https://www.traditionrolex.com/7

 Zámecký pán a letiště Hořín | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zámecký pán a letiště Hořín

Při sledování dneších zpráv jsem nevěřila tomu, co slyším..

Skutečně nechal zámecký pán rozorat hořínské letiště??

Pokud je to pravda, tak BRAVO !!! ;-( ;-( ;-( Nemám slov.. Sad

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

90 posun?


zdravim, nevite nekdo, jaka se situace kolem letiste v horine? docela me to zajima Smiling diky!

9 o letišti na idnes.cz


 

Zdravím všechny. 

Daší informační pozadí k tématu: http://praha.idnes.cz/zorana-priletova-draha-v-horine-dn0-/praha-zpravy.aspx?c=A121105_184047_praha-zpravy_eb

K předchozím komentářům: Soudy se tím už zabývaly, jak uvedeno v článku, nyní přicházejí trestní oznámení. 

Ondřej Tichota

8 Nová vesnice u Hořína


Je likvidace letiště v souladu se zákonem?

Pak může jít o přípravu na plánovanou stavební činnost.

7 ...včera jsem to viděl v


...včera jsem to viděl v telce a ať je to jak chce,tak si myslím že "HRÁBĚTI z toho HRÁBLO". ještě zbývá vyhnat zajíce ,bažanty a ostatní zvěř a pak tam HRÁBĚ může běhat dokola v trenkách a křičet "TOHLE VŠECHNO JE MÓÓÓJÉÉÉ" Né vážně,tohle už mi přijde jako hladovost a nenažranost,potrestal hlavně sám sebe (byť to neví) a zbytečně nas  R  al  ty ,což tam léta chodili a lítali...přeji pevné nervy s "HRÁBĚTEM von SAJRAJT"

6 rozsudek


6.1 neschopnost se domluvit


V cely veci asi hrajou velkou roli osobni antipatie zucastnenych stran.

Nicmene nerespektovat rozhodnuti soudu (jakkoliv pan Lobkowitz za zpackanou restituci nemuze), znicit prijezdovou cestu a nechat ve vzduchu piloty neni uplne kocher.

Ono jak se rika u nas na malomeste na kazdou samici vepre domaciho se nekde vari voda.... 

duch

5 Respektujme soukromý majetek


Nerozumím některým komentářům. Pokud chce někdo využívat cizí pozemek, pak se musí domluvit s jeho vlastníkem. Vlastník má právo rozhodovat o tom, aby na jeho pozemku nebylo cizí letiště, hřiště, skládka, parkoviště atd. Věřím, že se to spoustě lidí nemusí líbit, ale pokud přestaneme respektovat soukromé vlastnictví, pak si nikdo nebude jistý ani vlastním domovem.

Nechápu, proč do toho má zasahovat město, proč někteří navádějí k bojkotování aktivit vlastníka pozemku, proč tolik zla..? Já o žádné letiště na cizím poli nestojím, ale pokud si ho někdo zřídí a neubližuje tím jiným a neomezuje tím ostatní, pak ať si na svém majetku dělá co chce.

5.2 :-/


Ono nejde o zpochybňování jeho práva na nakládání se soukromým majetkem. Ať se na svých pozemcích klidně staví na hlavu. Jen je zarážející, že nejdřív zbytečně vyhnal modeláře, kteří tam léta fungovali a vzorně pozemky udržovali, následně bez varování rozhrabal letiště, takže majitelé letadel své stroje nemohli přelétnout jinam. Jestli to je z důvodu jeho další fantasmagorické vize (http://melnicek.cz/node/7789), tak jen potvrzuje obecné mínění o jeho duševním zdraví. Pro zajímavost uvádím i ten první nápad: http://melnicek.cz/node/2065. Dluží peníze na koho se podívá, není schopen se vypořádat s bývalou manželkou a neustále vymýšlí nějaké miliardové úlety. Z letiště bude neudržovaný úhor, město přišlo o docela vyhledávané místo pro rekreační piloty, modeláři nebudou dál pořádat světově proslulou Velkou cenu Mělníka... A to jen proto, že jeden člověk žije na Marsu.

