoměřicka, kterému soud uložil zákaz řízení motorových vozidel na dobu dvou let a to od března 2010. Navíc řídil i přesto, že má platnou blokaci řidičského oprávnění ze strany správního orgánu, za to, že dovršil hranici dvanácti trestných bodů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Lhát se nemá!



Mělničtí kriminalisté dne 25. srpna 2011 sdělili podezření z trestného činu křivé obvinění devětadvacetileté ženě z Mělnicka.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Trestní stíhání pro neplacení alimentů



Padesátiletý muž z Prahy si v době od poloviny prosince 2010 do současnosti, vyjma ojedinělých plateb, řádně neplnil vyživovací povinnost na své dva syny, kteří žijí společně s matkou na Mělnicku. Uvedeným jednáním způsobil za sledované období dluh na neuhrazeném výživném ve výši zhruba 80 000,- Kč. Za stejný skutek byl navíc již v posledních třech letech pravomocně odsouzen.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pozor na osobní věci


      Poslední slunečné dny, plné neskutečného horka a tropických hodnot na teploměru, mnohé z Vás vyhnalo zchladit své tělo k vodě. Ať už se jedná o vodní toky, koupaliště, nádrže, pískovny či jezera. A právě na takové chvíle čekají ti, kteří se „živí“ pácháním majetkové trestné činnosti.
Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Žádost o pomoc


Kolegové ze služby kriminální policie a vyšetřování (SKPV) z Územního odboru PČR Mladá Boleslav požádali naši součást o spolupráci při pátrání po hledaném muži z Mladoboleslavska. Hledaný muž je podezřelý z trestného činu zanedbání povinné výživy a jeho pobyt není již více jak čtyři roky kriminalistům znám. Státní zastupitelství vydalo na muže v roce 2007 souhlas se zadržením.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Měděné parapety přišly vhod


Neznámý pachatel v době od poloviny července do poloviny srpna letošního roku,  překonal poškozené oplocení pozemku vysoké cca 180 cm, v areálu školy v Liběchově, část Boží Voda. Po celém areálu se poté pachatel pohyboval volně a z budov, kde se nacházejí učňovské dílny odcizil měděné parapety. Celková délka odcizených parapetů byla 2100 cm a šíře jednoho parapetu je 24 cm. Pachatel si při krádeži počínal neurvale a kromně odcizené mědi, stačil ještě poškodit i omítku okolo oken. Celkem tedy způsobil zdejší škole škodu ve výši cca 25.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7