https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Dopravní nehoda na Mělníku



Dne 8. srpna 2011, po šestnácté hodině, došlo na Mělníku k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Škoda Felicia, který řídil šestašedesátiletý muž a osobním vozem Škoda Octavia, který řídil dvaadvacetiletý muž. Spolu s ním byl ve voze ještě o šest let starší spolujezdec.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

„Řídím – piju nealko pivo“



….s takovým mottem odstartoval začátkem srpna letošního roku projekt, který se zaměřuje především na prevenci. Celorepubliková akce bude probíhat až do konce srpna, ale i poté bude tento projekt dlouhodobě rozvíjen. Český Svaz Pivovarů a Sladoven (ČSPS) ve spolupráci s Policií ČR chtějí veřejnosti, hlavně řidičům ukázat, že se nemusí vzdát „jednoho pivečka“, aby jejich dojetí do cíle bylo bezpečné pro ně i ostatní účastníky silničního provozu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Při dopravní nehodě se zranily tři osoby



Dne 7. srpna 2011, po osmé hodině ranní, došlo v katastru obce Střemy k dopravní nehodě mezi motorovým vozidlem Peugeot Partner, které řídil sedmadvacetiletý muž a osobním motorovým vozidlem Škoda Felicia combi, které v době nehody řídil jednačtyřicetiletý řidič. Spolu s ním byl ve voze ještě o šest let starší spolujezdec.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol na silnicích – červenec 2011



V průběhu uplynulého měsíce uskutečnili policisté z územního odboru Policie ČR Mělník, v rámci silničních kontrol celkem 3 023 orientačních dechových zkoušek na alkohol, u řidičů. Třiatřicet z nich bylo pozitivních. Jedenácti řidičům bylo následně sděleno podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, neboť hranice naměřeného alkoholu v dechu u nich překročila jedno promile. Dalších dvaadvacet případů bylo postoupeno jako přestupky k dořešení správnímu orgánu. Devět řidičů bylo na silnicích našeho regionu policisty přistiženo při řízení motorového vozidla pod vlivem jiné omamné a psychotropní látky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nezbední řidiči



Padesátiletý řidič z Mělnicka, řídil osobní vozidlo Škoda Favorit, dne 6. srpna 2011, v odpoledních hodinách a byl kontrolován policisty z obvodního oddělení v Neratovicích, v ulici Budovatelů. Provedenou kontrolou v evidencích PČR bylo zjištěno, že muž není držitelem žádného řidičského oprávnění a provedená orientační dechová zkouška dopadla s pozitivní naměřenou hodnotou 1,42 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Skutečný dlužník odhalen



V říjnu loňského roku se sedmatřicetiletý muž z Mělnicka dozvěděl od banky, že jí dluží částku ve výši zhruba 44 000,- Kč. Tento dluh vznikl aktivací úvěrové platební karty, ke které došlo v červenci 2004 a jejím následným používáním. Vzhledem k tomu, že „dlužník“ si byl vědom toho, že tuto službu nikdy v bance neaktivoval, informoval o případu policisty a podal trestní oznámení na neznámého pachatele.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

S pákovými kleštěmi si chtěl obstarat kolo


Dne  2.8.2011 v  13:24 hodin  spatřila operátorka kamerového systému Městské policie Mělník muže  u  budovy  ČSAD v ul.  Bezručova. Muž  neustále obcházel  stojan na  jízdní   kola, ve  kterém byla  uzamčena lanovým  zámkem dvě kola.V 13:31  hodin   hovořil  s jiným mužem a  po chvíli vytáhl pákové kleště a  snažil se přeštípnout zámek u  jednoho z  jízdních kol. Ve 13:35 hodin na místo přijeli strážníci. U jednoho z kol byl skutečně naštípnutý lanový zámek. Muž, kterého zde strážníci dostihli, nemohl hodnověrně prokázat svou totožnost. Protože bylo  důvodné podezření ze  spáchání protiprávního jednání, celý případ si převzala hlídka OO PČR.               

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

I na rybáře si policisté posvítili



Dne 30. července letošního roku, se uskutečnila noční akce, která byla zaměřena na porušení rybářského zákona č. 99/2004 Sb. a vyhlášky 197/2004 Sb., a dalších právních předpisů, které se této oblasti týkají.

Zpravodajství 4 komentáře | » číst dál

Cizinec skončil v policejní cele



Druhého srpna letošního roku, po jedné hodině ranní, vyjížděla hlídka policistů z obvodního oddělení Policie ČR v Neratovicích do místního nočního podniku, kde mělo dojít k poškození hracího automatu. Na místě policisté zjistili, že jeden z hostů skutečně poškodil automat a způsobil na něm škodu ve výši necelých pěti tisíc korun. Host byl ztotožněn jako čtyřiatřicetiletý cizinec, který byl v době skutku pod vlivem alkoholu. Orientační dechovou zkouškou byla naměřena hodnota 2,5 promile alkoholu v dechu. Dalším šetřením bylo zjištěno, že se jedná o osobu, která je správně vyhoštěna z území ČR na dobu deseti let a to od konce dubna 2004.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7