5.1 RE:


Není to tak dávno, co modeláři, kteří kdysi létali v Hoříně změnili snad na čas své působiště. Podle této reportáže snad i běžní letci ještě před týdnem z tohoto letiště létali. Snad to mělo být tak, že šli létat a nedostali se auty ani k letadlům, natož aby mohli vzlétnout. Prý ta letadla musí rozmontovat a odvézt. Zkrátka, zase nějaká nejasná kauza, či naschvály?

5.1.1 Je těžké někoho


Je těžké někoho odsuzovat za to, co se snad nebo prý stalo, ale nikdo neví přesně jak to bylo.

V každém případě dle katastru nemovitostí je někdo vlastníkem pozemku, a ten se rozhodl zorat své pole. Pokud by si někdo udělal parkoviště na poli, které jsem zdědil po dědovi, asi by mi taky vadilo, že mi nechce platit požadovaný nájem a že si chce s mým polem nakládat jako s vlastním. A bylo by mi jedno, co se prý nebo snad někomu nelíbilo...

5.1.1.3 Máte pravdu


Máte pravdu (Melnik45), z pohledu vlastníka pozemků na podobné jednání má právo, i když tímhle nátlakem způsobuje škodu někomu dalšímu a měl by (Lobkowicz) nést určité následky. A to předpokládám, že si tuhle "operaci" dovolil jen na svých pozemcích, to by byl větší problém (například příjezdová cesta v majetku ČR).

Osobně to tipuji spíš na chybu státu a osob, které do původního stavu mohly zasáhnout včas. Statut sportoviště (ostatní plocha) má paradoxně část pozemků v sousedství letištního zázemí a přitom  dráha je orná půda. Navíc vrácená v restituci bez ohledu na zmiňovanou ucelenou součást areálu, o což se opírá celý soudní spor. Takže pravděpodobně dost nešťastný bordel původního provozovatele letiště, který se teď přenesl do patové situace.

5.1.1.2 kdyby to nebylo k pláči tak by to bylo k smíchu


Jo, založit anonymní nick umí každý trouba. Proč se nepodepíšete?

To, co pan L. provedl, zavání trestným činem, protože na Letišti Hořín má sídlo IZS. A jak se k vrtulníku dostane sanitka, když nechal zničit i příjezdouvou cestu. A jen tak mimochodem, i když není věcné přemeno na cestu, tak obec musí dle zákona zajistit přístup na pozemek případně i na úkor majitelů ostatních pozemků.

5.1.1.2.2 Melnik45 je pan ING PATOČKA budoucí starosta Mělníka


asi čtyřicátejpátej tak mu neříkejte že je to trouba. Posledně tady na něj někdo prásknul, že byl nadporučík STB a on nám sem dlouho nic nenapsal. Tak se do něj nenavážejte a radči se přetstavte. Já tu autonomitu taky nemam rád.

čest práci

5.1.1.2.2.1 Anonymní starosta


Jeho činnost na radnici bude stejně neprůhledná? Radní Tomáš Volf zde diskutuje pod svým jménem.

5.1.1.2.2.1.1 Anonymní starosta pan inžinýr Patočka


nebude. On se zde podepisoval, ale potom tady někdo oznámil že byl nadporučík STB I.správy SNB a on se za asi stydí i když podle mě nemá za co a tak píše jako MElnik45 asi je tak starej neboco. Příští volby vyhrajou asi komunisti já se za nich měl dobře a on se pak stane starostou a pak se tady bude muset podepsat každej. Trochu mě teda mate ten jeho anální alpinysmus ve vstahu k panu Lobkovicowi, i když v tom že je pan Lobkowic v právu má pan ing Patočka pravdu. I když já s tou politikou TOP 009 moc nesouhlasim, ale zase je dobrý že až komunisti vyhrajou tak se s nima pan Kalousek spojí.

