https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Krade se i v kostelech



Osmadvacetiletý muž z Prahy, oznámil dne 22. srpna 2011, v ranních hodinách, na místním obvodním oddělení v Horních Počaplech, že mu neznámý pachatel odcizil věci a doklady. Poškozený se účastnil setkání umělců alternativního umění, které se tentokrát konalo v kostelíčku sv. Ducha v katastru obce Liběchov. Neznámý pachatel zde muži odcizil batoh s osobními doklady, kreditními kartami, finanční hotovost ve výši cca 3.000,- Kč, reproduktor a data projektor. Celková škoda, kterou pachatel způsobil se vyšplhala až na částku bezmála 27.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Provoz na komunikaci přerušila dopravní nehoda



Dne 22. srpna 2011, po desáté hodině, došlo na silnici I. třídy, v katastru obce Malý Újezd k dopravní nehodě, mezi nákladním automobilem DAF s návěsem, který řídil třiatřicetiletý muž a nákladním automobilem DAF s návěsem, který řídil jeho o dva roky mladší kolega ze stejné přepravní společnosti.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

A zase ti řidiči…..


Neuplyne víkend, aby policisté z územního odboru Policie ČR Mělník neodhalili, při silničních kontrolách alespoň jednoho řidič, který usedl za volant pod vlivem alkoholu, nebo osobu, která řídí motorová vozidlo i přesto, že jí byl soudem nebo správní orgánem uložen zákaz řízení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Napadení blízkých nezůstane bez trestu


Dne 19. června 2011, ve večerních hodinách, začala sedmačtyřicetiletá žena z Mělnicka po předchozí slovní rozepři vyhrožovat svému o dva roky mladšímu příbuznému zabitím. K incidentu došlo v rodinném domě, který se nachází v obci Konětopy. U ženy nezůstalo jen u slovních výpadů. Pravděpodobně proto, aby dodala svým hrozbám na vážnosti, uchopila do ruky kuchyňský nůž. Její chování vzbudilo u muže obavy o zdraví a život. V jednu chvíli se pokusil rozčilenou ženu odzbrojit a nůž jí sebrat. Následovala krátká potyčka, při které žena muži způsobila nožem řezné poranění na ruce, které si vyžádalo lékařské ošetření a následnou pracovní neschopnost trvající skoro měsíc.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda u Tuhaně


Dne 17. srpna 2011, krátce před jednadvacátou hodinou, došlo na silnici I. třídy, v katastru obce Tuhaň k dopravní nehodě mezi motorovým vozidlem Renault Trafic, které řídil osmnáctiletý muž a ocelovými svodidly.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nezajištěný pes, nepozornost a alkohol



To byly příčiny dopravních nehod, ke kterým došlo během uplynulých tří dnů, na našich komunikacích. K první došlo dne 12. srpna 2011, krátce před čtrnáctou hodinou, na silnici III. třídy, v katastru obce Nebužely.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Viníci dopravních nehod jsou podezřelí z trestných činů



Na konci května letošního roku došlo v Neratovicích, na ulici Mládežnická, k dopravní nehodě mezi motorovým vozidlem VW Caddy, které řídil třiatřicetiletý muž a devětašedesátiletou cyklistkou. Muž se při průjezdu uvedeným úsekem řádně nevěnoval řízení vozu, následkem čehož došlo ke srážce s cyklistkou, která jela při pravém okraji vozovky. Při následném pádu z kola si žena způsobila zranění bederního obratle, které bylo následně kvalifikováno jako těžké.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Rozhovor dvou mužů skončil ublížením na zdraví



Koncem dubna letošního roku spolu na veřejně přístupném místě, v obci Ješovice, hovořili dva muži, třiatřicetiletý a o dva roky mladší. Na jejich rozhovoru by nebylo nic zvláštního, nebýt toho, že nevinné klábosení, v okamžiku, kdy mladší z nich nesouhlasil se svým oponentem, skončilo jeho napadením.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Příčinou nehody byl pravděpodobně mikrospánek



Dne 9. srpna 2011, po osmnácté hodině, došlo na silnici I. třídy, v katastru obce Býkev, k dopravní nehodě tří motorových vozidel. Osobního vozidla Škoda Felicia, které řídil pětadvacetiletý muž, osobního motorového vozidla Škoda Fabia, které řídila pětačtyřicetiletá žena a motorového vozidla Ford Transit, za jehož volantem se v době střetu nacházel třiadvacetiletý muž.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7