https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Alkohol za volantem


Dvaačtyřicetiletého cizince kontrolovali policisté z obvodního oddělení v Lužci nad Vltavou dne 21. července 2011, v nočních hodinách v katastru obce Hořín v okamžiku, kdy cestoval v osobním motorovém vozidle Ford Mondeo. Muž předložil hlídce doklady potřebné pro provoz a řízení motorových vozidel na pozemní komunikaci, které měl v pořádku. Dále se podrobil orientační dechové zkoušce, při které mu byla naměřena hodnota 2,48 promile alkoholu v dechu. Po zajištění vozidla se s policisty dostavil na místní služebnu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zloději jsou čím dál drzejší


Třicetiletá žena z Mělnicka oznámila v uplynulých dnech na obvodním oddělení PČR Mělník, že jí neznámý pachatel vykradl rodinný dům. Jedná se o novostavbu, která je umístěna v katastru obce Velký Borek. Zde pachatel využil nedooploceného pozemku, na kterém dům stojí a následně prolezl střechou v místech, kde se nachází nedodělaný podhled do podkroví domu. Poté prošel celý objekt a následně si z něho odnesl terasovými dveřmi, které si z vnitřku otevřel, elektroniku, nářadí,  další materiál a věci. Uvnitř domu poškodil kuchyňskou linku. Celkem pachatel způsobil škodu majitelce ve výši téměř 200.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Od řízení muže neodradil ani možný trest



Hlídka policistů z obvodního oddělení Policie ČR Lužec nad Vltavou kontrolovala dne 20. července 2011, po jednadvacáté hodině, na silnici, v katastru obce Hořín, osobní motorové vozidlo Opel Astra, které řídil devětadvacetiletý muž z Prahy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Až tříletý trest za odcizenou kosmetiku



Neznámý pachatel vstoupil dne 22. června 2011, krátce po sedmnácté hodině, do prodejny drogerie, na Mělníku, ulice Bezručova. Zde poté z volně přístupných regálů vzal deset balení krémů, které uložil do svého batohu a z obchodu bez zaplacení odešel. Poškozenému obchodnímu řetězci vznikla jeho jednáním škoda ve výši zhruba 3 800,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Na cizím pozemku napadl muže


Dvaatřicetiletý recidivista z Mělnicka procházel dne 13. července 2011, kolem dvaadvacáté hodiny, kolem rodinného domu v obci Cítov. Na pozemku domu se v té době nacházel devětačtyřicetiletý muž, který zde byl na návštěvě. Mezi oběma muži došlo ke slovní výměně. Během výměny názorů otevřel mladší z nich vrátka ,vnikl na pozemek, a zde svého soka fyzicky napadl.Udeřil poškozeného pěstí do obličeje a následně z místa utekl.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Snažil se uplatit policisty



V polovině měsíce dubna 2011 prováděla hlídka obvodního oddělení Policie ČR kontrolní činnost v Neratovicích, ulice Levá. Přitom zastavila osobní motorové vozidlo Ford Ka, které řídil osmatřicetiletý muž z Mělnicka. Řidič se během kontroly podrobil orientační dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 2,17 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za hrozby skončil nakonec ve vazbě



Šestadvacetiletý muž z Mělnicka navštívil v letošním roce během měsíců březen až červen celkem v pěti případech stejně starého muže, který byl zaměstnán jako ostraha obchodního domu v Neratovicích. Při návštěvách na jeho pracovišti muži vyhrožoval, že bude mít problémy, dostane přes hubu, uříznutím hlavy, podřezáním a dalším. Svým jednáním vzbudil u napadeného důvodnou obavu o jeho zdraví a život.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Žena nerespektovala dopravní značku a nabourala „veterána“



Dne 17. července 2011, po čtrnácté hodině, došlo na Mělníku, ulice Mladoboleslavská, k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Škoda Felicia combi ( rok výroby 1998), který řídila osmašedesátiletá žena a osobním motorovým vozidlem Škoda Felicia ( rok výroby 1961), který řídil sedmapadesátiletý muž. Spolu s ním jela ve voze o pět let mladší žena.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Akce na silnicích pokračují!



Během uplynulého víkendu se uskutečnily na silnicích našeho regionu další dvě dopravně-bezpečnostní akce. Těchto opatření se celkem účastnilo osmapadesát policistů z dopravní, pořádkové a cizinecké policie, územního odboru Policie ČR Mělník.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7