čest práci už se na to těšim

5.1.1.2.2.1.1.1 Proč se


Proč se nepodepisuješ už teď, soudruhu? Co Ti brání podepsat se pod své komunistické názory? Že by obava o vlastní zdraví?

Ondra

5.1.1.2.1 Férově diskutovat lze i pod přezdívkou..


Myslím, že když chce někdo slušně vyjádřit svůj názor, může tak učinit i pod přezdívkou. Nikomu nenadávám, křivě neobviňuji, snažím se neubližovat. Nechci ani dalekosáhle diskutovat s lidmi, kteří mě považují za troubu (je to totiž zpravidla jejich osobní problém). Nechci se bránit před těmi, kteří nadávají, křivě obviňují a nebo vyhrožují.

Jen jsem si dovolil podotknout, že ač se nám nemusí líbit, co si někdo se svým soukromým majetkem dělá, může na to mít právo. A je mi jedno, zda si kdokoliv sní své nereálné sny, zveřejňuje neuskutečnitelné plány nebo orá svoji zahradu. Pokud neubližuje jiným, ať si každý z nás doma dělá, co chce.

5.1.1.2.1.1 Melnik45


K tomu označení za troubu jste se přihlásil sám. Vaše příspěvky mají hodnotu anonyma a můžeme si myslet, že jste založil nick na popud hradního pána.

5.1.1.2.1.1.2 Tady


 se musím ještě v rychlosti pána zastat. On je rozdíl, když někdo representuje radnici ze své funkce, nějaký resort, novinář atd. , anebo prostě, jako občan. Vždyť ten občan jistě má podobný názor, jako jiní podobně smýšlející a tak vlastně zastupuje stejný myšlenkový proud, nikoliv jen sebe. Zkrátka, nejde o vyjádření s hlediska nějaké funkce. Internet je schválně anonymní a vidíme i v politice, že má-li se poslanec vyjádřit anonymně třeba v rámci své strany, tak si dovolí věci, které by si  jinak ani nedovolil a spíš z toho nějak vykličkoval, jak to oni umí ( až co řeknou ostatní, a pak se přikloním....Jistě to bude správné vyjádření...Smiling)

5.1.1.2.1.1.2.1 anonymita


Je cesta do pekel, protože si nikdo za nic nenese odpovědnost. Proto to také v naší zemi tak vypadá. Pokud napíšu nějaký názor (a často proti všeobecnému proudu), tak si za to nesu zodpovědnost a klikáte mínusy jako zběsilí. Všichni víte, kdo jsem a případně není problém to zjistit. Anonymita v diskuzích vede jen k napadání a urážení. Nedávno tady jistý šílenec psal sprostě a nikdo nezakročil, přestože evidentně porušil pravidla. Tím také mělníček šíleně klesnul na úrovni diskutujících, kde nikomu nevadí, že píše na úrovni dřevěného houpacího koně, protože si to může dovolit.

To je asi můj poslední příspěvek na tomto fóru, protože je to jen ztráta času, když nevím, s kým diskutuji. Takže se tu mějte. Čau

5.1.1.2.1.1.1 Nevím kdo je martinsem


Nevím, kdo jste Vy a snad Vás neurazí, že je mi to jedno. Netroufnu si ani posuzovat hodnotu Vašich příspěvků. Není pro mě až tak důležité kdo mluví, ale co říká.

A i kdybych psal na popud kohokoliv, nic to nemění na mém názoru, že je třeba respektovat soukromý majetek, ač se nám to nemusí vždy hodit. Nemusíme být zlí na každého, kdo nás nechce pustit na svoji zahradu nebo nám nechce pronajmout své pole. Mimochodem s hradním pánem nemám nic společného, ale to není důležité..

5.1.1.1 RE:


Poslyšte, já sem Vám mínus nedal. Na to jsou tu jiní, co známkují a jinak si nepálí prsty. Že nás všichni málo a blbě informují, to je věc druhá. Každý chce senzaci a pak se vše ututlá a nic se nedohledá. Oni snad ani nesmějí. Pan Lobkowicz si nenašel k mělnickým občanům nějak sympatie a obráceně, tak už stačí někdy jen náznak. A navíc je dnešní člověk zaplavován informacemi, tak raději používám slůvko snad. Snad dokonce rozoral i to, na co neměl právo. To ať zodpoví jiní, já už musím do práce. A tam nemám čas sedět u PC , neba dokonce u netu. Napsal jsem, že udělal Mělníku televizní reklamu. Nic víc a nic míň. Tedy, byla tu kdysi taková diskuse, že on vlastně vůbec nemá právo používat titul kníže, ale tím Vás nechci zatěžovat.

4 To byl den


..., kdy byl zase Mělník díky Televizi slavný. A schválně jsem poslouchal, jak budou pana Lobkowicze titulovat. Pro média je to prostě mělnický kníže. ( Ano, on není kníže, ale pro média je) Mimochodem, myslím, že je panu Lobkowiczowi srdečně jedno, kdo z místních k němu chodí do cukrárny, nebo dokonce do restaurace Eye-wink.

3 :-/


Myslím, že by jeho fantasmagorie měl prozkoumat Chocholoušek...

2 Tady ještě odkaz


Tady ještě odkaz na TN.cz.

 

No a kde je město. To město které mu tu povoluje konání akcí. Které mu povolilo parkování v pěší zóně a podobně. Vím, letiště už nepatří pod Mělník, ale on zde žije a podniká. Doufám že město nebude řešit nějakej popílek ale vrátí Mělníku jeho letiště. 

 

No a co můžou lidé kterým se to nelíbí? Kašlete na jeho piva, restaurace, sklepy a cukrárny. To je jediný způsob jak mu ukázat že ho na Mělníku máme dost. 

2.2 Lobkowicz (ne)oblíbený


Pokud chcete prokázat, že Jiřího Lobkowicze "na Mělníku máme dost", poskytněte průkazné statistiky.

2.2.1 Jaké statistiky? Je tu


Jaké statistiky? Je tu cca 20 000 obyvatel. Kolik z nich jich v té cukrárně bylo? Kdyby do ní šla 1/4 z nich tak má zaplacené všechny dluhy Smiling  Takže je jasné že místní to tolik neláká. Zahraničních turistů tu taky tolik nebude a že to není nějak extra navštěvovaný je jasný každému kdo projde Svatováclavskou v létě. U cukrárny v ulici jsou venku maminky a vevnitř plno. V Zámku prázdno. Tak si já pamatuji léto ve městě. 

 

Já jsem to jednou zkusil. Kápko bez pěny. Vodu ke k němu jsem nedostal. Nevadí řekl jsem si o Mattoni. Dorty dobré o tom žádná ale cena taky úměrná. Interiér spíš do muzea než do podniku. Představa upadlé šlehačky na potah mě děsila. A obsluha, má cenu jí popisovat? Takže jednou ano, ale nikdy více. Můj osobní názor. Jestli chcete, klidně dejte do placu ten Váš. 

 

Prostě jeho zhovadilé nápady mě nebaví, jako podnikatel je mé osobě nesympatický a tak tam nepůjdu. Ten kdo to vnímá stejně tam taky nepůjde. Ten kdo to vnímá jinak tam půjde. Na to jsou třeba statistiky? 

2.1 Přesně tak. Do té jeho


Přesně tak. Do té jeho rádoby zámecké restaurace a cukrárny už stejně nikdo nechodí. Nikdo na ten jeho namyšlenej a otrávenej personal neni zvědavej.

1 Také jsem tomu nemohl


Také jsem tomu nemohl uvěřit

1.1 komentáře netřeba.. :(


http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151094553791644.431992.118012681643&type=1


https://www.traditionrolex.com/7